Δε σε θεωρώ καθόλου τρελή, με το καλόΤο λοιπον να μην πολυλογω αλλο... οργανωθήκαμε οι "τρελες"¨της γειτονιας και τον μαζεψαμε σε ενα αδειο διαμερισμα προσωρινα... μεχρι να δουμε τι θα τον κανουμε..
Νομίζω πως ξέρω για ποιον λές. Εγώ τελευταίεα φορά το είδα με άλλα 2 μεγαλόσωμα αδέσποτα(φύλαγα ένα στενάκι) πίσω απο το σκοπευτήριο. Ίσως να βρίσκεται ακόμα εκεί.Ρώτησα γιατί ένας παρόμοιος σκυλάκος εδώ και 2 μήνες είχε εμφανιστεί στην περιοχή του Σκοπευτηρίου Καισαριανής.
Και καθημερινά ήταν εκεί και έπαιζε με τα δικά μας σκυλάκια και όλοι του φέρναμε φαγητό.
Ήταν πολύ παιχνιδιάρης, πολύ ήρεμος, απίστευτα χαδιάρης και αρκετά υπάκουος.
Μου είχαν πει μάλιστα ότι το pet shop εκεί της γειτονιάς το πρόσεχε και το τάιζε καθημερινά και έψαχναν να του βρουν σπίτι και το βράδυ τον μαζεύανε και κοιμόταν εκεί... και το πρωί τον άφηναν ελεύθερο και αλώνιζε μέσα στο πάρκο. Μέχρι που κάποια μέρα τον χάσαμε τελείως... έχω να πάω και καιρό βέβαια, οπότε δεν έχω μάθει νεότερα.
Mην νομίζεις ότι το διαμέρισμα είναι η καλύτερη λύση , ειδικά για σκυλιά σαν αυτόν που η ελευθερία τους ήταν δεδομένη. Ένα κτήμα όπως το περιγράφεις θα ήταν το ιδανικό.Τον φανταζομαι, σε ενα κτημα να ζει αρχοντας! Με μια οικογενεια υπευθυνη να τον αγαπα και να τον φροντιζει .. θα μου πεις, δεν εισαι η μονη που ψαχνεις σπιτι για τον αδεσποτο σου... δεν εχω απαιτησεις να μπει σε διαμερισμα και να κοιμαται μεσα.. νομιζω θα του αρεσει πιο πολυ στας εξοχας.. αρκει να εχει ενα καθαρο σπιτι και να μη ζει δεμενος!!!
Όσο και αν τον λιγουρεύτηκα δυστηχός δεν μπορώ να υιοθετήσω και άλλο σκυλί. Αν δεν είχα υιοθετήσει τον Ιβάν ίσως να έπερνα τον κούκλο αυτόν αλλά δυστηχός δεν γίνετε τώρα πια. Εύχομαι πάντος να βρεί ένα καλό σπίτι είτε είναι με κήπο ή χωρίς.Εμένα πήγε το μυαλό μου στο Διονύση(Darkpalladin) που έχει κτήμα,αλλά ηδη έχει αρκετά σκυλάκια!
Δε ξέρω πάλι...
Κινδυνευει και δεν ειναι μονο τα αυτοκινητα ρε συ, ειναι και οι φολες...ναι.. ομως εξω μεγαλωσε και μεχρι τωρα τα καταφερε μια χαρα...
δεν ξερω παιδια... την μια λεω ετσι.. την αλλη αλλιως...![]()
![]()
Κακοποίηση απο κανέναν τρελό και πολλάα άλλα!!!Κινδυνευει και δεν ειναι μονο τα αυτοκινητα ρε συ, ειναι και οι φολες...