Χάσαμε την Αύρα...


pcdogs

Member
19 Ιανουαρίου 2016
7
23
84
Πριν ένα μήνα σας είχα πει πως έχουμε δυο ελληνικούς ποιμενικούς, τον Έκτορα και την Αύρα. Δυστυχώς εδώ και δέκα μέρες η Αύρα εξαφανίστηκε, γεμίζοντας μας θλίψη και απορίες για το τι της συνέβη. Πηγαίνοντας το πρωί να τα δω και να τα ταϊσω βρήκα τον Έκτορα λυτό που δείχνει ξεκάθαρα πως κάτι συνέβη το βράδι που είχε περάσει και την Αύρα απούσα. Ψάχνοντας βρήκα μια μικρή τρύπα στην περίφραξη... Ίσως κάτι να καταδίωξε και έπαθε ζημιά. Δεν ξέρουμε πραγματικά τι να υποθέσουμε. Στενοχωρηθήκαμε αφάνταστα... Ήταν εξαιρετικός χαρακτήρας, δυναμική και πανέξυπνη.... Μας λείπει...
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.682
19.923
Ας ελπίσουμε να είναι κάπου καλά, και να την χαίρεται ίσως κάποιος άλλος, που θα φροντίσει να μην μπορεί να την κοπανήσει από πουθενά, όπως μάλλον εσείς περιμένατε, ότι θα συμβεί κάποια στιγμή. Ε...συνέβη! Εκπληξη δεν το λες.
...Όταν λείπουμε η Αύρα είναι ελεύθερη, ...Το κτήμα βρίσκεται κοντά σε κεντρικό δρόμο και φοβόμαστε μήπως δραπετεύσουν και συμβεί τίποτα...Όταν η περίφραξη του κτήματος διορθωθεί τα σκυλιά θα είναι μονίμως ελεύθερα να φυλάγουν τον χώρο τους!
Το νου σας, μην ψάχνετε και τον Εκτορα, οσονούπω!
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.151
Μηνύματα
896.325
Μέλη
19.956
Νεότερο μέλος
gpc