Χάπι plerion 5 της intervet

irenegate77

New Member
6 Οκτωβρίου 2010
4
0
Καλησπέρα, σήμερα πήγα κτηνίατρο για να πάρω ένα χάπι για τα εσωτερικά παράσιτα. Συνήθως παίρνουμε dosalid. Μία κυρία, όχι η κτηνίατρος, μου είπε ότι στο δικό της σκυλάκι δίνει ένα χάπι που λέγεται plerion 5 της intervet νομίζω και μου είπε επίσης πως έχει γεύση λιχουδιάς.

Αυτό το χάπι το ξέρετε εσείς; Είναι καλύτερο ή χειρότερο από τα άλλα που κυκλοφορούν (dosalid, drontal, milbemax κτλ) όσον αφορά αυτά που καλύπτει;

Δεν σκέφτομαι να αλλάξω χάπι μιας και δεν έχουμε ακόμη τουλάχιστον κάποιο πρόβλημα απλά ρωτάω από περιέργεια γιατί δεν είχα ακούσει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο.

Edit: έψαξα στο internet και βρήκα αυτές τις πληροφορίες --> http://www.intervet.co.uk/Products_Public/Plerion/Product_Data_Sheet.aspx

Πως σας φαίνεται;

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Ο κτηνίατρος του Φοίβου του έχει δώσει κάποια στιγμή αυτό το χάπι και είναι της γνώμης κάθε φορά να δίνουμε διαφορετικό για να αποφύγουμε τυχόν ανθεκτικότητα των παρασίτων.

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Ο κτηνίατρος του Φοίβου του έχει δώσει κάποια στιγμή αυτό το χάπι και είναι της γνώμης κάθε φορά να δίνουμε διαφορετικό για να αποφύγουμε τυχόν ανθεκτικότητα των παρασίτων.
Όλα αυτά τα χάπια την ίδια δραστική ουσία δεν έχουν? Για τα ίδια είδη παράσιτων δεν είναι ?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Η μονη διαφορα που παρατηρω ειναι, οτι ειναι "chewable" και ετσι ισως λιγο πιο ευκολα στην χορηγηση απο τα αλλα?
( στο ιατρειο ακουμε πολυ συχνα οτι εχουν προβλημα να δοσουν το χαπι).

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Η μονη διαφορα που παρατηρω ειναι, οτι ειναι "chewable" και ετσι ισως λιγο πιο ευκολα στην χορηγηση απο τα αλλα?
( στο ιατρειο ακουμε πολυ συχνα οτι εχουν προβλημα να δοσουν το χαπι).
Ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν έχει νόημα αυτό που κάνει η κτηνίατρος της .Δεν αμφισβητώ απλά αναρωτιέμαι .
Αν τα χάπια έστω και διαφορετικής μάρκας έχουν ίδια δραστική ουσία ,για ποιο λόγο να το κάνει πέραν του οικονομικού?
Αν θελεις vasiliki68 ρώτα την να μάθουμε και μεις .Γιατί εγώ πάντα το ίδιο παίρνω. Αν είναι να ακολουθήσω την ίδια τακτική .

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Προϊόντα αποπαρασιτωσης και δραστικά συστατικά:

Pyrantel + Oxantel + Praziquantel
plerion
dolpac

Milbemycine + praziquantel

MILBEMAX

Pyrantel + Praziquantel + Febantel
CAZITEL

CESTEM

PRAZITEL PLUS
Drontal

Pyrantel + Oxantel + Praziquantel

Dolpac

Pyrantel + Febantel
Drontal pup

Praziquantel + Fenbendazol

Caniquantel plus
Parazan
Veprafen
Zantel

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Για να μη λέω και πατάτες δεν είμαι σίγουρή αλλά ίσως μου είχε πείνα αλλάζουμε το χάπι για να καλύψουμε όλο το φάσμα των παρασίτων, άμα πάω θα τον ξαναρωτήσω.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Θα ήθελα να ρωτήσω, όσους δίνουν plerion, αν είναι ευχαριστημένοι και τι (πιθανές) διαφορές έχουν δει από τα άλλα χαπάκια.