Χάπια χονδροιτίνης και γλύκοζαμίνης!!!

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Τα χάπια χονδροιτίνης και γλύκοζαμίνης έχουν καταργήθεί απο την λίστα των φαρμάκων στην Ελλάδα?Ξέρει κανείς τίποτα?

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Ο κτηνίατρος μου είπε πως είναι ακριβώς τα ίδια με τα ανθρώπινα!!Το ίδιο μου είπε και η μάνα μου που δουλεύει χρόνια σε φαρμακείο!!!Ισχύει ρε παιδιά!!!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
υπαρχουν ανθρωπινα που μπορεις να δωσεις και σε σκυλο, υπαρχουν κι αυτα που ειναι μονο για σκυλους... Μια φιλη μου δινει στον δικο της donarot που ειναι μια σκονη, ανθρωπινη.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Και εγώ δίνω γλυκοζαμίνη χονδροιτίνη έπειτα από τραυματισμό ώμου που είχαμε το καλοκαίρι!

Ανθρώπινη δίνω, την Osteoflex Plus με Υαλουρονικό οξύ!

Όχι δεν έχουν καταργηθεί!

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
Θα πρότεινα να ψάξετε για την aloe-vera και συγκεκριμένα το προιόν Forever Freedom. Ενδύκνειται για την ανάπλαση χόνδρου και υπάρχει σε συνδιασμό με θειϊκή γλυκοζαμίνη και θειϊκή χονδροϊτίνη της εταιρείας Forever στη συσκευασία του ενός λίτρου. Αν και η τιμή είναι τσιμπημένη (40 euro) αξίζει.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
327
Lund, SE
Θα πρότεινα να ψάξετε για την aloe-vera και συγκεκριμένα το προιόν Forever Freedom. Ενδύκνειται για την ανάπλαση χόνδρου και υπάρχει σε συνδιασμό με θειϊκή γλυκοζαμίνη και θειϊκή χονδροϊτίνη της εταιρείας Forever στη συσκευασία του ενός λίτρου. Αν και η τιμή είναι τσιμπημένη (40 euro) αξίζει.
τώρα πρωτοείδα το thread κι ετοιμαζόμουν να γράψω το ίδιο.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Πάντως τα τελευταια χρονια τα ιατρικα συνεδρια εχουν απαξιωσει -εως μηδενισει- την θετική επιδραση των συμπληρωματων αυτων στον ανθρωπινο οργανισμο. Για τους σκυλους δεν ξερω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Λες γι'αυτό, εδώ και δυό μήνες που τα παίρνω δεν έχω δει καμμία διαφορά; :rolleyes:

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Εγώ θα πάρω σήμερα κάποια ανθρώπινα τα οποία είνα γύρω στα 40 ευρώπουλα!!Θα σας πω την μάρκα μπας και τα ξέρετε!!!