Χάδια στο κουτάβι

echrisou

New Member
6 Μαϊου 2017
3
0
47
εχω ένα cane corso 5 μηνων και θελω να εκπαιδευτεί για φύλακας! Τον χρειαζομαι για παρέα και φύλαξη στο κατάστημά μου και τον εχω πάντα μαζί μου! Καθε μέρα που καθεται στο μαγαζι ολοι οι πελάτες σχεδόν τον χαιδευουν και το σκυλί δεν αντιδρα αλλα δείχνει και να το χαίρεται!!!Είναι σωστο να αφήνω οποιονδήποτε να χαιδεύει το σκυλι? Φοβαμαι πως έτσι μόνο φύλακας δεν θα γίνει!!

Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
5 μηνών είναι τι περίμενες; χάδια και μαλαγανιές θέλει τώρα.
Από την στιγμή που θες να γράψει πορεία φύλακα δεν θα πρέπει να έχει τόσες επαφές.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Μωρό είναι ακόμα, λογικό να κάνει χαρές και να θέλει χάδια. Πώς τον φαντάζεσαι τον φύλακα στο μαγαζί, θα τον έχεις μέσα δίπλα στο ταμείο ας πούμε και αν χρειαστεί να επέμβει κατόπιν εντολής;

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Μπορεις να το μαθεις επιθεση μονο κατοπην εντολης και οταν δεν θα ειναι σε mode επιθεσης να ειναι κομπλε εγω πχ τετοια εκπαιδεση θα αρχισω στη δικια μου οταν φτασει 14 μηνων , και τη δικια μου εξω απο το σπιτι τη χαιδευει ο κοσμος αλλα μεσα κανεις.

ZMR

Active Member
19 Δεκεμβρίου 2015
34
21
45
εχω ένα cane corso 5 μηνων και θελω να εκπαιδευτεί για φύλακας! Τον χρειαζομαι για παρέα και φύλαξη στο κατάστημά μου και τον εχω πάντα μαζί μου! Καθε μέρα που καθεται στο μαγαζι ολοι οι πελάτες σχεδόν τον χαιδευουν και το σκυλί δεν αντιδρα αλλα δείχνει και να το χαίρεται!!!Είναι σωστο να αφήνω οποιονδήποτε να χαιδεύει το σκυλι? Φοβαμαι πως έτσι μόνο φύλακας δεν θα γίνει!!
. Κατ'εμε η "ιδανικη" εξελιξη τετοιων σκυλων ειναι ενα παιχνιδιαρικο κουταβι οπως το δικο σου που μεγαλωνοντας θα σοβαρεψει και θα βγαλει τη φυλαξη .Νομιζω οτι αν επεμβεις-απομονωσεις το σκυλι θα αγριεψει και αυτο θα ειναι πολυ χειροτερο για την περιπτωση σου.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Δεν εχω καταλαβει. Το κουταβι ειναι λυτο και κοβει βολτες στο καταστημα; Ειναι δεμενο; Εσυ θελεις να εχεις ενα σκυλο που θα μπορει να ειναι στο καταστημα ενω θα μπαινει κοσμος και να ναι ηρεμος ή να μην τους δεχεται. Το σκυλι θα μενει στο σπιτι; Και θα ναι στο μαγαζι οταν εισαι και συ;

Ανακριση :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.826
8.020
Το πρώτο βήμα σε εκπαίδευση φύλαξης είναι η πολύ καλή κοινωνικοποίηση. Εσύ όμως μπορείς να χειριστείς έναν σκύλο φύλακα;

echrisou

New Member
6 Μαϊου 2017
3
0
47
Δεν εχω καταλαβει. Το κουταβι ειναι λυτο και κοβει βολτες στο καταστημα; Ειναι δεμενο; Εσυ θελεις να εχεις ενα σκυλο που θα μπορει να ειναι στο καταστημα ενω θα μπαινει κοσμος και να ναι ηρεμος ή να μην τους δεχεται. Το σκυλι θα μενει στο σπιτι; Και θα ναι στο μαγαζι οταν εισαι και συ;

Ανακριση :p
το κουταβι είναι δεμενο διπλα μου πισω απο τον παγκο του μαγαζιου! Πολλοι ομως πελατες ζητουν να τον χαιδεψουν και γω δεν ξερω αν πρεπει να τους αφηνω ή οχι!Απλα φοβαμαι να μην βγει πολύ χαδιαρης μεγαλώνοντας και δεν μπορει να ανταποκριθει (μεγαλος πια) στην απειλη ενος κλεφτη! Εννοειται οτι το σκυλι θα παει για εκπαιδευση αργοτερα ,όμως μεχρι τότε εγω πως πρεπει ηνα το χειριστω? Τα βραδια τον παιρνω στο σπιτι και τις ωρες που ειμαστε στο μαγαζι ειναι κι αυτο μαζι μας!

echrisou

New Member
6 Μαϊου 2017
3
0
47
Μωρό είναι ακόμα, λογικό να κάνει χαρές και να θέλει χάδια. Πώς τον φαντάζεσαι τον φύλακα στο μαγαζί, θα τον έχεις μέσα δίπλα στο ταμείο ας πούμε και αν χρειαστεί να επέμβει κατόπιν εντολής;
ναι αυτο επιθυμω!