Εδω, θελω να πιστευω οτι συμφωνουμε ολοι!Εκεί νομίζω είναι μονόδρομος και λύση ανάγκης.
Εδω, θελω να πιστευω οτι συμφωνουμε ολοι!Εκεί νομίζω είναι μονόδρομος και λύση ανάγκης.
Για αυτο σου εγραψα και στο προηγουμενο σου ποστ οτι συμφωνω...ICE αν ρωτάς εμένα, εξέφρασα την άποψή μου ως προς τα δεσποζόμενα, των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν το μυαλό εντός κεφαλής και θα αποτρέψουν κάθε πιθανότητα σκυλοεγκυμοσύνης...
Έχω βιώσει τέσσερις (Ρουνο)οίστρους και δεν έχει συμβεί το παραμικρό (προφανώς!!!!).
Για τα αδέσποτα και τις φιλοζωικές, είναι φανερό ότι η στείρωση είναι μονόδρομος, προκειμένου να μην ......αυξάνονται και πληθύνονται!!!!!!
Και να επαναλάβω, ότι δεν είμαι ενάντια....Απλώς μόνο όταν υπάρχει λόγος....
Τι άλλο θα ακούσουν τα μεγάλα αυτιά μου ?? Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να τα πάρω. Μάλλον θα γελάσωθα το πω και ας είναι ανωμαλία έχω ακούσει απο πολλούς δυστυχώς οτι τ παι...ουν στο σκύλο τους!!!! και όλα αυτα για να μην τα στειρώσουν!
Louna mou (που έχουμε και τον ίδιο γιατρό....!!!!!),
Μην είσαι τόόόόσο απόλυτη.....(εντελώς φιλικά στο λέω....)
χαχαχα θα χαρείΤι άλλο θα ακούσουν τα μεγάλα αυτιά μου ?? Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να τα πάρω. Μάλλον θα γελάσωΕρμήηηη να σου πω.....έχω νέα...!!!!
ΡΕ κατω τα χερια απ΄τον Ερμη!Ερμήηηη να σου πω.....έχω νέα...!!!!
Το παιδί μου είπε οτι έχει πονοκέφαλο....και γύρισε πλευρόΡΕ κατω τα χερια απ΄τον Ερμη!![]()
Μην στεναχωριέσαι, γιατί αυτή δεν στεναχωριέται σίγουρα.ι στεναχωριέμαι που τ βλέπω να έχει οίστρο
χαχαχα άντρας τι περιμένεις ??? χαχαΤο παιδί μου είπε οτι έχει πονοκέφαλο....και γύρισε πλευρόaja1:
![]()
η πυομήτρα και ο καρκίνος δυστυχώς έχουν μεγάλη πιθανότητα να συμβούν αν μου έλεγαν κανε αυτη την επέμβαση και δεν θα πάθεις ποτε τον ταδε καρκίνο θα το έκαναΜην στεναχωριέσαι, γιατί αυτή δεν στεναχωριέται σίγουρα.
¨οταν συντρέχουν λόγοι υγείας , νομίζω πως ειναι ξεκάθαρο, ότι δεν τίθεται θέμα συζήτησης.
Όμως δεν είναι σοφό να κάνουμε μια επέμβαση, για να αποφύγουμε μια άλλη , που ίσως δεν χρειαστεί να γίνει ποτέ.
ναι δεν λεω η επέμβαση είναι πάντα μια επέμβαση και έχει κινδύνους απο εκει και πέρα? τι κόστος υπάρχει ?Louna mou, θεωρείς ότι η στείρωση είναι μια επέμβαση χωρίς κόστος για τον σκύλο;
Δεν το πιστευεις,το πιστευεις???με την στείρωση δεν αφαιρούμε το φύλλο του σκύλου!και κανονικα θα έπρεπε να ήμασταν υποχρεωμένοι απο νόμο να την κάναμε τ στείρωση!