Χαρίζεται Λαμπραντορίτσα

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Η λαμπραντορίτσα Ντάλια βρέθηκε αρχές Ιουλίου στο Ρέντη.
Καθώς δεν την αναζήτησε κανείς και δεν έχει microchip αναζητούμε νέα οικογένεια να την υιοθετήσει!
Είναι νεαρή σε ηλικία,10 μηνών περίπου, και θα δοθεί μόνο σε ανθρώπους σύμφωνους με την στείρωση.

Πληροφορίες
[email protected]

LAB..jpg

Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
Το έχω δεί το θέμα και μου έχει ελκύσει το ενδιαφέρον.. Έχω μόνο έναν ενδοιασμό ... Επειδή είναι 10 μηνών φοβάμαι που θα μένει μόνη της μην δεν της αρέσει και πολύ (δεν είναι μαθημένη).. Επίσης στην αγγελία φαίνεται οτι δεν έχει microchip ... Αν μπείτε μέσα λέει οτι έχει.. μπερδευτηκά λίγο...

Επίσης τι σημαίνει ημίαιμο?? Δεν είναι καθαρή ράτσα?? Σας ευχαριστώ και περιμένω συμβουλές σας αν νομίζετε οτι πρέπει να το τολμήσω με 9 μηνών σκυλάκι... Ευχαριστώ

cgri1976

Well-Known Member
για το ημιαιμο ενα θα σου πω και νομιζω οτι ισχυει....
τα ημιαιμα ειναι τα πιο ανθεκτικα σκυλια σε ασθενειες(καρκινους, στομαχια, εντερικα)!!!!!!μου το εχουν πει διαφορα ατομα αλλα και η κτηνιατρος μου...εγω εχω ενα μποξερ και εχει καποια μικροπροβληματακια....
αυτα!
:)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εμένα για λαμπραντόρ ριτρίβερ μου φαίνεται και η αγγελία εδώ δε λέει ότι είναι ημίαιμη. Επίσης δε βλέπω το λόγο να μην μπορεί να μείνει μόνη της 10 μηνών. Αντίθετα θα ξέρει να μη λερώνει. Εγώ το Μουφ το πήρα δυο χρονών και στην αρχή ψιλοκλαψούριζε όταν έφευγα. Δεν κατέστρεψε όμως τίποτα, παρά περίμενε υπομονετικά να έρθω σπίτι. Στο τέλος κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να το παρατήσω και σταμάτησε να κλαψουρίζει. Η λαμπραντορίτσα της αγγελίας προφανώς βρέθηκε χωρίς μικροτσίπ αλλά το καταφύγιο της έβαλε μικροτσίπ. Σκέψου ότι είναι τσάμπα, κουτάβι μεν ακόμα αλλά με μικρότερες ανάγκες από τα πολύ μικρά, εμβόλια έχει κάνει άρα δε θα έχεις έξοδα κτηνιάτρου και θα έχεις και support από το καταφύγιο. Και σου δίνουν και μάθημα εκπαίδευσης δωρεάν.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Το έχω δεί το θέμα και μου έχει ελκύσει το ενδιαφέρον.. Έχω μόνο έναν ενδοιασμό ... Επειδή είναι 10 μηνών φοβάμαι που θα μένει μόνη της μην δεν της αρέσει και πολύ (δεν είναι μαθημένη).. Επίσης στην αγγελία φαίνεται οτι δεν έχει microchip ... Αν μπείτε μέσα λέει οτι έχει.. μπερδευτηκά λίγο...

Επίσης τι σημαίνει ημίαιμο?? Δεν είναι καθαρή ράτσα?? Σας ευχαριστώ και περιμένω συμβουλές σας αν νομίζετε οτι πρέπει να το τολμήσω με 9 μηνών σκυλάκι... Ευχαριστώ
Οτι σκύλο και να πάρεις θα πρεπει να τον μάθεις σταδιακά να μένει μόνος του. Αν δε πάρεις μικρό κουτάβι, θα είναι ακόμα δυσκολότερο (γιατι δε μπορούν να κρατηθούν πολλές ωρες και θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια να μάθει να τα κάνει έξω). Στο φόρουμ εχει πολλά θέματα για το πως να μάθεις το σκύλο σταδιακά να μένει μόνος του χωρίς προβλήματα και καταστροφές. (αν δε βρεις, ξαναρώτα).

Το αν έχει μικροτσιπ θα στο που οι άνθρωποι που τη φιλοξενουν. Και να μην έχει πάντως, βάζεις πάρα πολύ εύκολα.

Ημίαιμο σημαίνει οχι καθαρόαιμο. Δεν ανήκει σε καποια φυλή. Επι της ουσίας σημαίνει οτι δεν έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα (χαρακτήρα και μορφολογίας) καμίας ράτσας. ΜΠορείς όμως να ρωτήσεις τους ανθρώπους που το φιλοξενούν να σου πουν ότι ξέρουν για το χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του μέχρι τώρα.

Οσο για το αν θα πρεπει να το τολμήσεις, δες αυτό το θέμα.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Γεράσιμε πήγαινε να την δείς όπως σου είπα, εαν είναι αυτή η σκυλίτσα σου θα το καταλάβεις αμέσως.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εντάξει, παιδιά, ολα καλά με το κλικ, αλλά επειδή μάλλον πρόκειται για τον πρώτο του σκύλο, καλό είναι που ρωτάει μερικά πράγματα παραπάνω εκ των προτέρων.... (το λέω αυτό γιατι πολλές φορές γίνεται μεν το αρχικό κλικ, αλλά εύκολα γυρίζει πάλι ο διακόπτης ανάποδα στην πρώτη δυσκολία.... βλέπε παράδειγμα χνουδομπαλίτσας..... ;) )

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σωστό κι αυτό, αλλά με τη χνουδομπαλίτσα δεν έγινε κλικ.:) Το κλικ έγινε με την Αμαλία. :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Σωστό κι αυτό, αλλά με τη χνουδομπαλίτσα δεν έγινε κλικ.:) Το κλικ έγινε με την Αμαλία. :)
Καλά με την Αμαλία δε μετράει..... ολο κλικ κάνει!! Ουτε κλίκερ να'τανε!!! ΄;)
Για την οικογένεια που το πήρε και το επέστρεψε λέω....

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Noμίζω είπε ο Γεράσιμος σε άλλο θέμα οτι υιοθετήθηκε, δεν την πρόλαβε (βρήκε άλλο κουτάβι). Ελπίζω να εχει αίσιο τέλος η ιστορία! Εμπλέκεται η strayshelp απ'οτι κατάλαβα, οπότε μάλλον τελος καλό όλα καλά!

(διορθώστε με αν κάνω λάθος).

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Δεν κανεις λάθος.
Σύμφωνα με αυτο έχει υιοθετηθει,
αλλα ας μας το επιβεαβαιώσει και ο George A.