Χαπι κ δυσκολος σκυλος

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Μήπως το χάπι θρυμματισμένο είναι πολύ πικρό γι αυτό δεν το θέλει;
Αν κάθε άλλη προσπάθεια αποτύχει, ρώτα τον γιατρό σου αν επιτρέπεται να το διαλύσεις σε νερό. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, καν' το σκόνη και ανακάτεψε το καλά με λίγο νερό σε μικρό σφηνάκι με μια σταγόνα μέλι. Τράβηξε το με μια 5αρα σύριγγα (χωρίς την βελόνα) και άδειασε το στο στόμα του από το πλάι ανάμεσα στα πίσω δόντια την ώρα που κοιμάται.

• Like
Reactions: Orilis

mastrahan

Member
12 Απριλίου 2011
13
0
ανω λιοσια
Είναι αρκετά πικρό. Την βιταμίνη του την έδωσα την ωρα που παιζαμε με το kong(το κραταγε στο στομα κ βρηκα ευκερία) κ την κατεβασε αμεσως ευτυχώς χωρις να το καταλαβει ιδιαιτερα. Θα δοκιμάσω τον ιδιο τρόπο το βράδυ με την αντιβίωση κ αν δεν πετύχει μου ακουγεται καλη η ιδεα με το μελι μιας κ θρυμματίζεται σε νερο.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Θα σου πω τι κάνω εγώ με τη δικιά μου που την πιάνει η βλακεία της ακόμα και με το χάπι αποπαρασίτωσης..... (σημ. δεν τρώει ουτε τον καλό καιρό ζαμπον/τυρια κλπ, έχει δικό της θεό)

Πατέ συκωτιού της trixie.... στην Αθήνα θα βρείς εύκολα.... καμουφλάρει εντελώς κάθε χάπι και η μικρή ενθουσιάζεται μόνο που βλέπει να κρατάω το σωληνάριο.... πετάει ως το φεγγάρι μόνο και μόνο για να την αφήσω να γλύψει οπότε, της αλείφω το χάπι και με το που το βάλω στο στόμα της, τη μπουκώνω επιτόπου με το σωληνάριο ώστε η μόνη ανάσα που θα πάρει, να την αναγκάσει να το καταπιει κιόλας!

(αυτό το προτείνω, υπό την προϋποθεση ότι δεν θες να ζορίσεις το σκυλι αναγκάζοντας το να καταπιει, με το να του κρατάς προς τα πάνω το κεφάλι)

http://www.pet4u.gr/trixie-pate-110gr.html

• Like
Reactions: Orilis

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
@ghelly , το πατέ της trixie πόσες μέρες το κρατάς αφού το ανοίξεις; Το φυλάς στο ψυγείο;
Πήρα αυτό με το σωλομό και πάνω γράφει να καταναλώνεται σε 5 μέρες :confused: Τόσο λίγο σου κρατάει εσένα;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
@ghelly , το πατέ της trixie πόσες μέρες το κρατάς αφού το ανοίξεις; Το φυλάς στο ψυγείο;
Πήρα αυτό με το σωλομό και πάνω γράφει να καταναλώνεται σε 5 μέρες :confused: Τόσο λίγο σου κρατάει εσένα;
Όχι καλέ, μπαίνει ψυγείο. Μου βγάζει κάπου 1, 5 μήνα αν το έχω σε καθημερινή χρήση ως μέσο επιβράβευσης. Αλλά δεν είδα να γράφει στο συκωτιού, για 5 μέρες....

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Σ ευχαριστώ πολύ!!
Σε κάτι ψιλά γραμματάκια στην πίσω μεριά το βρήκα και λέω δε γίνεται, θα με φαληρίσει το παλιόσκυλο! :p
Της πήρα το σολωμό γιατί είναι του ψαριού η κοντέσσα, αλλά βρωμάνε τα χέρια μου απίστευτα. Θα δοκιμάσω το συκώτι όταν τελειώσει αυτό, μήπως βελτιωθεί η κατάσταση

• Like
Reactions: ghelly

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Τα είχα πάρει "χονδρικης" από γερμανία οπότε μου ήρθαν πολύ οικονομικότερα από ό,τι αν έπαιρνα από Ελλάδα... είναι το μοναδικό πράγμα που μόλις το βλέπει, δεν μπορεί να παρει τα μάτια της από πάνω του.

• Like
Reactions: Aslan and *Kiara*

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Μέχρι στιγμής φαίνεται να της αρέσει πολύ, μάλλον κάνουμε δουλειά (y)
Νομίζω θα μας βγάλει καιρό, της δίνω λίγο λίγο, απλά είδα αυτό το 5 μέρες και έπαθα ένα κάτι. Λέω θα το πετάω στη βδομάδα και θα παίρνω άλλο δηλαδή; :confused:
Αν κρατάει όμως ένα μήνα στο ψυγείο, μια χαρά είμαστε!

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Εμενα καθε φορα για να παρει χαπι μου εβγαζε τη ψυχη γιατι η κυρια ο,τι και να της δωσεις πρωτα θα το μυρισειo_Oοποτε χαπι καλυμμενο με κοτοπουλο,τυρακι,ζαμπονακι σε εμας δε πιανει,το παιρνει μυρωδια και τρεχει σε ολο το σπιτι,αλλα βρηκα το κολπο μολις ακουσει"θα μπεις για μπανιο"μεταμορφωνεται σε παναγιτσα και το χαπι παει αμασητο;).