Φυτικά βοηθήματα;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Ετσι όπως το έγραψες, κατάλαβα ότι παρόλο που το έχεις αγοράσει και το έχεις (δεν κατάλαβα απο τα συμφραζόμενα αν είναι καινούργιο ή τελειώνει) σκέφτεσαι να το πετάξεις ή να το παροπλίσεις και να πάρεις νέο, φυτικό κλπ. Και θεώρησα ότι είναι κρίμα να το πετάξεις και να πάει χαμένο. Δεν είναι εποχές να πετάμε πράγματα. Αρα κόλλαγε η ερώτησή μου, έτσι όπως ερμήνευσα το post σου.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Ωραία λοιπόν! Τώρα που ολοκληρώθηκε ο συλλογισμός μου!
Αν έχει δοκιμάσει κάποιος καμία "φιλική" σιτρονέλλα κι έμεινε "ευχαριστημένος, θα μπορούσε να μοιραστεί μαζί μου το ονοματάκι της; :D

(mareco, τίποτα δεν πάει χαμένο... ευτυχώς, ο πατέρας μου έχει μία αδυναμία στα αδεσποτάκια :))

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Το dami ειναι ενα κιτρινο μπουκαλι σαν του ajax και πιστευω οτι ειναι ευκολο να το βρεις γιατι κυκλοφορει πολλα χρονια και το εχουν πολλα πετ σοπ

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Ααα, μάλιστα.
Δηλαδή, απαραιτήτως και κολλάρο, εκτός από αμπούλα και το σπρέυ ως βοηθητικό.
Δεν ξέρω τι να κάνω, ειλικρινά. Είναι 1,5 kg σκυλούμπι, μήπως παραφορτωθεί ο οργανισμός της, εάν της βάλω και scalibor? Μήπως να της βάζω frontline? Και σε τι συνδυασμούς;
Η αμπούλα καλύπτει ψύλλους και τσιμπούρια, για τα άλλα όμως;

Ευχαριστώ πολύ παιδιά :)
Βάλε Advantix 40 είναι για σκυλιά >1,5kg και καλύπτει και την σκνίπα

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Αλεξία, η κτηνίατρος μου έδωσε την Prac-Tic της Novartis. Μου την έδωσε χωρίς το κουτί της και δεν είχε καθόλου οδηγίες κλπ επάνω στη συσκευασία.
Δυστυχώς, ψάχνοντας στο ίντερνετ, ανακάλυψα ότι λέει πως δεν κάνει για σκυλάκια κάτω των 2 κιλών :(
Πώς δίνεις κάτι χωρίς να έχεις ζυγίσει καν το σκυλάκι;
Ελπίζω, να μην έχει γίνει καμιά ζημιά, αν και η μικρή εδώ και δύο μέρες είναι φυσιολογική, έχει όρεξη και για φαγητό και για παιχνίδι.
Με έβαλε σε σκέψεις το όλο θέμα.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Δεν νομιζω να κάνει ζημιά, αλλά δεν καλύπτει την σκνίπα. Εγώ θα της έβαζα απο την επόμενη δόση Advantix για να αποφύγεις το scalibor

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Τώρα της βάζω και σιτρονέλλα, οπότε ευελπιστώ να καλύπτεται προς το παρόν.
Άρα, τον επόμενο μήνα (κάθε μήνα δε βάζουμε αμπούλα; ) θα της πάρω Advantix για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Ευχαριστώ :)