Ευχαριστώ παιδιά, είμαι ερασιτέχνης φωτογράφος θα 'λεγα, απλά αγαπάω τη φωτογραφία και τα σκυλιά :)
Berna Well-Known Member 17 Ιουλίου 2009 9.802 4.107 40 Belgrade, RS clockworkplum.wix.com 13 Δεκεμβρίου 2012 #21 Ευχαριστώ παιδιά, είμαι ερασιτέχνης φωτογράφος θα 'λεγα, απλά αγαπάω τη φωτογραφία και τα σκυλιά
Anesidora Well-Known Member 21 Ιουλίου 2012 504 5 13 Δεκεμβρίου 2012 #22 swkratisk said: View attachment 41875View attachment 41876 Μια μικρή γευση και απο εμας.... Click to expand... Ρε Σωκράτη, τι πατουσάρες είναι αυτές! Berna said: Ευχαριστώ παιδιά, είμαι ερασιτέχνης φωτογράφος θα 'λεγα, απλά αγαπάω τη φωτογραφία και τα σκυλιά Click to expand... Berna αυτή που τινάζει το χιόνι είναι τέλεια!!!!!
swkratisk said: View attachment 41875View attachment 41876 Μια μικρή γευση και απο εμας.... Click to expand... Ρε Σωκράτη, τι πατουσάρες είναι αυτές! Berna said: Ευχαριστώ παιδιά, είμαι ερασιτέχνης φωτογράφος θα 'λεγα, απλά αγαπάω τη φωτογραφία και τα σκυλιά Click to expand... Berna αυτή που τινάζει το χιόνι είναι τέλεια!!!!!
swkratisk Well-Known Member 22 Σεπτεμβρίου 2012 145 1 serres 14 Δεκεμβρίου 2012 #23 Anesidora said: Ρε Σωκράτη, τι πατουσάρες είναι αυτές! Click to expand... ναι το καμαρι μου. τις εχει μεγαλες. περιμενω να μαγαλωσει αρκετα...
Anesidora said: Ρε Σωκράτη, τι πατουσάρες είναι αυτές! Click to expand... ναι το καμαρι μου. τις εχει μεγαλες. περιμενω να μαγαλωσει αρκετα...