Σχεδόν 5 πολύ δύσκολους μήνες μετά και πάνω που είχα αρχίσει να απελπίζομαι, το θαύμα έγινε!!!
Τον μουτσούνα, τον ερωτεύτηκε σφόδρα, μια Ολλανδέζα γλύκα. Και επειδή δεν άντεχε να περιμένει πότε θα βρεθεί συνοδός για να της στείλω το πακέτο, έστειλε τον άντρα της να τον παραλάβει!!! Η μετάφραση της κίνησης αυτής, είναι...μεταφορικά συζύγου πήγαινε-έλα, διανυκτέρευση συζύγου και μεταφορικά μουτσούνα!!!! Συν...ένα ποσό που άφησε σε μένα κρυφά, για τα έξοδα που έκανα!!!!
Πως είπατε;;; Ετσι κάνουν, και όσοι Ελληνες αποφασίζουν να υιοθετήσουν αδέσποτο;;;;;;;;;
Μισό, να θυμηθώ, κάτι χαριτωμένα που ξέρω, με τον Τοτό.
Ο αστείος τυπάκος μου λοιπόν, μυρίζει πλέον τουλίπες, στις βόλτες του και η καινούργια του οικογένεια, είναι ξετρελλαμένη μαζί του
Επιτροπή υποδοχής στο Αμστερνταμ! Ο νέος μπαμπάς του, ζήτησε ο ίδιος παρακαλώ, να συνοδεύσει κι άλλο σκυλάκι, αν είχα κανένα που ήθελα να φύγει, αφού ο άνθρωπος είχε εμπεδώσει, μέσα από τις συνομιλίες μας, τα ζόρια που τραβάμε. Και φυσικά, όλο και κάποιο θα βρίσκαμε. Παρέα λοιπόν και η Γκρέις [νομίζω] πρώην Πίστη, του συλλόγου της Ν.Φιλαδέλφειας, με τους επίσης, νέους γονείς της:
Κίνηση ματ, από την μανούλα Ρενάτα, με σνακ για το καλωσόρισμα και..ένας νέος έρωτας μόλις γεννήθηκε για τον Μπόμπο

[παρεπιπτόντως...το όνομα, τους αρέσει πάαααρα πολύ]:
Το σχόλιο σ'αυτή την φωτό, είναι ότι...ταιριάζει με το χαλί
Nizinny φιλαράκο μου, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, για το χέρι βοηθείας. Σε σένα το χρωστάει ο μαλλιάς, που θα ζήσει στο εξής, μια ζωή ζάχαρη, όπως του αξίζει