Χαρίζεται ένας καλόκαρδος γίγαντας!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Το λοιπον να μην πολυλογω αλλο... οργανωθήκαμε οι "τρελες"¨της γειτονιας και τον μαζεψαμε σε ενα αδειο διαμερισμα προσωρινα... μεχρι να δουμε τι θα τον κανουμε..
Δε σε θεωρώ καθόλου τρελή, με το καλό

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Λοιπον παιδια... ο μουργος μετα απο μια ωρα βολτα.. επεστρεψε στο διαμερισμα του.. οπου και τον αφησα να παιζει με ενα μπαλακι...
παντως.. δεν του αρεσει και πολυ το μεσα και σtο μαγαζι που τον ειχα.. ολη την ωρα η μουρη κολημενη στην πορτα ηταν..

Τον φανταζομαι, σε ενα κτημα να ζει αρχοντας! Με μια οικογενεια υπευθυνη να τον αγαπα και να τον φροντιζει .. θα μου πεις, δεν εισαι η μονη που ψαχνεις σπιτι για τον αδεσποτο σου... δεν εχω απαιτησεις να μπει σε διαμερισμα και να κοιμαται μεσα.. νομιζω θα του αρεσει πιο πολυ στας εξοχας.. αρκει να εχει ενα καθαρο σπιτι και να μη ζει δεμενος!!!
Οποτε παρακαλω ολους σας, οσοι θελετε και εχετε καποιον καλο ανθρωπο υπ'οψιν σας, να ζει "επαρχιακα" αν δε σας ηταν κοπος να κανετε ενα τηλεφωνακι, να ρωτησετε αν τον ενδιαφερει ο σκυλαρος. Ισα ισα μια παρουσια σαν αυτον θα ηταν η λεπτομερεια που κανει την διαφορα!
:D :D
Αναλαμβανω ολα τα εξοδα μεταφορας .. και αν ειναι σχετικα κοντα (οχι στον εβρο) τον παω και εγω η ιδια.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Εμένα πήγε το μυαλό μου στο Διονύση(Darkpalladin) που έχει κτήμα,αλλά ηδη έχει αρκετά σκυλάκια!
Δε ξέρω πάλι...

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Ρώτησα γιατί ένας παρόμοιος σκυλάκος εδώ και 2 μήνες είχε εμφανιστεί στην περιοχή του Σκοπευτηρίου Καισαριανής.
Και καθημερινά ήταν εκεί και έπαιζε με τα δικά μας σκυλάκια και όλοι του φέρναμε φαγητό.
Ήταν πολύ παιχνιδιάρης, πολύ ήρεμος, απίστευτα χαδιάρης και αρκετά υπάκουος.
Μου είχαν πει μάλιστα ότι το pet shop εκεί της γειτονιάς το πρόσεχε και το τάιζε καθημερινά και έψαχναν να του βρουν σπίτι και το βράδυ τον μαζεύανε και κοιμόταν εκεί... και το πρωί τον άφηναν ελεύθερο και αλώνιζε μέσα στο πάρκο. Μέχρι που κάποια μέρα τον χάσαμε τελείως... έχω να πάω και καιρό βέβαια, οπότε δεν έχω μάθει νεότερα.
Νομίζω πως ξέρω για ποιον λές. Εγώ τελευταίεα φορά το είδα με άλλα 2 μεγαλόσωμα αδέσποτα(φύλαγα ένα στενάκι) πίσω απο το σκοπευτήριο. Ίσως να βρίσκεται ακόμα εκεί.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.797
8.004
Τον φανταζομαι, σε ενα κτημα να ζει αρχοντας! Με μια οικογενεια υπευθυνη να τον αγαπα και να τον φροντιζει .. θα μου πεις, δεν εισαι η μονη που ψαχνεις σπιτι για τον αδεσποτο σου... δεν εχω απαιτησεις να μπει σε διαμερισμα και να κοιμαται μεσα.. νομιζω θα του αρεσει πιο πολυ στας εξοχας.. αρκει να εχει ενα καθαρο σπιτι και να μη ζει δεμενος!!!
Mην νομίζεις ότι το διαμέρισμα είναι η καλύτερη λύση , ειδικά για σκυλιά σαν αυτόν που η ελευθερία τους ήταν δεδομένη. Ένα κτήμα όπως το περιγράφεις θα ήταν το ιδανικό.
Καλή τύχη του εύχομαι του όμορφου ! :)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Αυτο λεω.. θα προτιμουσα και εγω καπου ανοιχτα, οπως νομιζω και αυτος..
Οποτε και (τουλαχιστον στο δικο μου μυαλο) το καθιστα ευκολο να βρει σπιτι.. σε αντιθεση με τα δεδομενα της πολης και των διαμερισματων.. οπου οσοι τον ειδαν ειπαν.. "το ξερεις ειναι δυσκολη υποθεση αυτος" λογω μεγεθους , κτλ...
Ενω ενα κτημα.. πιο ευκολα δεχεται ενα τετοιο σκυλο, μαλλον, τετοιο σκυλο θα ηθελα αν ειχα κτημα..

