Χαιρετισμοί

Socrates

Member
27 Φεβρουαρίου 2009
5
0
Thessaloniki
Χαιρετώ την αγαπημένη παρέα σας ως νέο μέλος και προχωρώ στις συστάσεις :)

Το όνομά μου είναι Σωκράτης και εδώ και καιρό έχω πάρει τη μεγάλη απόφαση να μοιραστώ τη ζωή μου με ένα Rottweiler.
Από τότε προσπαθώ να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και εμπειρίες τρίτων που θα κάνουν όσο το δυνατόν ιδανικότερη την ανατροφή του αλλά και τη συμβίωση στην, πολλές φορές ανθρώπινη ζούγκλα, που αποκαλούμε κοινωνία.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα είχαμε κάποιο σκύλο στην οικογένεια, μικρών όμως διαστάσεων και περισσότερο υποτακτικής φύσης από αυτή του Rottie.

Είμαι σίγουρος πως με τη βοήθειά σας, την εμπειρία σας και φυσικά με την αγάπη και τη μεγάλη ευθύνη που φέρνει πάντα ένα νέο μέλος στην οικογένεια (δίποδο ή τετράποδο :)) να καταφέρω να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της υπέροχης αυτής φυλής.

Το πότε ακριβώς δεν έχει αποφασιστεί ακόμα καθώς περιμένω να μιλήσω με μερικούς εκτροφείς.

Έως τότε εκμεταλλεύομαι το χρόνο για να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ευχαριστώ για όλα όσα εν αγνοία σας μου έχετε διδάξει αυτόν τον καιρό.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
καλώς τον

πλάκα μας κάνεις ετσι ????

καθησες και σκέφτηκες τι ράτσα σκυλο θα παρεις και δεν πηρες το πρωτο που σου ηρθε στο μυαλό :confused::confused::confused:

ρωτας την γνώμη τριτων πριν το παρεις για να σε βοηθησουν:eek::eek::eek:

μπηκες στο forum και διαβασες για να μαθεις πριν το παρεις :eek::eek::eek::eek::eek:

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ να μιλήσεις με εκτροφείς πριν κατασταλάξεις στο πότε και ποιο ...... :eek::eek::eek::eek::eek:

Socrates

Member
27 Φεβρουαρίου 2009
5
0
Thessaloniki
καλώς τον

πλάκα μας κάνεις ετσι ????

καθησες και σκέφτηκες τι ράτσα σκυλο θα παρεις και δεν πηρες το πρωτο που σου ηρθε στο μυαλό :confused::confused::confused:

ρωτας την γνώμη τριτων πριν το παρεις για να σε βοηθησουν:eek::eek::eek:

μπηκες στο forum και διαβασες για να μαθεις πριν το παρεις :eek::eek::eek::eek::eek:

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ να μιλήσεις με εκτροφείς πριν κατασταλάξεις στο πότε και ποιο ...... :eek::eek::eek::eek::eek:
Δύσκολο να καταλάβω αν το post είναι επικριτικό ή χιουμοριστικό, αν κρίνω από την πρώτη παρατήρηση νομίζω πως πράγματι αστειέυεσαι αν και καλοδεχούμενα είναι όλα τα σχόλια.

Βασικά δεν κάθησα να σκεφτώ τί ράτσας σκύλο θέλω καθότι είμαι ερωτευμένος με τα Rottweiler. Για χρόνια όμως λόγω προσωπικών υποχρεώσεων η απόκτηση ενός κουταβιού δεν θα ήταν υπεύθυνη πράξη.
Ζούσα για κάποια χρόνια στο εξωτερικό, μετά Αθήνα, στη συνέχεια Λάρισα ενώ εδώ και μερικούς μήνες κατέληξα στη μαμά πατρίδα Θεσσαλονίκη μόνιμα πλέον.

