Χαρίζονται δυο κοπελίτσες

Status
Κλειδωμένο θέμα

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Σα δε ντρεπεστε .. dealers!! ;)
αποστολη εξετελεσθη!! ;)

Ξερουν τη διευθυνση .. οποτε θελουν μπορουν να ερθουν :p
μαρεκο μη διανοηθεις να δωσεις την δικια μου!! :D

αντε και στα επομεναα!!! ;)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
:)
Φανταστικές φωτογραφίες, φανταστικά μωρά, φανταστικό mareco. :D

Εύχομαι να τις ξεφορτωθείς σύντομα!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Τι όμορφα κορίτσια που είναι!!!!!!!!!!!!
ένα και ένα είναι πάντως Μαρία όλα όσα έχεις βρει!!!Μοναδικά κομμάτια!!!!
Εύχομαι να βρει γρήγορα σπιτάκι και η άλλη η κούκλα!!!!!

Κι αυτές κάπου εδώ γύρω ψάχνεις να τις δώσεις?για να τις βλέπεις??
Ουγκάντα,Τζιμπουτί κλπ???:D:D:D:D:D:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.913
20.312

Μια χαρά τους βλέπω από δω. Από μακριά κι αγαπημένοι :rolleyes:

Δεν κατεβαίνω λέμε...8-[

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.913
20.312
Μόνο για τις ανάγκες της φωτογράφισης και δυστυχώς έκανα την βλακεία και χθες το βράδυ και όλο το βράδυ κοιμήθηκε πάνω στο κεφάλι μου. Πρώτη και τελευταία φορά...:nono:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Μόνο για τις ανάγκες της φωτογράφισης και δυστυχώς έκανα την βλακεία και χθες το βράδυ και όλο το βράδυ κοιμήθηκε πάνω στο κεφάλι μου. Πρώτη και τελευταία φορά...:nono:
:cuniaoo::cuniaoo:
Eσπασες :-\"

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.913
20.312
Δυστυχώς...Και το μετάνοιωσα :rolleyes:
Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν γλυκύτατη όμως. Και το ενάμιση εκατομμύριο φορές που προσπαθούσε να βολευτεί σε νέα θέση :mad: Μόνο που με πιάσαν νευρικά γέλια όταν έρποντας, ανέβηκε με χαριτωμενιές, μέχρι τα μούτρα μου και με κοίταζε με γουρλωμένα μάτια με τα μουστάκια της να με γαργαλάνε :p Και το περισσότερο βράδυ, όπως προείπα, το έβγαλε κυριολεκτικά πάνω στο κεφάλι μου. Αφού δεν ξύπνησα με πονοκέφαλο, είναι τυχερή :mad::D
Απορώ πως κοιμάστε με τα σκυλιά σας. Ούτε γι'αστείο δεν το ξανακάνω :nono:

Επί της ουσίας, είναι πολύ καλό παιδί. Τρώει την ξηρά της με λαιμαργία και πάει καρφί στην πάνα της, για όλα . Δεν τσακώνεται με τους άλλους και γενικώς δεν γαβγίζει και δεν κάνει ζημιές. Γλύκα είναι :)

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ρε Μαρεκο ψηνομαι πολυ για την μουστακαλου.
Καιρο το δουλευω να αποκτησουμε μια θηλυκια μικροσωμη.
Κουκλαρα ειναι και φαινεται και καλο παιδι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.913
20.312
Μη μου λες τέτοια αδελφέ και μου ανάβεις φωτιές!!!
Πόσο πολύ ψήνεσαι;

Σου ορκίζομαι ότι είναι γλύκα, αλλά επειδή είσαι εσύ, μπορείς και να την δοκιμάσεις ;):)

Εφυγε η άλλη και μαραζώνει το φουκαριάρικο :( Με την άλλη έπαιζαν και εκτονώνονταν πάρα πολύ μεταξύ τους. Τώρα μόνη της, με τα δικά μου, μόνο γρρρρρρρρρρρ εισπράττει και την λυπάμαι :(