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εμένα πήγε το μυαλό μου στο Διονύση(Darkpalladin) που έχει κτήμα,αλλά ηδη έχει αρκετά σκυλάκια!
Δε ξέρω πάλι...
Όσο και αν τον λιγουρεύτηκα δυστηχός δεν μπορώ να υιοθετήσω και άλλο σκυλί. Αν δεν είχα υιοθετήσει τον Ιβάν ίσως να έπερνα τον κούκλο αυτόν αλλά δυστηχός δεν γίνετε τώρα πια. Εύχομαι πάντος να βρεί ένα καλό σπίτι είτε είναι με κήπο ή χωρίς.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ναι πολυ σιγουρα.. και δεν ξερω τι να κανω... γιατι ειναι η μουρη του κολημενη στην πορτα ολη την ωρα... στεναχωριεμαι εγω.. στεναχωριεται αυτος... κλαψουριζει... ασε ασε.. :(
Η χαρα του ειναι να μπαινει κοσμος να τον χαιδευει...
Κατα τα αλλα μενει μονος σε ενα αδειο διαμερισμα... αλλα ουτε αυτο φαινεται να του αρεσει και λογικο ειναι... :(
Σκεφτομαι να προχωρησω στην στειρωση/αναρωση και να του ανοιξω την πορτα... φυσικα η αγγελια θα συνεχισει να τρεχει...
δεν ξερω... παντως δεν μοιαζει να του αρεσει το μεσα...
:(

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εχει μαθει το εξω την αλητεια, σιγα μη του αρεσε το μεσα...Η καλυτερη του θα ηταν να περναει για πρωινο-βραδυνο φιλια και χαδια και παλι ''δρόμο'', αλλα κινδυνευει και δεν το ξερει...

Last edited:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ναι.. ομως εξω μεγαλωσε και μεχρι τωρα τα καταφερε μια χαρα...
δεν ξερω παιδια... την μια λεω ετσι.. την αλλη αλλιως... :( :(

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
ναι.. ομως εξω μεγαλωσε και μεχρι τωρα τα καταφερε μια χαρα...
δεν ξερω παιδια... την μια λεω ετσι.. την αλλη αλλιως... :( :(
Κινδυνευει και δεν ειναι μονο τα αυτοκινητα ρε συ, ειναι και οι φολες...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
O σκυλαρος... ειναι σε φαση αναρρωσης... εκανε την στειρωση , εξετασεις βγηκαν ολα μια χαρα, επιβεβαιωθηκε οτι ειναι μικρος περιπου 1.5 ετους.. φιλοξενειται και ακομα περιμενει :(
Το μονο που εχει βρεθει ως τωρα (γιατι κανενας δεν εχει δειξει ενδιαφερον) ειναι μια εξοχικη κατοικια στην Κορινθο, 2στρεμ. για παρτη του, πολυ καλα και σωστα περιφραγμενος χωρος...
ομως οι ιδιοκτητες ειναι εκει 3 η 4 φορες την εβδομαδα .. μελλοντικα προοριζεται για μονιμη τους κατοικια... (ομως δεν γνωριζω ποτε..) .. σχετικα με την τροφη, ιατρικη περιθαλψη κτλ ειναι οικογενεια που ενδιαφερεται πολυ...

Η αυτο ή αδεσποτος.. ειλικρινα δεν ξερω τι απο τα 2 ειναι τελικα καλυτερο.. τη μια λεω ετσι.. την αλλη γιουβετσι.. για βοηθατε... :confused:

Last edited by a moderator:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.797
8.004
Eφόσον είναι οικογένεια που ενδιαφέρεται πολύ εγώ θα τους προτιμούσα από τον δρόμο Kasi μου. Και τα έχουμε πει εμείς μερικές φορές τα παίρνουμε για καλύτερο και αποδυκνείεται χειρότερο αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση θα έχει μεγάλο χώρο, θα έχει φαγητό και περιποίηση, βέβαια δεν θα έχει παρείτσα και αυτό θα τον στεναχωρεί. Δεν είναι το ιδανικό αλλά ο δρόμος έχεις άλλους κινδύνους. Μπορεί να βρεθεί και τίποτα άλλο στο μεταξύ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.310
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης