Χαρίζονται ημίαιμα λυκοσκυλάκια


lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Χαρίζονται σκυλάκια από μαμά λυκόσκυλο και πατέρα τσοπανόσκυλο. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6942471701

Τα σκυλάκια




η μαμά


 




lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Η ιστορία της μικρής πριγκηπέσας

Η μικρή πριγκηπέσα που βλέπεται να σας κοιτά με αυτά τα γεμάτα γλυκύτητα μάτια της, γνώρισε την εγκατάλειψη όταν η αυστηροί γονείς της την πέταξαν στο δρόμο διοτι έμεινε έγκυος. Περιπλανήθηκε στους δρόμους κινδυνεύοντας να σκοτωθεί από τα διερχόμενα αυτοκίνητα και τις φόλες των κακών ανθρώπων αλλά παρόλα αυτά βρήκε ένα καταφύγιο και γέννησε τα 12 υπέροχα κουταβάκια της τα οποία γνώρισαν την σκληρή πλευρά της ζωής με το που αντίκρισαν τον κόσμο.

Αδυνατισμένη και ταλαιπωρημένη τριγυρνούσε στους δρόμους ψάχνοντας για τροφή για κείνη και τα μωρά της, όταν κάποιος φιλόζωος την περιμάζεψε και αυτή και τα παιδάκια της και τώρα ζουν στην αυλή του σπιτιού του αλλά δυστυχώς κινδυνεύουν καθημερινα διότι βγαίνουν έξω από την καγκελόπορτα και οι κακοί γείτονες απειλούν ότι θα τα σκοτώσουν με φόλες διότι τους ενοχλούν οι γλυκίες φωνουλες τους.

Τα κουτάβια πρέπει να δοθούν άμεσα διότι ο φιλόζωος αυτός άνθρωπος δεν αντέχει άλλο τις πιέσεις που δέχεται πανταχοθεν και σας παρακαλεί να υιοθετήσετε τις ψυχούλες αυτές που όχι μόνο θα σας ευγνωμονούν για όλη τους τη ζωή, αλλά θα σας φυλούν κιόλας διότι θα γίνουν μεγαλόσωμα.


Εάν αυτά τα κουτάβια δεν υιοθετηθούν αμεσα θα θανατωθούν σε 1, 2, 3 δευτερόλεπτα…
 


Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
ok,συγνωμη δεν ηξερα οτι ειναι αδεσποτουλα.αλλα ας φροντίσει να μη βγουν εξω απ το σπίτι αν έχει τετοιους γείτονες και τι θα πει δεν αντεχει τις πιεσεις?αντεχει να τα θανατωσει?:(
 




Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Δε παίζεστε. :D
Το θέμα είναι ότι το 'ατύχημα' έγινε. Οπότε πάλι πρέπει να βρεθεί σπίτι για τα κουτάβια. Τι να κάνουν δηλαδή, να τα θανατώσουν ή να τα πετάξουν; Σίγουρα προέχουν αυτά που βρίσκονται στο δρόμο όμως. Υποθέτω ότι η... πριγκηπέσα μετά από αυτό θα στειρωθεί.