Χαρίζονται ο Bob και ο Patrick! (Αδεσποτάκια Πόρτο

Status
Κλειδωμένο θέμα

Reina

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2009
104
0
Ο Bob και ο Patrick είναι δυο λευκά - μπεζ αδερφάκια,
που περιπλανιούνται στους αφιλόξενους δρόμους του Πανοράματος (Πόρτο Ράφτη).
Είναι μικροί σε ηλικία και ομορφόπαιδα!

O Patrick έχει ένα γαλάζιο και ένα καφέ μάτι.
Αν θες να υιοθετήσεις έναν από τους δύο ή και τους δύο μαζί,
πάρε τώρα τηλέφωνο για να τους γνωρίσεις!!!
Θα δοθούν στειρωμένοι και με microchip.

Τηλ. επικοινωνίας: 6944 316 236
e-mail: [email protected]

Reina

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2009
104
0
Και ένα μικρό βίντεο με τα ομορφόπαιδα {Love1} :
[video=youtube;8ZP8PnWR4hc]http://www.youtube.com/watch?v=8ZP8PnWR4hc[/video][/quote]

Reina

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2009
104
0
Μόνο ο Patrick χαρίζεται! Ο Bob βρέθηκε νεκρός από φόλα χθες το απόγευμα....

Reina

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2009
104
0
Ο Patrick βρίσκεται από την Κυριακή σε πανσιόν.
Τον πιάσαμε με τη βοήθεια του κτηνιάτρου του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου.
Είναι προς το παρόν σε κλουβί αλλά πρέπει άμεσα να βρεθεί υιοθεσία ή τουλάχιστον φιλοξενία!
ΔΕΝ μπορεί να επιβιώσει σε κλουβί....
Το άτομο που θα τον αναλάβει θα πρέπει να είναι έμπειρο και να ασχοληθεί
πολύ μαζί του ώστε να ξεπεράσει το σοκ!
Τηλ. 6944 316 236
E-mail: [email protected]

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.913
20.312
Ε καλά βρε Veronica...
Και τι να τον κάνουν; Να τον αφήσουν να πάει κι αυτός απο φόλα;
Και το κλουβί του μην τον κρίνεις απ' αυτό που βλέπεις...

Reina

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2009
104
0
Veronica, το κλουβί έχει πλέγμα από την μεριά που τραβήχτηκε η φωτο.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Δεν μπορουν να τον έχουν μαζί με άλλα σκυλάκια; Στη φωτο ειναι μόνος του, απελπισμένος και το μήνυμα ειναι ψυχαναγκαστικό, όπως λέει και η Λίζα στο άλλο θέμα.

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
Λίγο φως να δει το πλάσμα! Γιατί το έχουν έτσι;:(:(
Γινεται χειροτερα μόνος του σε ένα ανήλιαγο κλουβι!:(
επειδη εχω παει στη συγκεκριμενη πανσιον, το ζωο ειναι στο βαθος μπροστα ειναι κανονικα ανοιχτο!

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
Δεν μπορουν να τον έχουν μαζί με άλλα σκυλάκια; Στη φωτο ειναι μόνος του, απελπισμένος και το μήνυμα ειναι ψυχαναγκαστικό, όπως λέει και η Λίζα στο άλλο θέμα.
παιδια ελεος ετσι, τι ψυχαναγκαστικό??? η αγγελια λεει ολη την αληθεια, ολα τα ζωα πεθαναν απο φολα, ο πατρικ μονο τη γλυτωσε και φυσικα στην πανσιον εχει φρικαρει γιατι ειχε συνηθησει να ειναι ελευθερος με τους φιλους του και τωρα ειναι μονος του. ψυχαναγκαστικη και ξεψυχαναγκαστικη αυτη ειναι η αληθεια

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Η αλήθεια είναι οτι η φωτο είναι κάπως. Φαίνεται φοβισμένος και απελπιστικά μόνος.

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
ετσι ειναι, το σκυλι εχει αναγκη απο καποιον να ασχοληθει μαζι του πραγματικα
εδω φοβοταν τους ανθρωπους οταν ηταν στο δρομο με τους φιλους του φανταστειτε τωρα

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Όπως λέει η Βερόνικα γιατί δεν μπορεί να είναι με άλλα σκυλιά ?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.913
20.312
Δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα είναι καλύτερα με άλλα σκυλιά. Υποθέτω ότι κάποιος πληρώνει για να μένει ο μικρός σ'αυτή την πανσιόν. Ενδεχομένως είναι πολυτέλεια γι' αυτή την φάση της ζωής του αλλά σίγουρα απ' ότι μπορώ να δω, οι συνθήκες είναι πολύ ανώτερες ενός καταφυγίου. Πιστεύω ότι και στον πιο ακριβό καναπέ να τον φιλοξενούσαν, κάπως έτσι θα έδειχνε πάλι. Φοβισμένος. Ομως είναι τυχερός γιατί είναι σε καλά χέρια πια και προστατευμένος. Σιγά-σιγά θα πάρει τα πάνω του.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.797
8.004
Παιδιά η εναλλακτική είναι ο σκύλος να παραμείνει στο πόρτο ράφτη και σε καμμιά βδομάδα να πάει από φόλα και αυτός. Οπότε η πανσιόν είναι πολύ καλύτερη από οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή εκτός από ένα σπίτι. Και πάλι στο σπίτι πρέπει όπως λέει η αγγελία να υπάρχει κάποιος που να ξέρει από σκύλους και να έχει διάθεση να ασχοληθεί μαζί του και ο Πάτρικ θα μεταμορφωθεί σε λίγο καιρό.
Η αγγελία δεν είναι ψυχαναγκαστική, λεει όλη την αλήθεια για την ψυχολογία του πάτρικ που παρεπιπτόντως είναι πολύ όμορφος σκύλος και εύχομαι να ξεπεράσει το σοκ του.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ξέρω απο καιρό για τα άλλα της αγγελίας που φολιάστηκαν...
Απλά λέω ότι κάποιος θα το σκεφτεί πολυ να πάρει μια φαινομενικά δυσκολη περίπτωση, έτσι όπως παρουσιαζεται. Ισως και ο σκύλος να τρομάζει με την ταραχη των ανθρώπων. Ηρεμία λίγο και παιχνίδι με τον σκύλο να ξεθαρρέψει -λέω εγω με τα λίγα που ξέρω. Και δεν ειμαι εκει για να ξέρω τις συνθηκες. Ειναι λογικος ο τρόπος που σκέφτηκα, με όσα έχω διαβάσει για άλλα σκυλάκια σε πανσιον και καταφυγια...

Εύχομαι πάντα το καλύτερο για τον Πάτρικ. Δεν είναι δύσκολο να βρει τον άνθρωπό του με τέτοια ομορφιά!

Reina

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2009
104
0
Ο εγκλεισμός του σε πανσιόν ήταν μονόδρομος...
Εννοείται πως πρέπει άμεσα να φύγει από το κλουβί και να πάει σε σπίτι, διότι εκεί είναι πάρα πολύ αργή η διαδικασία του να ξεπεράσει το σοκ, παρά τις προσπάθειες που καταβάλονται σε καθημερινή βάση από ομάδα ανθρώπων.
Γι' αυτό, σας παρακαλώ, ρωτήστε όσους φίλους και γνωστούς έχετε μήπως θα μπορούσαν να τον φιλοξενήσουν ή μήπως ξέρουν κάποιον που θα μπορούσε.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.312
Μέλη
20.073
Νεότερο μέλος
Japetus