Ρωτάω γνώμες τρίτων όχι για να αποφασίσω για το αν ή το τί θα πάρω προφανώς, μα για να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για την απαιτητική αυτή φυλή. Εννοείται πως η μόνη μου πηγή δεν είναι αυτό το forum.

Τέλος, περιμένω να μιλήσω με εκτροφείς όχι για να αποφασίσω το χρόνο απόκτησης, αλλά να νιώσω ότι ο άνθρωπος από τον οποίο θα πάρω το κουτάβι να πληροί τα χαρακτηριστικά ενός καλού εκτροφέα.

Τώρα λοιπόν που είμαι έτοιμος από πολλές απόψεις να έχω (και να μ'έχει) ένα Rottweiler, τώρα αναζητώ το υποψήφιο.

Σ' ευχαριστώ Μάκη που με την ευκαιρία συμπλήρωσα αυτά τα κενά της αρχικής μου σύστασης.

Θα χαρώ πολύ να συζητήσω όχι μόνο εδώ αλλά κατ' ιδίαν, σε ένα καφέ ή οτιδήποτε άλλο, με όσους Θεσσαλονικείς ιδιοκτήτες Rottweiler θέλουν να δώσουν τα φώτα τους.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Καλωσόρισες! :)

Το post του ΜΑΚΗ δεν είναι καθόλου επικριτικό, ίσα ίσα θα έλεγα! Απλά είσαι από τις εξαιρέσεις, πως να το κάνουμε, και ο άνθρωπος εξεπλάγη!

Last edited:

Socrates

Member
27 Φεβρουαρίου 2009
5
0
Thessaloniki
lol, το κατάλαβα πιο μετά sofiaklv, απλά ήμουν στο πήγαινε-έλα εκείνη την ώρα και ο άνθρωπος δεν έβαλε ούτε ένα χαμόγελο με αποτέλεσμα να ψαρώσει ο νέος :)

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Γεια σου Σωκρατη, πραγματικα ευχαριστη εκπληξη τα γραφομενα σου, σαν καλογουστη φαρσα, μολις σημερα γραφτηκες και ειπες ολα οσα λεγονται τοσο καιρο εδω μεσα.
Καλως να δεχτεις το κουταβακι σου, τι σκεφτεσαι αρσενικο ή θυληκο?

Socrates

Member
27 Φεβρουαρίου 2009
5
0
Thessaloniki
Γεια σου Σωκρατη, πραγματικα ευχαριστη εκπληξη τα γραφομενα σου, σαν καλογουστη φαρσα, μολις σημερα γραφτηκες και ειπες ολα οσα λεγονται τοσο καιρο εδω μεσα.
Καλως να δεχτεις το κουταβακι σου, τι σκεφτεσαι αρσενικο ή θυληκο?
Σ'ευχαριστώ πολύ Rottaki, προσπαθώ για το καλύτερο :)
Για αρσενικό σκέφτομαι, όσο θυμάμαι τί τραβούσαμε με τις σκυλίτσες κάθε φορά που είχανε οίστρο τόσο πιο έντονη γίνεται η επιθυμία.

Φυσικά κάτι αντίστοιχο έχουν και τα αρσενικά αλλά πιστεύω λόγω φυλετικής αλληλεγγύης θα έχω μεγαλύτερη κατανόηση με τις ερωτικές ανησυχίες του επιβήτορα :) μπορεί να πηγαίνουμε και τσάρκα στα μπαράκια μαζί :D

Socrates

Member
27 Φεβρουαρίου 2009
5
0
Thessaloniki
Σας ευχαριστώ όλους παρα πολύ για το καλωσόρισμα και τις ευχές κι ελπίζω σύντομα να μπορώ να μοιράζομαι τις 'κυνο'-νικές ανησυχίες μου μαζί σας.

lone wolf: ψαρωτικός πράγματι ο Makis, και απ'ότι διαπίστωσα από άλλα posts παίρνει ενεργά μέρος σε πολλά thread μύησης νέων μελών...
...λεω να πάω μόνος μου στο όρος Πατάτα...lol:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr