Χαθηκε κόκερ στην Παιανία


aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Χαθηκε ο Κόκερ το Σάββατο 6/11/10
στην Παιανία, λιγες μέρες μετά την υιοθεσία του. Φορούσε καφέ-μπεζ λουράκι και είναι περίπου 5 ετών.
Χαρακτηριστικό είναι ότι έχει μια ελιά στην πλάτη.
Μπορεί να βρίσκεται οπουδηποτε.
Για πληροφορίες επικοινωνηστε με το τηλ
6981094627
Γιώτα

 


ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Ειναι ο ιδιος?? Αν ναι, ειναι που θλιβερη η ιστορια του. Την αναδημοσιευω απο τη zougla.gr:


Ψάχνει τον άρρωστο Κόκερ που χάθηκε στην Παιανία

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010, 20:10

Τον Απρίλιο του 2010 βρήκα σε αγροτική περιοχή της Χαλάστρας στη Θεσσαλονίκη, έναν σκύλο ράτσας κόκερ. Το ζώο ήταν σε άθλια κατάσταση. Υποσιτισμένο, με έντονη αναιμία, χωρίς καθόλου τρίχωμα κ.ά..

Διαπιστώθηκε ότι έπασχε από λεϊσμανίαση, χρόνια πυώδη ωτίτιδα, αιματουρία, οστεοαρθρίτιδα της κεφαλής του μηριαίου στο πίσω αριστερό του πόδι. Συν τοις άλλοις το δύστυχο ζώο έφερε στο σώμα του και πολλά σκάγια. Κάποιοι άθλιοι το είχαν πυροβολήσει!

Του κάναμε επανειλημμένες θεραπείες διότι οι παθήσεις του υποτροπίαζαν συνεχώς λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθούν.

Τον βάφτισα Κόκερ και δημοσίευσα παντού αγγελίες για την υιοθεσία του, με την επισήμανση ότι θα αναλάβω τα έξοδα των θεραπειών του (που ήταν πολυδάπανες λόγω των πανάκριβων φαρμάκων που συνέστησαν κυρίως οι γιατροί της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.).

Δυστυχώς δεν εμφανίστηκε κανείς υποψήφιος ανάδοχος.

Επειδή λείπω από το σπίτι μου - αρκετές μέρες κάθε μήνα - λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αναγκαζόμουν όλο αυτό το διάστημα να επιστρατεύω κάθε φίλο-η ή γνωστό-η που είχα, για να δίνει τρεις φορές την ημέρα (ανά 8ωρο) τα φάρμακα στον Κόκερ.

Όταν μου το ξέκοψαν όλοι οι φίλοι ότι πλέον δεν ξανάρχονται (δικαιολογημένα), έκανα εκ νέου εκκλήσεις σε όλους τους φιλόζωους φίλους μου ανά την Ελλάδα (και είναι πάρα πολλοί) προκειμένου να βρεθεί κάποιος να τον υιοθετήσει διότι διαφορετικά θα αναγκαζόμουν να του κάνω ευθανασία, αφού είμαι υποχρεωμένος να ταξιδεύω συνεχώς.

Στις 4 Νοεμβρίου βρέθηκε μια και μοναδική ενδιαφερόμενη - ανάδοχος από την Αθήνα κι έτσι στις 5 Νοεμβρίου κατέβασα τον Κόκερ με το αυτοκίνητο μου από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και τον παρέδωσα στην κοπέλα που τον υιοθέτησε.

Της άφησα και μέρος του ιατρικού του φακέλου. Τις επόμενες ημέρες ενημερώθηκα από μια φίλη που είχε επικοινωνήσει με τη νέα ιδιοκτήτρια του Κόκερ ότι το ταλαίπωρο σκυλάκι είναι πλέον πολύ καλά, ότι κοιμούνται αγκαλιά κ.τ.λ..

Στις 20 Νοεμβρίου, όμως, εντελώς τυχαία πληροφορήθηκα από τρίτα άτομα ότι ο Κόκερ "χάθηκε" την ίδια ημέρα που έφτασε στο νέο του σπίτι στην Παιανία (κοντά στο εμπορικό κέντρο MEC).

Ανεξάρτητα από το πως και το γιατί χάθηκε, αυτό πλέον που έχει σημασία είναι ότι ο Κόκερ εδώ και 17 ημέρες περιφέρεται – αν είναι ακόμα ζωντανός – σε ένα εντελώς άγνωστο γι’ αυτόν περιβάλλον και περιοχή χωρίς, φυσικά, να παίρνει τα φάρμακά του.

Παρακαλώ λοιπόν θερμά όποια-ον μένει στην ευρύτερη περιοχή της Παιανίας να δώσει προσοχή μήπως και δει κάπου τον Κόκερ να περιφέρεται και ιδίως να ρωτήσει τους κτηνιάτρους της περιοχής μήπως άκουσαν κάτι γι’ αυτό το ζώο.

Ο Κόκερ είναι πραγματικά πολύ άρρωστος και όσο περνάνε οι μέρες χωρίς να παίρνει τα φάρμακά του κινδυνεύει να ξαναβρεθεί στην κατάσταση που ήταν όταν τον βρήκα μισοπεθαμένο, πλήρως εξαντλημένο και ανήμπορο να επιβιώσει. Για οτιδήποτε, παρακαλώ ενημερώστε τηλεφωνικά στα: 2310487588 και 6977161277 ή στο email: [email protected]».
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU