ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΑΔΕΖΙΚΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΛΕΥΚΟ

Status
Κλειδωμένο θέμα

danigreece

Active Member
22 Απριλίου 2010
33
0
athens
ΚΑΝΑΔΕΖΙΚΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΛΕΥΚΟ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛ.ΑΚΤΗ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ!! ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΕΤΩΝ!! Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΓΙΑ ΤΑΙΣΜΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΙΩΠΗΛΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΛΟΠΟΡΤΑ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!! ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΣΑΒ.-ΚΥΡ.!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ "ΑΝΟΙΓΕΙ" Ο ΚΑΙΡΟΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ!!!! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ "ΑΡΗ" ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΦΙΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΆΛΛΑ ΖΩΑ!!! ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6936.862466 ΜΑΡΙΑΝΝΑκαναδεζος..jpg

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Aν είναι ποτέ δυνατόν.....
Αυτά είναι από τα ανήκουστα........
Ντροπή τους!
Μακάρι να βρει ένα καλό σπιτάκι...

Νομικά, δεν μπορεί να γίνει κάτι εναντίον αυτών των "ανθρώπων" άραγε;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.916
20.317
Νομικά σιγά μην γίνεται κάτι.
Αλλά κάποιος που να ξέρει από μολότωφ μας βρίσκεται;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.916
20.317
Αν σου κάνω τα έξοδα; :D
Πραγματικά σκότωμα θέλουν όμως.
Μόνο που το φαντάζομαι το φουκαριάρικο, να τους περιμένει με λαχτάρα κι αυτοί να το διώχνουν (με τις κλωτσιές υποθέτω), τρελλαίνομαι :mad:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Τι μαλακες ανθρωποι...
Αλλα και εμεις δεν παμε πισω... εχουμε επιτρεψει σε αυτη τη χωρα να μενουν ατιμωρητοι ολοι αυτοι...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.581
843
Ξεσσαλονικη!!!
κανουμε ενα σωρο σαντουιτσ απο τοση μαλακια που κυκλοφορει !πιτα στην μαλακια ειναι!συγνωμη φορουμ για την ασχημη γλωσσα...αλλα δεν παλευονται τα γουρουνια,οι ματζηριδες τα κοπροσκυλα!!!!!δεν ντρεπονται λιγο!ευχομαι στην δευτερη ζωη του να ειναι δουλος στην αιγυπτο!!!!ρεμαλια καθαρματα του κερατα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.916
20.317
Εσύ ξέρεις τίποτα χρήσιμο σαν τον Αρη;
Σου κάνω κι εσένα τα έξοδα...
Τώρα που το σκέφτομαι δεν φέρνετε και τα μικρούλια σας μαζί, να τους τα αμολήσουμε στην αυλή και να τους αφήσουμε να τα διώξουν (αν μπορέσουν) μόνοι τους; :twisted::bull:

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
αν ειναι δυνατον!!
το να εχεις ενα σκυλο και μετα απο ενα διαστημα να μην μπορεις να συμβιωσεις μαζι του για διαφορους λογους το καταλβνω!
τουλαχιστον ομως εχεις χρεος προς το σκυλο σου και μετα προς τον ευατο σου να κοψεις το κ@#ο σου να του βρεις μια οικογενεια που να τον αγαπανε και να τον φροντιζουν!στην τελικη δεν ηταν δικη του αποφαση να ερθει σε εσας,εσεις τον αποκτησατε χωρις να τον ρωτησετε!τουλαχιστον καντε κατι για να εχετε και εναν λογο να σας αποκαλουν ανθρωπους και οχι ζωα!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.916
20.317
@ lastbreath

Μιλάς γενικώς; Γιατί αν αναφέρεσαι στους υπαίτιους, δεν σε ακούνε...

@vrmode

Δεν μου ανοίγει εδώ. Το βράδυ στο σπίτι. Φαντάζομαι είναι οδηγίες κατασκευής βόμβας...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
ωραία...τώρα θα μας παρακολουθεί και η αντιτρομοκρατική...κάτι τα εκπαιδευμένα αδέσποτα στις διαδηλώσεις(Κανέλλος)
κάτι ο τσελεμεντές
αυτό μας έλειπε

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
@ lastbreath

Μιλάς γενικώς; Γιατί αν αναφέρεσαι στους υπαίτιους, δεν σε ακούνε...

