Φωτογραφικό οδοιπορικό στο κτήμα

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Έχεις προβλέψει τα πάντα βλέπω!

Μέχρι και για τους βρυκόλακες που μπορεί να κατέβουν από την Ρουμανία έχεις καθαρίσει με τα σκόρδα!
:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
χαχαχα:D εχω και πολλα ξυλινα παλούκια για τους βρυκολακες αλλά δεν εχω ασημενιες σφαίρες :p

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
... αλλά δεν εχω ασημενιες σφαίρες :p
άρα υποθέτω ότι το όπλο υπάρχει ήδη, άπαξ και κολλάς μόνο στις σφαίρες! Ωιμέεεε....

Όσον αφορά τα φίδια... μάλλον εγώ έχω ιδιαίτερη αγάπη στα ερπετά φαίνεται και μου φαίνονται πολύ όμορφα, χρήσιμα και χαριτωμένα... Δαγκωνιά δεν έχω φάει φυσικά και ούτε θα ήθελα κάποιο δίποδο ή τετράποδο αγαπημένο μου πρόσωπο να φάει κάποια...
Τι να πω, δεν ξέρω... κρίμα όμως τα καημένα να τα σκοτώνεις... είναι και τόσο όμορφα! Αν και με το "φιδόσκοινο" απλώς τα κρατάς μακριά... :)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εχω ριξει δυο φορες φευγοντας γαλαζοπετρα στις πατατες που υπεφεραν από δορυφορο και στις μελιτζανες.
.
εχεις φυτεψει βασιλικους αναμεσα στις μελιτζανες? κανει θαυματα;)
τα ποντικοφαρμακα, θα ελεγα να τα αποσυρεις. εαν υπαρχουν ποντικια, δεν καταφερνεις και τιποτα σπουδαιο με το να σκοτωσεις 5-10-20.
εγω τα πιανω σε φακες κλουβακια και μετα τα αφηνω στο βουνο:p
(καλα, δεν λεω να κανεις το ιδιο, αυτα ειναι μονο για τρελλους και με μεγαλες πιθανοτητες να κολλησεις ασθενειες-ο αντρας μου ειχε κολλησει)
λες πως ειναι ηπια για τα σκυλια, αλλα σκεψου ποσο λιγο βαρος εχει η μικρη;)
ακομη και πεθαμενο απο φαρμακο ποντικι να φαει, μπορει να πεθανει..εγω εχασα σκυλο 8 κιλων, που εφαγε (μασησε για την ακριβεια, δεν εφαγε) παλιο πτωμα ποντικιου , ενω τα αλλα μου σκυλια που ηταν μεγαλοσωμα, δεν επαθαν τιποτα.
εχε το νου σου λοιπον.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Τελευταία ελεγε η γυναικα μου ότι θα φυτευε κατι αναλογο.
Εκεινη είναι η ειδικη επι των φυτων, ελπιζω να το εκανε.
Αλλά μυρωδια βασιλικου δεν αντιληφθηκα.

Θα εξαφανισω ολες τις ποντικοκροκετες όταν ξαναπαμε.
Όπως ειπα και πριν, φοβαμαι για την πινσερινούλα μου.
Το καλο είναι ότι σχεδον ποτέ δεν τρωει ο,τι βρει, λογω του καχυποπτου χαρακτηρα της φυλής.
Μακαρι να ταν ετσι και η σκουπιδοφαγος Ηρα.

Σε ευχαριστω πολύ για τις συμβουλες Γαλάζια :)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
κοιτουσα τωρα το αβαταρ μου ..δεν θα μου πηγαινε και το γαλαζοπετρα ? χαχαχα:maria::paja1:
ρευμα δεν εχετε στο κτημα, ε? (μηπως εβαζες υπερηχους, γι αυτο ρωταω)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ρευμα δεν εχουμε ακομα. Το δικτυο περναει ακριβως από εξω αλλά λογω καποιων ιδιαιτεροτητων είναι πολυ μεγαλη φασαρία να παρω ρευμα.

Εξαλλου, λογω του ότι το καναμε σαν project, σκοπευω τωρα με το νέο ψηφισμα να βαλω καποια στιγμη φωτοβολταϊκα.
Ωστοσο, και μονο για να μπορει να σηκωσει με αξιοπρεπεια μερικες λαμπες οικονομιας, εσωτερικες και εξωτερικες, ένα ειδικό ψυγειάκι και πριζα εναλλασσόμενου για φορτιση πχ λαπτοπ και κινητων, το κοστος εξακολουθει να είναι αρκετα υψηλο.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Το κοστος της ανεμογεννητριας ειναι ακομα πιο υψηλο εάν θελεις καποια καπως σοβαρη κατασταση.
Αλλά δεν ενδείκνειται ετσι κι αλλιως λογω των ασθενων ρευματων αερα στην περιοχη.

Γι αυτό τις βαζουν κυριως στα νησια και αναμεσα σε χαραδρες.

Τα φωτοβολταϊκα πάνελ τοποθετούνται στην σκεπή (στην ουσια αντικαθιστουν ένα μερος της) και δεν πιάνουν χωρο σε χρησιμο μερος.
Επισης χρειαζονται σχεδον μηδενικη συντηρηση.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.328
Μέλη
20.094
Νεότερο μέλος
Thoryorky