Χάπια χονδροιτίνης και γλύκοζαμίνης!!!

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
Θα πρότεινα να ψάξετε για την aloe-vera και συγκεκριμένα το προιόν Forever Freedom. Ενδύκνειται για την ανάπλαση χόνδρου και υπάρχει σε συνδιασμό με θειϊκή γλυκοζαμίνη και θειϊκή χονδροϊτίνη της εταιρείας Forever στη συσκευασία του ενός λίτρου. Αν και η τιμή είναι τσιμπημένη (40 euro) αξίζει.
να κάνω μια χαζή ερώτηση...απλά από περιέργεια...
αυτό που είναι σε υγρή μορφή πως το χορηγείται??? με σύριγγα???
δεν είναι λίγο μαρτύριο από την στιγμή που είναι για καθημερινή χρήση???

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
δεν είναι λίγο μαρτύριο από την στιγμή που είναι για καθημερινή χρήση???
Ιδέα δεν έχω!!

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
Ναι !! ...του ανοίγεις το στόμα και το ρίχνεις όπως θα έριχνες ένα σιρόπι... 10cc την ημέρα και υπομονή.

υγ.
Συμβουλευτείτε τον κτηνιατρό σας πάντα !!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Λες γι'αυτό, εδώ και δυό μήνες που τα παίρνω δεν έχω δει καμμία διαφορά; :rolleyes:
Εχω κι εγω θεματα με χονδροπαθειες, χιαστους και μηνισκους -δοξα τω Θεό δε μου λειπει τιποτα- και την ψαχνω τη δουλεια.
Ξεκινησα να παιρνω Donarot αλλα μετα απο ψαξιμο το σταματησα για τους λογους που προανεφερα.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Από περιέργεια, ολοι όσοι δίνετε τέτοια συμπληρώματα, έχουν κάποιο θέμα τα σκυλιά ή τα δίνετε προληπτικά?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Εχω κι εγω θεματα με χονδροπαθειες, χιαστους και μηνισκους -δοξα τω Θεό δε μου λειπει τιποτα- και την ψαχνω τη δουλεια.
Ξεκινησα να παιρνω Donarot αλλα μετα απο ψαξιμο το σταματησα για τους λογους που προανεφερα.
Μία από τα ολόιδια...:rolleyes:
Donarot...μεγάλη πίκρα...το 'χω βάλει μέσα σε ότι μπορείς να φανταστείς, μπας και πάει κάτω :p Ο γιατρός μου πίνει νερό στ'όνομά του, αλλά εγώ ακόμη δεν μπορώ να ανέβω σκάλες και όχι μόνο (κατάλοιπα του μπάσκετ και συνέπεια των γηρατειών Δημητράκη :p ), οπότε με βλέπω κι εγώ να το κόβω. Μου είχε πει όμως ότι θέλει πολύμηνη χρήση για να κάνει δουλειά :rolleyes:
Και να σκεφτείς ότι το είχα πρωτοπάρει, όταν το έδινα σε ένα αδέσποτο με υποψία δυσπλασίας.

Baloo

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
179
2
14
Κρήτη
H Balloo το παίρνει προληπτικά γιατί πριν ένα μήνα άρχισε να κουτσαίνει μετά από βόλτα και παιχνίδι. Εμεινε στο σπίτι 5 μέρες χωρίς τρέξιμο κλπ και η κτηνίατρος μας έδωσε προληπτικά θεραπεία 30 ημερών.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
κι εμείς δυσπλασία έχουμε και θα αρχίσουμε να τα αραιώνουμε σιγά σιγά μετά από ερώτηση στον γιατρό

vasiliki_ira

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2011
59
0
Αλεξάνδρεια,Ημαθία
Πήρα τα χάπια παιδιά!!Είναι τα LAMBERTS the professional range!!Οποιος ξέρει κάτι ας μου πεί!!!
Αυτά παίρνουμε και εμείς ! Καλά είναι! Ο γιατρός μας είπε οτι είναι από τα καλύτερα! Ο καιρός θα δείξει. Τώρα τελειώνουμε το πρώτο κουτί! Και βλέπουμε. Δεν περιμένω να γίνουν και θαύματα αλλά όσο να 'ναι είναι μια extra βοήθεια!
(αν και λίγη τσιμπημένη η τιμή - θα κοιτάξουμε και από εξωτερικό)

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Εγώ τα πήρα 29 ευρώ λόγω του ότι η μάνα μου δουλεύει σε φαρμακείο και ξέρει τα κόλπα!!!120 χαπάκια έχει μέσα!!Ο γιατρός είπε ένα την μέρα!!