@vrmode

Δεν μου ανοίγει εδώ. Το βράδυ στο σπίτι. Φαντάζομαι είναι οδηγίες κατασκευής βόμβας...
γραφω ακριβως την σκεψη μου λες και τους εχω μπροστα μου.. δεν ανεφερομαι σε κανεναν απο εδω!!

danigreece

Active Member
22 Απριλίου 2010
33
0
athens
Γεια σας παιδια!!Ειμαι χρονια στα εργαστηρια πειτε μου τι θελετε σε τι ποσοτητες και ποτε!!!χαχαχα
Παντως ειλικρινα δεν αντεχεται αλλο αυτη η κατασταση εχω βαρεθει καθε μερα να βλεπω σκυλια που τα χουνε εγκαταλειψει, που τα βασανιζουν που τα χουνε δεμενα σε δεντρα στον ηλιο, νεογεννητα που τα θαβουνε ζωντανα , τα πνιγουνε η το κλασικο τα πετανε στουσ καδους των αχρηστων...Ολες αυτες οι σκηνες ειναι γροθια στο στομαχι..Εχω βαρεθει τις κλασικες ατακες αντιφιλοζωων ατομων τον τροπο που με κοιτανε στο δρομο οταν βγαζω τον μικρο μου...Χθες μια τον κοιτουσε επι 2 λεπτα και εφτυνε στον κορφο της.Που ζουμε ρε παιδια τι ειναι αυτα τα πραγματα???Απο κει και περα ας προσπαθησουμε να βρουμε σπιτι και σε αυτο το πλασματακι και σε καθε αλλο πλασματακι ημαιαμο (που υπαρχει ρατσισμος και σε αυτα τα σκυλια) η μη!!!ευχαριστω για τις απαντησεις σας στο θεμα που αναρτησα!

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
πολυ θα ηθελα να γνωρισω αυτη την αξιολογη οικογενεια.
να φαμε μαζι να μιλησουμε να περασουμε καλα γενικα.
αξιολογοι ανθρωποι με αισθημα ευθηνης. Μπραβο τους.
Ενδεχομενως να μην χρειαστει μονο μια μολοτοφ. Καντε τα κουμαντα σας.

danigreece

Active Member
22 Απριλίου 2010
33
0
athens
πολυ θα ηθελα να γνωρισω αυτη την αξιολογη οικογενεια.
να φαμε μαζι να μιλησουμε να περασουμε καλα γενικα.
αξιολογοι ανθρωποι με αισθημα ευθηνης. Μπραβο τους.
Ενδεχομενως να μην χρειαστει μονο μια μολοτοφ. Καντε τα κουμαντα σας.
Ανησυχω για το τι θα τους ταισεις!!!
Τωρα για τις μολοτοφ παιδια διαφωνω!!Αφηστε την επιστημη να σας δειξει νεους δρομους καταπολεμησης των ατομων που ειναι φιλοζωοι για τους 3 πρωτους μηνες των σκυλων...Μετα τα σκυλια μεγαλωνουν οποτε και δεν τα θελουν!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.910
5.282
patra
grdane.blogspot.com
EXM...
danigreece... ο λογαριασμός σου έχει αποκωδικοποιηθεί και σταλθει προς εξακρίβωση στοιχείων....
καλά άρη... εσύ είσαι ήδη γνωστός και παρακολουθείσαι από την είσοδο σου στον δήμο....
παντως κατι δεν μου κολλαει στην ιστορία.....
από την μια το φιλοξενουσαν 2 χρονια και τωρα απαιτουν από άλλους την απομακρυνση του ή θα το φολλιάσουν>?????

danigreece

Active Member
22 Απριλίου 2010
33
0
athens
EXM...
danigreece... ο λογαριασμός σου έχει αποκωδικοποιηθεί και σταλθει προς εξακρίβωση στοιχείων....
από την μια το φιλοξενουσαν 2 χρονια και τωρα απαιτουν από άλλους την απομακρυνση του ή θα το φολλιάσουν>?????
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..τωρα για την ερωτηση σου ευλογη δε διαφωνω διολου αλλα αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου!!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.317
Μέλη
20.076
Νεότερο μέλος
maria1999.