Χαθηκε ή εκλαπη αρσενικο τσιουαουα


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.552
6.983
Να μην το βάλεις, είναι ο μόνος τρόπος να αποδείξεις ότι το σκυλί είναι δικό σου.

Φίλος που έχασε τη γηραιά σκυλίτσα του κάπως παρόμοια, την είδε ψάχνοντάς την την επόμενη μέρα να τη βγάζει βόλτα μια κυρία, η οποία ισχυρίστηκε ότι βρήκε το σκυλί χωρίς κολάρο, χωρίς τίποτα, (αδύνατον, έτσι το είπε απλά) και το κράτησε. Όταν είδε ότι δεν πείθει άρχισε να λέει στο φίλο να την αφήσει να την κρατήσει γιατί τη συμπάθησε πολύ! Είδε κι έπαθε να της την πάρει πίσω, ο όγκος του μάλλον ήταν αρκετά επιβλητικός για να παραιτηθεί η κυρία από τις.. φιλοζωικές της επιθυμίες...

Ελπίζω να τον βρεις κι εσύ γρήγορα! Κόλλα αφίσες παντού, αλλά πιο παντού να μη γίνεται, και να ενημερώσεις και όσο πιο πολλά κτηνιατρεία μπορείς εκτός από το σύλλογο.
 


Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Ευχομαι κι εγω να βρεθει γρηγορα ο μικρος! Σε καταλαβαινω απολυτα, εχω χασει κι εγω ζωο και μεχρι να το βρω κοντεψα να τρελαθω!

Κι εμενα παντως πιο λογικο μου φαινεται να στον εκλεψαν ή να τον θεωρησαν χαμενο, στη συγκεκριμενη πλατεια κι αν ο μικρος δεν ηξερε απο δρομους κι εφευγε δεν νομιζω να τη γλυτωνε, ειδικα απο τη μια πλευρα που περνανε αρκετα γρηγορα τα αμαξια και ο παραλληλος δρομος οδηγει στη Μιχαλακοπουλου!

Θα εχω κι εγω το νου μου, μπροστα απο τον Αγιο Θωμα μενω :)
 




Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μπράβο βρε cathy!! Αυτό val, πάρε τηλέφωνο στον κτηνιατρικό σύλλογο να δηλώσεις ότι το σκυλί με τον τάδε αριθμό μικροτσιπ χάθηκε ή εκλάπη. Είναι αρκετά σήμαντικό . Υπάρχουν και κτηνίατροι που τσεκάρουν το τσιπάκι κάθε καινούριου σκυλιου που τους φέρνουν (ω, ναι υπάρχουν και αυτοί οι κτηνίατροι), κι ο Μπλάνκι να βρεθεί στα χέρια σου μια ώρα αρχύτερα. Εννοούνται αφισάκια και τακτικές βόλτες στη γειτονιά, όπως και αγγελία στο fb και άλλα μέρη.

Καλή ανεύρεση κι εύχομαι σύντομα να λήξει η αγωνία σου και να είστε μαζί!
 








l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Τιποτα κοντευω να τρελαθω
Τι να σιυ πω ότι σε καταλαβαίνω; Εδώ δεν μου φεύγει εμένα από το μυαλό ο πιτσιρίκος. Ας είσαι τυχερή κι εσύ κι αυτός να τον βρεις.
 




valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Βρεθηκε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον!!! :):):)
 






valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Παιδια, ας ξεκινησουμε απο το ο,τι εγω εφταιγα 100%, ηταν 21:00, ειχε αρχισει να νυχτωνει κ στην πλατεια ειχε απιστευτο κοσμο κ εγω τον ειχα λυτο.Επισης, του φοραγα μονο το στηθολουρο κ οχι το περιλαιμιο με το τηλεφωνο μου. Ο Μπλανκι επειδη παμε καθημερινα εκει κ παντα καθομαι ακιβως στο ιδιο σημειο, ξερει το μερος κ παει 20- 30 μετρα πιο περα κ ξαναγυριζει. Αυτος που τον πηρε μου ειπε οτι τον παρατηρουσε εδω κ ωρα που τριγυρνουσε μονος του κ νομιζε οτι ειχε χαθει.Λεει οτι σημερα ειδε τις αφισες κ με πηρε τηλεφωνο και μου τον εφερε αμεσως. Τον ειπα να του δωσω καποιο συμβολικο ποσο αλλα αρνηθηκε.
 


arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Φαντάζομαι χαρά που θα έκανε μόλις σε είδε........μπράβο, πολύ χάρηκα!

Πολύ προσοχή παιδιά. Ποτέ τα σκυλιά χωρίς λουρί, και ειδικά σε μέρη με πολύ κόσμο. Μπορεί να γνωρίζουν από φασαρία και κίνηση αλλά μπορεί και κάτι να τα φοβίσει, να τα στρεσάρει, να τα τρομάξει και να χαθούν!
 










Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τέλεια νέα, να'ναι καλά ο άνθρωπος!
Προσωπικά θα με έπιανε η ψυχή μου αν απομακρυνόταν το σκυλί και δεν το έβλεπα πια :/
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τέλος καλό, όλα καλά! Δώσε του λίγα έξτρα χαδάκια :)

Απλά, από'δω και πέρα πιο προσεκτικά.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU