Χα, το ακούσαμε κι αυτο!!!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
ICE αν ρωτάς εμένα, εξέφρασα την άποψή μου ως προς τα δεσποζόμενα, των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν το μυαλό εντός κεφαλής και θα αποτρέψουν κάθε πιθανότητα σκυλοεγκυμοσύνης...
Έχω βιώσει τέσσερις (Ρουνο)οίστρους και δεν έχει συμβεί το παραμικρό (προφανώς!!!!).

Για τα αδέσποτα και τις φιλοζωικές, είναι φανερό ότι η στείρωση είναι μονόδρομος, προκειμένου να μην ......αυξάνονται και πληθύνονται!!!!!!

Και να επαναλάβω, ότι δεν είμαι ενάντια....Απλώς μόνο όταν υπάρχει λόγος....

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
ICE αν ρωτάς εμένα, εξέφρασα την άποψή μου ως προς τα δεσποζόμενα, των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν το μυαλό εντός κεφαλής και θα αποτρέψουν κάθε πιθανότητα σκυλοεγκυμοσύνης...
Έχω βιώσει τέσσερις (Ρουνο)οίστρους και δεν έχει συμβεί το παραμικρό (προφανώς!!!!).

Για τα αδέσποτα και τις φιλοζωικές, είναι φανερό ότι η στείρωση είναι μονόδρομος, προκειμένου να μην ......αυξάνονται και πληθύνονται!!!!!!

Και να επαναλάβω, ότι δεν είμαι ενάντια....Απλώς μόνο όταν υπάρχει λόγος....
Για αυτο σου εγραψα και στο προηγουμενο σου ποστ οτι συμφωνω...;)

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Γιατι να μην γλυτώσεις απο οίστρους πυομήτρα καρκίνο των όρχεων(Στα αρσενικά) "ανεμογκάστρι" δλδ να νομίζει οτι είναι έγκυος ενω δεν είναι ?
πολλά σκυλιά και γάτες το έχουν σκάσει γιατι θέλουν να ζευγαρώσουν και έχουν χαθεί
ένας αρσενικός γιατι να έχει στύση και να λερώνει όλο το κόσμο καθε φορά?
θα το πω και ας είναι ανωμαλία έχω ακούσει απο πολλούς δυστυχώς οτι τ παι...ουν στο σκύλο τους!!!! και όλα αυτα για να μην τα στειρώσουν!
γιατί να ταλαιπωρούνται με οίστρους αφου δεν πρόκειται να ζευγαρώσουν ???

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Louna mou (που έχουμε και τον ίδιο γιατρό....!!!!!),
Μην είσαι τόόόόσο απόλυτη.....(εντελώς φιλικά στο λέω....)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
θα το πω και ας είναι ανωμαλία έχω ακούσει απο πολλούς δυστυχώς οτι τ παι...ουν στο σκύλο τους!!!! και όλα αυτα για να μην τα στειρώσουν!
Τι άλλο θα ακούσουν τα μεγάλα αυτιά μου ?? Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να τα πάρω. Μάλλον θα γελάσω:D Ερμήηηη να σου πω.....έχω νέα...!!!!

Last edited:

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Louna mou (που έχουμε και τον ίδιο γιατρό....!!!!!),
Μην είσαι τόόόόσο απόλυτη.....(εντελώς φιλικά στο λέω....)
:) με το θέμα της στείρωσης είμαι απόλυτη για τους παραπάνω λόγους υγείας που έγραψα
και δυστυχώς δεν έχω τ χρήματα αυτη τη περίοδο να στειρώσω τ δικιά μου και στεναχωριέμαι που τ βλέπω να έχει οίστρο
ανέφερα τ νόμο γιατι μόνο έτσι θα σταμάταγαν μερικοί να ζευγάρωναν το σκύλο τους μόνο έτσι θα λυνόταν το πρόβλημα των αδέσποτων

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Απλά τα πράγματα, πέρα από όλα τα τραγελαφικά...
Κάθε ιδιοκτήτης ζυγίζει τα υπερ και τα κατά και πράττει αναλόγως!
Δεν υπάρχει σωστό και λάθος στο συγκεκριμένο θέμα (μιλάω περισσότερο για τα θυληκά λόγω και των ασθενειών που μπορεί να προλάβει μια στείρωση)

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Τι άλλο θα ακούσουν τα μεγάλα αυτιά μου ?? Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να τα πάρω. Μάλλον θα γελάσω:D Ερμήηηη να σου πω.....έχω νέα...!!!!
χαχαχα θα χαρεί :p:p:p όντως δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις:confused::maria:

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
ι στεναχωριέμαι που τ βλέπω να έχει οίστρο
Μην στεναχωριέσαι, γιατί αυτή δεν στεναχωριέται σίγουρα.:)

¨οταν συντρέχουν λόγοι υγείας , νομίζω πως ειναι ξεκάθαρο, ότι δεν τίθεται θέμα συζήτησης.

