Χαμηλα λευκα αιμοσφαιρια

rlkl

New Member
19 Ιουλίου 2015
2
7
41
Καλημερα,
Πριν απο 2 εβδομαδες βρηκα ενα κουταβι στον δρομο.Ηταν κοκκαλιασμενο και με παρα πολλα τσιμπουρια.Αποπαρασιτωθηκε και ξεκινησε να τρωει. Καναμε εξετασεις πριν 10 μερες και εχει αναιμια και εριλιχιωση.Γενικα εχει χαμηλα ερυθρα και λευκα.Ξεκιξησε θεραπεια για εριλιχιωση και πολυβιταμηνες για να δυναμωσειΕιναι πολυ χαρουμενος και δραστηριος.Ξεκιξησε να χανει τριχωμασε μουσουδι και αυτια,ξανακαναμε εξετασεις.Δεν εχει καλαζαρ,ανεβηκαν τα ερυθρα και ο αξματοκριτης αλλα τα λευκα οχι μονο δεν ανεβηκαν αλλα επεσαν λιγο. Αν και η γιατρος δεν βρηκε ψωρα απο δειγμα, ξεκινησαμε θεραπεια με αμπουλα. Το τριχωμα του αραιωνει λιγο λιγο.Εχει κανεισ δει κατι παρομοιο? Το σκυλακι δεν ειναι υποτονικο, εχει ορεξη για φαι και παιχνιδι.

Ευχαριστω Πολυ:)

• Like
Reactions: l.Kyveli

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.930
5.321
patra
grdane.blogspot.com
καλησπερα
με αυτ απου βρηκατε εννοω την ερλιχιωση λογικο ειναι τα λευκα να ειναι χαμηλα....
επισης λογικο να χανει και τριχωμα...
σωστα η γιατρος ξεκινησε θεραπεια για ερλιχιωση και με αμπουλες λογικα την αντβοκειτ....
τι ηλικια εχει περιοπου το κουταβι?
του ευχομαι περαστικα και καλοριζικος....

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Σιγά σιγά με τη θεραπεία για την ερλίχεια θα βελτιωθούν οι εξετάσεις του μωρού!!
Και εμένα η μικρή μου είχε όταν την πήρα, κάναμε τη θεραπεία και εδώ και αρκετούς μήνες είναι περδίκι!
Εύχομαι και εγώ περαστικά σας και να τον χαίρεσαι τον κούταβο!! :)

rlkl

New Member
19 Ιουλίου 2015
2
7
41
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!@grdane ειναι περιπου 4 μηνων και βαλαμε αμπουλα stronhold η καπως ετσι.ειναι αρκετα χαμηλα τα λευκα αλλα κι εγω πιστευω οτι θα στρωσουν με τον καιρο. το κουταβι ειναι full στην ενεργεια και γενικα η εικονα του ειναι θετικη.Σας στελνω και μια photo:)image-99a7e99fbda98633ec885e232342c83b5d7433fb8432a59042c85d8e175fde07-V.jpg

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Περαστικά στο κουτάβι - και μπράβο σου που το φροντίζεις!
Είμαι σίγουρη ότι σε 3-4 βδομάδες με την θεραπεία θα έχει πολύ καλύτερη εικόνα.