Καλησπερα.Μιλησα πριν λιγο με 1 ξαδερφη μου η οποια υιοθετησε 1 θυληκο Χασκυ Σιβηριας καθαροαιμο πριν λιγες ημερες.Ο σκυλος δεν εχει παρει ποτε του χαπι αποπαρασιτωσης ουτε δεν του εχουν φορεσει καποιο κολλαρο,τουλαχιστον του ειχαν κανει τα εμβολια.Αυτοι που το ειχαν το παρατησαν στην ταρατσα μετα απο το 1ο ετος της ζωης του γιατι μαδουσε.Στην αρχη η κοπελα μου ειπε οτι αγριευε λιγο και γρυλιζε αλλα τωρα ειναι ολο χαρες.Ετσι λοιπον τις εκανε ολα τα εμβολια και την κουρεψε σε κτηνιατρο με ναρκωση,δεν καθοταν ησυχη,δαγκωνε τον κτηνιατρο και την κουρευτικη μηχανη.Δυστυχως ο σκυλος δεν ειχε ποτε του κουρευτει η χτενιστει και ειχε κομπους μεχρι στο δερμα,ετσι την κουρεψαν πολυ.Ηταν χαλια πολυ το τριχωμα της και λογω κακης διατροφης και ο κτηνιατρος ειπε οτι θα παθαινε δερματικα.Της ειπα οτι θα μπορουσε να την κουρεψει σε κομμωτη σκυλων,να μην την ναρκωνε αδικα.Την χαιδευε και πονουσε.Της εκανε το επαναληπτικο εμβολιο.Της ειπα να κανει στον σκυλο το συντομοτερο εξετασεις.Απ'οτι ειπε δεν τις βρηκαν καποιο τσιμπουρι και δεν ειχε καποιο δερματικο προβλημα.Δυστυχως 2 κτηνιατροι που την ειδαν ο 1 ειπε οτι σιγουρα και ο αλλος οτι μαλλον εχει φαει ξυλο.Οταν η ξαδερφη πλησιαζει το προσωπο της στου σκυλου γυρναει απο την αλλη.Την ρωτησα αν οταν απλωνει το χερι της στο κεφαλι του σκυλου σκυβει ο σκυλος το κεφαλι και ειπε σκυβει νομιζω,οχι παντα.Της ειπα οτι καλο θα ηταν να δει τον σκυλο καποιος εκπαιδευτης τουλαχιστον να της πει την γνωμη του και της ειπα να προσεχει,να μαθει να διαβασει τον σκυλο να μην δαγκωσει καποιον.Το αλλο το κουφο?Το εμβολιο λυσσας που τις εκανε ο 1 κτηνιατρος στο αυτοκολλητο λεει οτι ειναι ληγμενο και ο κτηνιατρος ειπε οτι δεν πειραζει.Ειναι δυνατον να το ηξερε και να το εκανε?Μπορει ανπαθει κατι ο σκυλος,η να μην εχει επιδραση το εμβολιο?Γενικα με ολα αυτα η ξαδερφη μου ειναι αγχωμενη αν και ο σκυλος δειχνει καλα και στην φωτο της αγγελιας δεν φαινεται οτι εχei χαλια τριχωμα.Ειναι πολυ ομορφος σκυλος.Δεν ξερω αν σας ανοιγει το link http://www.facebook.com/photo.php?f...6520&type=1&theater&pid=1854132&id=1634342062