Όμως δεν είναι σοφό να κάνουμε μια επέμβαση, για να αποφύγουμε μια άλλη , που ίσως δεν χρειαστεί να γίνει ποτέ.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Το παιδί μου είπε οτι έχει πονοκέφαλο....και γύρισε πλευρό:mad::paja1::p
χαχαχα άντρας τι περιμένεις ??? χαχα:D:p:paja1:

Μην στεναχωριέσαι, γιατί αυτή δεν στεναχωριέται σίγουρα.:)

¨οταν συντρέχουν λόγοι υγείας , νομίζω πως ειναι ξεκάθαρο, ότι δεν τίθεται θέμα συζήτησης.

Όμως δεν είναι σοφό να κάνουμε μια επέμβαση, για να αποφύγουμε μια άλλη , που ίσως δεν χρειαστεί να γίνει ποτέ.
η πυομήτρα και ο καρκίνος δυστυχώς έχουν μεγάλη πιθανότητα να συμβούν αν μου έλεγαν κανε αυτη την επέμβαση και δεν θα πάθεις ποτε τον ταδε καρκίνο θα το έκανα

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν αφαιρέσεις τους μαζικούς αδένες δεν θα εμφανιστεί καρκίνος του μαστού, τα νεφρά, καρκίνος νεφρων...όποιο όργανο κι αν αφαιρέσεις, είναι λογικό να μην εμφανιστούν οι νόσοι που σχετίζονται με αυτό, αλλά Louna mou, θεωρείς ότι η στείρωση είναι μια επέμβαση χωρίς κόστος για τον σκύλο;

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Louna mou, θεωρείς ότι η στείρωση είναι μια επέμβαση χωρίς κόστος για τον σκύλο;
ναι δεν λεω η επέμβαση είναι πάντα μια επέμβαση και έχει κινδύνους απο εκει και πέρα? τι κόστος υπάρχει ?

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
πάντως εμενα που καναδύο ιδιοκτήτες ζαχαρωναν τη Λεηλα, κ άφηναν τον άντρακλα να καβαλαει το κορίτσι μου, τους ειπα, μηηηη! Κόλλησε αφροδίσιο από έναν γοη στο πάρκο! Πλήρης επιτυχία. Πλέον περνάω κ δένουν τα καμαρια τους.χα χα χα χα χααα( σατανικ λαφτερ)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ας πάρουμε το πιο απλό, τα οργανα αυτά παράγουν ορμόνες!
Οι ορμόνες όμως σε έναν οργανισμό αλληλεπιδρούν!Και οι μεταβολές στην συγκέντρωση της κάθε μιας επηρεάζει και τις υπόλοιπες!
Διαταράσσεται όλοκληρη η ισορροπία του οργανισμού!
Σκέψου ότι μια γυναίκα που θα κάνει ολική υστερεκτομή ενώ βρίσκεται σε αναπαραγωγική ηλικία θα πάρει αρκετά σκευάσματα ορμονικής υποκατάσταση!
Το ότι αυτό περνάει στα ψιλά όταν μιλάμε για τα σκυλιά μας είναι άλλη υπόθεση!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
με την στείρωση δεν αφαιρούμε το φύλλο του σκύλου!και κανονικα θα έπρεπε να ήμασταν υποχρεωμένοι απο νόμο να την κάναμε τ στείρωση!
Δεν το πιστευεις,το πιστευεις???
μερικοι παλι στνοχωριουνται να τα βλεπουν σε εξαψεις ε ναι πατας το κουμπι και δεν εχει αλλο,ποιος ησυχασε εμεις η ο σκυλος,απο τα επιχειρηματα παντως τελικα ολοι για δικη τους διευκολυνδη κανουν στειρωσεις.
Τα αδεσποτα ολα να τα στειρωσεις παλι θα αφηνουν ανευθινοι ιδιοκτητες ολοκληρες γεννες στον δρομο,κουταβια απο μαντρια κ.τ.λ.γενικτονια κανονικη μιλαμε,ολα να τα στειρωσουν εδω οι φιλοζωικες παλι θα υπαρχουν αδεσποτα.
Δεν ειναι το προβλημα η στειρωσης,αλλα η σωστη παιδια τον σκυλοιδιοκτητων,των παιδιων στα σχολια κ.τ.λ.τι να τον κανω εγω τον μαθητη του αριστα που σπουδασε στον μισο πλανητη αν δεν εχει ευαισθησιες και δεν ειναι κοινωνικος????δεν λυνει η στειρωση το προβλημα ασπιρινη ειναι απλα.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Αυτη ειναι μια συζητηση που οσες φορες και αν εχει γίνει, ποτε δεν βγαινει καποιο νοημα γιατι πολυ απλα και οι δυο πλευρες εχουν σωστα επιχειρηματα. Ειναι στην κρίση του καθε ιδιοκτητη το τι θα κανει με τον σκυλο του. Εγω προσωπικα είμαι κατα αλλα βεβαια δεν εχω σκοπο και να τον ζευγαρωσω.