Χαρίζεται γαλλικό μπουλντόγκ

Status
Κλειδωμένο θέμα

katiax

Member
21 Φεβρουαρίου 2013
9
0
Thessaloniki
Καλημέρα! Χαρίζεται θηλυκό γαλλικό μπουλντόγκ 6 μηνών στη Θεσσαλονίκη. Το σκυλάκι δεν είναι δικό μου, ανήκει σε μί γνωστή, η οποία τελικά δε μπορεί να αφιερώσει το χρόνο που απαιτείται. Από ότι μου είπε η ίδια είναι πεισματάρικο και δεν έχει μάθει να τα κάνει έξω. Προσωπικά εγώ το σκυλάκι το βλέπω συχνά λόγω επαγγελματικής σχέσης και φαίνεται υγιέστατο και πολύ παιχνιδιάρικο. Έχει κάνει όλα τα εμβόλια του. Ο λόγος που το δημοσιοποιώ εγώ είναι γιατί η ιδιοκτήτρια δεν ασχολείται με ιντερνετ και τέτοια και μου ζήτησε να τη βοηθήσω. Αν ενδιαφέρεται κανείς ας μου στείλει μήνυμα και θα τον φέρω σε επαφή με την ιδιοκτήτρια.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.596
10.987
Athens
Προσοχή που θα πάει γιατί θα το θέλουν για κουταβομηχανή!

katiax

Member
21 Φεβρουαρίου 2013
9
0
Thessaloniki
Έχεις δίκιο...Προσπάθησα να βρω κάποιον ανάμεσα σε γνωστούς αλλά τίποτα...Θεώρησα ότι εδώ έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να βρεθεί κάποιος πραγματικά φιλόζωος από ότι αν βάζανε αγγελία.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Γιατι δεν εμαθε να τα κανει εξω?Δεν ειναι δα και κατι εξωφρενικο!
Προϋποθέτει ενασχόληση με τον σκύλο. Άλλωστε δεν είναι το θέμα μας αυτό, το θέμα είναι να πάει ο σκύλος κάπου καλά έτσι δεν είναι; Ρωτάμε την κatiax που ούτε καν δικό της δεν είναι;

Έχεις δίκιο...Προσπάθησα να βρω κάποιον ανάμεσα σε γνωστούς αλλά τίποτα...Θεώρησα ότι εδώ έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να βρεθεί κάποιος πραγματικά φιλόζωος από ότι αν βάζανε αγγελία.
Επειδή είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί που θα πάει ίσως να προσπαθούσες να πείσεις την φίλη σου να την δώσει στειρωμένη;

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
μου εκανε εντυπωση για αυτο ρωτησα απλα...Σε συμφωνητικο υιοθεσιας δεν μπορει να υπαρξει παραμετρος υποχρεωτικης στειρωσης?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.596
10.987
Athens
Ι.Κyveli

Eίναι πολύ μικρή για να στειρωθεί - 6 μηνών.

Katiax

Yπάρχει ένα γκρουπ στο facebook εδώ: https://www.facebook.com/groups/greek.french.bulldogs/
Μέλη είναι συνειδητοποιημένοι πιο κάτοιχοι γαλλικών μπουλντόγκ. Προσοχή μόνο σε αυτό το γκρουπ και όχι σε κάτι άλλα που μπορεί να βρεις - τα άλλα είναι νυφοπάζαρα!

katiax

Member
21 Φεβρουαρίου 2013
9
0
Thessaloniki
Γιατι δεν εμαθε να τα κανει εξω?Δεν ειναι δα και κατι εξωφρενικο!
Την είχα συμβουλεύσει να τη βγάζει έξω συγκεκριμένες ώρες για να μάθει σε ένα πρόγραμμα. μου λέει ότι όταν τη βγάζει δεν κάνει τίποτα και τα κάνει μέσα στο σπίτι!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
μου εκανε εντυπωση για αυτο ρωτησα απλα...Σε συμφωνητικο υιοθεσιας δεν μπορει να υπαρξει παραμετρος υποχρεωτικης στειρωσης?
Mπορεί αλλά θα πρέπει να υπάρξει παρακολούθηση για το αν θα τηρηθεί το συμφωνητικό και μετά καταγγελία. Κι ένας άνθρωπος που δεν ασχολείται καθόλου με το σκυλί θα τα κάνει όλα αυτά; Eδώ και για στείρωση που πρότεινα εγώ πολύ αμφιβάλλω ότι θα μπει στον κόπο και στα έξοδα να της την κάνει. Εκτός αν ο σκύλος είναι ήδη στειρωμένος και λέμε βλακείες.

katiax

Member
21 Φεβρουαρίου 2013
9
0
Thessaloniki
Ι.Κyveli

Eίναι πολύ μικρή για να στειρωθεί - 6 μηνών.

Katiax

Yπάρχει ένα γκρουπ στο facebook εδώ: https://www.facebook.com/groups/greek.french.bulldogs/
Μέλη είναι συνειδητοποιημένοι πιο κάτοιχοι γαλλικών μπουλντόγκ. Προσοχή μόνο σε αυτό το γκρουπ και όχι σε κάτι άλλα που μπορεί να βρεις - τα άλλα είναι νυφοπάζαρα!
Θα το ψάξω, ευχαριστώ!

katiax

Member
21 Φεβρουαρίου 2013
9
0
Thessaloniki
Βρήκε τελικά να το δώσει σε μια γνωστή της οπότε θα ξέρει και που θα καταλήξει η σκυλίτσα!Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Status
Κλειδωμένο θέμα