Χαριζετε μπισον φριζε


Status
Κλειδωμένο θέμα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Συγχωρήστε με, γίνομαι κουραστική το ξέρω, αλλά.... θυμώνω πάρα πάρα πολύ με τους ανθρώπους που μπορούν με τόση ευκολία να "χαρίσουν" μια ψυχή, που την διάλεξαν για να μεγαλώσει κοντά τους. Αγαπητή elenuska, φαντάζομαι ότι πήρες την απόφαση να μείνεις έγκυος (εύχομαι να σου πάνε όλα πάρα μα πάρα πολύ καλά) σχεδόν συγχρόνως που απέκτησες το σκυλάκι. Φαντάζομαι επίσης, ότι το ήθελες πολύ (το σκυλάκι). Οσο δύσκολη εγκυμοσύνη και να έχεις (το αναφέρω διότι το παρουσίασες σαν τον λόγο - για να μην χρησιμοποιήσω άλλες λέξεις - που θέλεις να το δώσεις), δεν μπόρεσες να βρεις μια εναλλακτική για λίγο καιρό; Τουλάχιστον εγώ, αυτό θα έκανα, αν ήταν αυτός ο λόγος, και δεν θα προσπαθούσα να το ξεφορτωθώ, δίνοντάς το σε έναν άγνωστο.
 


kostas.larisa

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2010
156
0
Σε χωριο εξω απο τη Λαρισα
θεωρω οτι η εγκυμοσυνη δεν ειναι ο λογος αλλα η αφορμη για ενα σκυλι που δεν ειναι πια κουταβι και
(δεν) εχει την ιδια χαρη.

Πως γινετε και δεν αγαπουν ενα πλασμα που το ειδαν να μεγαλωνει??

Δεν μπορω να το καταλαβω.

Η μανα σου, η πεθερα σου, τα αδερφια σου, τα αδερφια του αντρα σου, καποιος φιλος?????
Δεν μπορει να το κρατησει μεχρι να γεννησεις???
Ειναι κριμα.

Καλη λευτερια.
 


Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.711
3.875
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Καλά εντάξει, η μισή Ελλάδα βρίσκεται στην Αττική αλλά πιστεύω πως έτσι αποκλείεις στο άλλο μισό του πλυθισμού να βρεθεί κάποιος που θα υιοθετήσει το σκυλάκι σου.
Επίσης καλύτερα να αφήσεις το τηλέφωνό σου ή το email σου για να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σου άτομα που δεν είναι μέλη του φόρουμ. Καλό θα ήταν να γράψεις και τι αλλεργία ήταν αυτή στο δέρμα, διότι οι αλλεργίες έχουν μια τάση να ξαναεμφανίζονται.

Καλή επιτυχία.
 


maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
Σε καταλαβαίνω απόλυτα όταν λες πως περνάς μια εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου (δεν είναι να παίζουμε με αυτά)
το σκυλάκι όμως τι σου φταίει? καλύτερα να το δώσεις κάπου προσωρινά (ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΆ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ :p) παρά να το δώσεις κάπου για πάντα.
γιατί στο μέλλον θα το μετανιώσεις και θα το ζητάς πάλι πίσω.

κλασσική περίπτωση που μου συνέβη.. η μητέρα ενός φίλου του Άκη είχε την Κέλυ, μια πανέμορφη κοκερίνα, καφέ και αξιολάτρευτη.. λίγο κώλοσκυλο βέβαια, αλλά συμπαθητική στη πορεία.. επειδή η μητέρα του εν λόγω φίλου γέννησε, ήθελε να το δώσει το σκυλί. κ μέχρι να το δώσει, το σκυλί έμενε στο μπαλκόνι των παππούδων.. εκεί έκανε την ανάγκη του και έτρωγε (και μάλιστα αποφάγια) αποφασίσαμε να την υιοθετήσουμε.. και για 2 μέρες την αφήσαμε στη μητέρα μου γιατί θα λείπαμε από το σπίτι και όταν έμαθε αυτή ότι αφήνουμε το σκυλί στο χωριό (νόμιζε ότι ήταν έξω δεμένο σα μαντρόσκυλο και μάλιστα όλη μέρα και για πολύυυυ καιρό..) και αφού έγινε 6 μηνών το μωρό της, μας τη γύρευε πίσω. εμείς φυσικά της την επιστρέψαμε. αλλά μας κακοφάνηκε πολύ η συμπεριφορά της.. αφού να φανταστείς ο Άκης μου είπε να της ζητήσουμε λεφτά για τη φροντίδα της.. τόσο πολύ συγχίστηκε!

τι ναι ο σκύλος? ποδήλατο? ή αμάξι?.. σε συμβουλεύω να το ξανασκεφτείς..
 


Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
49
Αθήνα
Κατ' αρχήν να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη καλή δύναμη και καλή λευτερία. Εάν είναι ο μόνος λόγος που θέλεις να αποχωριστείς το σκυλάκι σου ξανασκέψου το! Εάν πραγματικά το θέλεις στη ζωή σου κάποια λύση θα βρεθεί. Εάν είναι απλά η αφορμή και δεν το θέλεις ουσιαστικά λόγω του παιδιού ή άλλων λόγων... κρίμα... τουλάχιστον βρες του την καλύτερη δυνατή οικογένεια αλλά αυτό θέλει υπομονή....
 


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
δεν τα φροντιζουν σωστα κατα την αποψη σας, προτεινετε να τα δωσουν σε αλλη οικογενεια..
θελουν να τα δωσουν σε αλλη οικογενεια γιατι δεν μπορουν να ανταπεξελθουν, σας ξυνιζει παλι..
δεν ξερετε τι θελετε κι εσεις! ε μααα.........
 


elenuska

Member
16 Φεβρουαρίου 2010
18
1
Athens
Αποφασισα να το χαρισω, και θα το χαρισω, θα ειναι καλυτερα για αυτον!Θα καθετε πανω στους καναπεδες,θα κοιματε πανω στα κρεβατια,θα τρωει απο το τραπεζι..θα κανει ατελειωτες βολτες...θελω να περασει σαν βασιλιας!!!.....εγω δεν μπορω να του τα προσφερω...(ιδικα αργοτερα με το καλο)δεν ειμαι εγωιστρια..με αλλους θα περσει καλυτερα!
με εχουν παρει γυρω στα 30 ατομα τηλεφωνο(απο αγγελιες) ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΩΣΑ,κανενας απο αυτους δεν μου φανικε σωστος.οταν τους ελεγα οτι θελω να περασω καπια στιγμη απο το σπιτι τους για να το δω,μου το κλεινανε καταμουτρα το τηλεφωνο,μερικοι περνανε με αποκρυψη και δεν ηθελαν να μου αφισουν καν το τηλ.εποικινωνιας,καποι αλλοι μολις τους ελεγα οτι εχει περασει ενα προβηλμα με το δερμα του,δεν ξανα περνανε....ΚΑΝΕΝΑς ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ.
κανω υπομονη,δεν βιαζομαι,ας ειναι και μεχρι το καλοκαιρι,δεν με πιραζει,θελω να παει στα καλα χερια,θα προτιμουσα να το δοσω σε καπια κυρια,που ειναι μονη της,κάποιους συνταξιουχους,το σκυλι ειναι πολυ ηρεμο,θα ταιριαζε σε τετια ατομα
 
Last edited:
  • Angry
Reactions: TheBestBoi




George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
238
θα προτιμουσα να το δοσω σε καπια κυρια,που ειναι μονη της,κάποιους συνταξιουχους,το σκυλι ειναι πολυ ηρεμο,θα ταιριαζε σε τετια ατομα
ο ιδανικός ιδιοκτήτης είναι αυτός που θα μπορεί να το φροντίσει σε όλη του την ζωή, ένας ηλικωμένος με πιθανά προβλήματα υγείας δεν θα μπορεί.
 




mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
υποθετω οτι αφου μπορεις να το κρατησεις μεχρι το καλοκαιρι μπορουσες και να το κρατησεις και μεχρι να γεννησεις με το καλο..απλα δεν θελεις..οποιος θελει βρισκει τροπους να αναπεξελθει...εδω αλλο σκεφτονατι οτι για να δωσουν το σκυλι τους πρεπει να γυρισει ο κοσμος αναποδα και σεις με την πρωτη δυσκολια τα δινετε...

εβαλες τηλεφωνο η εστω ενα mail στην αγγελια??
ακου και την αλεξια και τουλαχιστον πριν τον δωσεις σε οποιονδηποτε στειρωσε τον..
 








Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
η πεθερα μου θελει εδω και καιρο να της παω ενα σκυλακι για συντροφο ,δεν μπορω να της δωσω για ευνοητους λογους απο τα δικα μου σκυλια(κανω εκτροφη rottweiler).μενει μονη της το μισο χρονο εδω στην αθηνα και τον αλλο μισο στη δραμα,αν σε ενδιαφερει να μιλησουμε
 




Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Α, μπράβο, η Κρίνα είναι η καλύτερη! Από τα καλά μέλη του φόρουμ, υπεύθυνη και ξέρει και από σκυλιά! :) Εύχομαι να πάνε όλα καλά. :)
 






mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
ναι σοφια εχεις καποιο δικιο γιατι κανεις μας δεν ξερει τι του ξημερωνει και πως μπρει να τα φερει η ζωη..
αλλα επειδη δεν ξερουμε και τι ειναι ο καθενας,τι κανει απο αυτα που μπορει,για να κρατησει το σκυλι και να μην το δωσει κρινεις αυστηρα..
ειδάλλως δινει βημα σε πολλους να παρατανε τα σκυλια τους μπροστα στην παραμικρη δυσκολια..
 


Status
Κλειδωμένο θέμα