Η ειρωνεία του φιλοζωικού κοινού με εντυπωσιάζει. Παρ'όλα αυτά η ανάρτηση έγινε για να βρεθεί ο σκύλος και όχι για να απολογηθεί ο ιδιοκτήτης του. Οπως και να έχει, ήταν σε προστατευμένο περιβάλλον ως είθισται για τα μη αδέσποτα και είχε ταυτότητα. Δυστυχώς το σπίτι μου δεν διαθέτει ηλεκτρικό φράχτη και ως εκεί έφτανε η προστασία που μπορούσα να του προσφέρω. Δεν γνωρίζω σε τι περιβάλλον έχετε τα κατοικίδια σας, κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη. Υποθέτω με όποια λογική διαθέτω πως δεν είμαι η μοναδική ιδιοκτήτρια ατίθασου κατοικίδιου. Ευχαριστώ.
Ε τι ειρωνεία ρε 'συ?Δηλαδή έλεος!Να 'χουμε και ένα μέτρο!
Έχασες σκύλο 2 φορές μέσα σε 1 χρόνο και μου βγαίνεις να μου κάνεις παρατήρηση κιόλας για την ειρωνεία μου?Ποια ειρωνεία μου στο κάτω κάτω?Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει συναίσθηση του τι συμβαίνει με τον σκύλο σου και με σένα την ίδια!
Τι μπορώ να σου πω παραπάνω?
Τα περί ηλεκτρικού φράχτη τα αφήνω στην άκρη, δεν είχες τίποτα άλλο να πεις?
Κανείς μας δεν έχει ηλεκτρικό φράχτη στο σπίτι του!
Από ότι καταλαβαίνω τον σκύλο τον έχεις έξω από το σπίτι και μάλιστα ανεξέλεγκτο!Ε δεν θέλει και πολύ να τον βάλεις μέσα στο σπίτι ή έστω να τον διατηρείς σωστά έξω από το σπίτι!
Οι λύσεις είναι 2:
• Μέσα στο σπίτι
• Σε διαμορφωμένο kennel στην αυλή!
Όσον αφορά το ότι είναι ατίθασος εσύ το βρίσκεις και σαν δικαιολογία!Τι σημαίνει ατίθασος?
Βρες τρόπο, ψάξου, ενημερώσου για να τιθασέψεις τον σκύλο σου!Και όχι μόνο να τον τιθασέψεις αλλά και να τον ελέγξεις!
Καλή συνέχεια και ελπίζω να μην ξαναμπεις του χρόνου να ανεβάσεις θέμα πάλι με την εξαφάνιση του!
Εύχομαι να βρεθεί, να είναι καλά και να μην έχει δημιουργήσει αδέσποτα μιας που αλλωνίζει έξω αυτή την στιγμή...