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Κοιτα , μας εφεραν χθες μια θηλυκια αδεσποτουλα , αλλα η κυρια μονο που δεν εφαγε τον προεδρο.
Οτι και να καναμε , εκεινη εκανε μαρς με πολυ μανια.Ο προεδρος στην αρχη εφαγε μια-δυο , μετα ηθελε να ριξει και αυτος.
Ετσι οπως ηρθε η μικρη(πρεπει να ηταν 10-12 μηνων), εφυγε γιατι θα σφαζοντουσαν.
Ο Φιντελ ειναι ακομα χαζοκουταβο στο μυαλο 17 μηνων και εχει παντα διαθεση για παιχνιδι οταν δει αλλο σκυλο.
Η μουστακαλου η αλλιως musta(χεχε της εβγαλα και το ονομα) , εχει τροπους να τα βρει με τον μπουνταλα , η , επειδη θα τον βλεπει σαν 3οροφη μαιζονετα θα θελει να τον φαει και αυτη.
ρε συ μας την πεφτουν ολοι για ξυλο και ο κακομοιρης ειναι γεματος ορεξη για παιχνιδια.

Σε ενα θεμα μονο κολλαω πραγματικα.Κατα ποσο η γυναικα μου θα αντεξει εκτος απο τον Φιντελ και εμενα μεσα στο σπιτι , να μπει και αλλος σκυλος.

Τις περισσοτερες ωρες της ημερας ο Φιντελ ειναι εξω στο κτημα και μου μαραζει τα κουνουπιδια και τα λαχανα.Μετα λιαζεται παιζει με τα παιδια μολις ερθουν απο το σχολειο , το απογευμα παμε μια μεγαααλη βολτα πανω απο 1 ωρα μολις γυρισω απο την δουλεια και το βραδακι τρωει και μπουκαρει μεσα στο σαλονι οπου ροχαλιζει σαν χαλασμενη τσιμινιερα.

Αξιολογησε την κατασταση , δεν θελω να ειναι δυστυχισμενη η μουστα στα χερια μου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.913
20.312
Βρε Νάσο τι λες;
Είναι δυνατόν να φαντάζομαι ότι μπορεί να είναι δυστυχισμένη μαζί σου και με τον πρόεδρο;
Από την μεριά μου δεν έχω να σκεφτώ τίποτα. Πιο ανακουφισμένη δεν θα μπορούσα να είμαι και το ξέρεις.
Εσύ βάλτα κάτω, πάρε και το ok της συζύγου και ότι αποφασίσετε.
Με την αδελφή της, πάλευαν πάρα πολύ. Τους άρεσε. Αλλά ήταν ίδιου βεληνεκούς.
Με τα δικά μου, πάει κοντά, κουνάει λίγο το κωλλαράκι της, αλλά τρώει χυλόπιτα και δεν επιμένει. Τους παρατάει και φεύγει.
Με άλλα σκυλιά που την δοκίμασα για μία μόνο φορά, δεν τους έκανε ντου με τσαμπουκά. Πολύ διακριτικά έως και λίγο φοβισμένα.
Αλλά αυτό δεν είναι ενδεικτικό.
Αλλά σου λέω και πάλι...εσύ...μπορείς να την πάρεις και δοκιμαστικά. Και αν δεν ταιριάξουν τα χνώτα της με του μπουλντόζα, εδώ είμαστε...
Σκέψου το χωρίς καμμία πίεση και υποχρέωση και...ξέρεις που θα μας βρεις ;):)

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Μαρεκο μιλησες σοφα.;)
Θα επανελθω αμεσα , να κανω ενα family meeting πρωτα και θα σου πω ισως και σημερα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
"να το πάαααρεις,το κορίιιτσι
να το πάαααρεις,μην το παιδεύεις"
!!!!!!!!!!!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα