Χιονισμένα Ιωάννινα

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
111..jpg
Λοιπον , αυτην την τελευταια προσπαθω να την κανω φωτο απο ενα βιντεο αλλα δυστυχως δεν μπορω (μαλλον δεν ξερω),οποτε την εβγαλα φωτο απο το desktop του pc μου!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
ΡΕ ούστ,,,, δεν έρχομαι ρε όσο να χτυπιέστε!!!:D
Τι κούκλος έχει γίνει.... μας έλειψε πλάκα πλάκα...:(

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Oμορφιες! Ανεβα και μια στον Φροντζο , στην πολιτεια και βγαλε φωτο τον παιδαρο με φοντο την πολη απο ψηλα!

Πιες και ενα τσιπουρακι μετα να ζεσταθεις, και ασε εμας να ζηλευουμε.

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
ΡΕ ούστ,,,, δεν έρχομαι ρε όσο να χτυπιέστε!!!:D
Τι κούκλος έχει γίνει.... μας έλειψε πλάκα πλάκα...:(
ζηλεια ψωρα !!! ελατε ρε να παιξουμε στο χιονι(η δικια σου θα κανει την χιονομπαλα χε χε χε)

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Oμορφιες! Ανεβα και μια στον Φροντζο , στην πολιτεια και βγαλε φωτο τον παιδαρο με φοντο την πολη απο ψηλα!

Πιες και ενα τσιπουρακι μετα να ζεσταθεις, και ασε εμας να ζηλευουμε.
Φροντζο το βραδακι,τωρα εχουμε αραξει στο τζακι :)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Βόλτες διπλα στη λιμνη:(θελω και εγω!!!:)Καλως και συμπατριωτησα ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩ τα υπεροχα Γιαννενα!!;)
Φοβερος..σκυλαρος με τα ολα του...να τον χαιρεσαι...και τις ωραιες βολτες στη λιμνη(κι ας ζηλευουμε)!!!!:p

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Κούκλος και .....μεγάλοοοος, θα ζυγίζει το ίδιο με μένα (48 κιλά)!!.....και έχετε και χιόνι ....εμείς μούχλα μέσα στη βροχή.

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Ο Καισαρ σας ευχαριστει για τα κοπλιμεντα!!! η πιο ωραια θα ηταν αυτη η τελευταια ποζα του,ελα ομως που δεν ξερω να βγαλω φοτο απο το βιντεακι..αν καποιος το κατεχει το αθλημα ας μου στειλει το mail του να του στειλω το βιντεο μπας και μου βγαλει την φωτο.Θα πληρωθει με αυτογραφο του Καισαρα :)

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Κούκλος και .....μεγάλοοοος, θα ζυγίζει το ίδιο με μένα (48 κιλά)!!.....και έχετε και χιόνι ....εμείς μούχλα μέσα στη βροχή.
υπολογιζω 50 με 55, οταν ηταν 11 μηνων περιπου ζυγιζε 50 Κιλα,τωρα ομως δεν μπορω να τον ζυγισω γιατι η ζυγαρια μου δειχνει ως 130 (78 τα δικα μου και ποιος ξερει ποσα του μικρουλη,δεν μπορω να τον παρω αγκαλια και να ανεβουμε,θα σπασει)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
View attachment 14406
Λοιπον , αυτην την τελευταια προσπαθω να την κανω φωτο απο ενα βιντεο αλλα δυστυχως δεν μπορω (μαλλον δεν ξερω),οποτε την εβγαλα φωτο απο το desktop του pc μου!
Να τον χαίρεσαι! :) Μοιάζει λίγο με τον Αυλωνίτη, νομίζω, αλλά είναι κουκλί :p

Για να βγάλεις στιγμιότυπο από το βίντεο, αν έχεις kmplayer, πάτα ctrl+alt+A και θα αποθηκευτεί στον φάκελο του προγράμματος ή όπου ορίσεις. Αλλιώς κοίτα που γράφει στιγμιότυπο ή snapshot ή capture και πάτα εκεί με παγωμένη εικόνα πάντα. :)

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Κοσμα, πολυ ομορφος ο Καισαρας. Εχει εξελιχτει απο τον Οκτωβριο που τον ειδα.
Βλεπω οτι αρχιζει και βαζει μαζα σιγα σιγα πανω του και το κεφαλι του ανοιξε.
Εχει δρομο ακομη ομως μεχρι το τελικο αποτελεσμα μιας και ακομα ειναι μικρος σε ηλικια.

View attachment 14406
Ανεβασε κατευθειαν το βιντεο.

Last edited:

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Να τον χαίρεσαι! :) Μοιάζει λίγο με τον Αυλωνίτη, νομίζω, αλλά είναι κουκλί :p

Για να βγάλεις στιγμιότυπο από το βίντεο, αν έχεις kmplayer, πάτα ctrl+alt+A και θα αποθηκευτεί στον φάκελο του προγράμματος ή όπου ορίσεις. Αλλιώς κοίτα που γράφει στιγμιότυπο ή snapshot ή capture και πάτα εκεί με παγωμένη εικόνα πάντα. :)
το capture πατω αλλα μετα δεν βρισκω τipota στο file snapshot (Το προγραμμα που εχω ειναι το cyberlink power dvd),τωρα η το προγραμμα δεν δουλευει η εγω κανω κατι λαθος...