Χρήσιμες Πληροφορίες


Status
Κλειδωμένο θέμα

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.176
927
Χρήσιμες πληροφορίες

Με ποιον τρόπο «ανεβάζουμε» φωτογραφίες στο Dogforum

1. Γινόμαστε μέλη σε ένα free image hosting site πχ http://photobucket.com/ , http://imageshack.us/ κτλ.

2. Επιλέγουμε διάσταση (dimension) από το “image option” και μετά “αναζήτηση” για να επιλέξουμε την φωτογραφία την οποία θέλουμε να “ανεβάσουμε”. Κατόπιν πατάμε “upload” (ή “host it”).

3. Πατάμε το εικονίδιο «εισάγετε εικόνα» στο πλαίσιο «Απάντηση στο θέμα» (βρίσκεται στη γραμμή εργαλείων) και εισάγουμε στο πλαίσιο την διεύθυνση url της εικόνας.
Εναλλακτικά κάνουμε αντιγραφή-επικόλληση το img code της φωτογραφίας κατευθείαν στο πλαίσιο του μηνύματος μας.

4. Η επιθυμητή διάσταση είναι η “thumbnail” ( 160 x 120 ), για να μην φορτώνουμε το forum με φωτογραφίες μεγάλου μεγέθους.

Με ποιον τρόπο εισάγουμε avatar στο profile μας

Στο «Πινακα ελεγχου» και στo «Settings & Options», επιλέγουμε «Επεξεργασία Avatar». Εκεί θα βρείτε τις πληροφορίες για να ανεβάσετε μια προσαρμοσμένη εικόνα κάτω από το όνομα σας είτε εισάγοντας την διεύθυνση URL της εικόνας που θέλετε, είτε ανεβάζοντας μια εικόνα κατευθείαν από τον υπολογιστή σας.

Με ποιον τρόπο εισάγουμε signature (υπογραφή) στο profile μας.

Παμε στο «Πινακα ελεγχου» και στα «Settings & Options», επιλεγοπυμε «Επεξεργασία Υπογραφής».

Με ποιον τρόπο κάνουμε “quote”

Με δύο τρόπους:

1. Πατάμε το κουμπί «quote», το οποίο βρίσκεται κάτω και δεξιά στο παράθυρο ενός μηνύματος.

2. Μαρκάρουμε με το ποντίκι μας το σημείο της απάντησης που θέλουμε να σχολιάσουμε και με “copy”-“paste” το μεταφέρουμε στο δικό μας μήνυμα. Κατόπιν (αφού το μαρκάρουμε) πατάμε το εικονίδιο “παράθεση”, το οποίο βρίσκεται στη γραμμή εργαλείων του παράθυρου εισαγωγής μηνυμάτων.

Μπορούμε να απαντήσουμε σε περισσότερες από μια δημοσιεύσεις στο ίδιο μήνυμα, χρησιμοποιώντας την επιλογή multi quote” (το κουμπί βρίσκεται κάτω και δεξιά στο παράθυρο ενός μηνύματος). Με αυτόν τον τρόπο εισάγουμε στο δικό μας μήνυμα τις παραθέσεις των δημοσιεύσεων που επιθυμούμε να σχολιάσουμε.

Κάνοντας “Προεπισκοπηση" στο μήνυμα μας, μπορούμε να δούμε την τελική μορφή του πριν το εισάγουμε και να διαπιστώσουμε εάν έχουμε ακολουθήσει σωστά την διαδικασία.

Σημ.

1. Δεν ενδείκνυται η υπερβολική χρήση “quote”.

2. Συμπεριλαμβάνουμε πάντα στο “quote” το όνομα του μέλους στο οποίο απαντάμε. Πατώντας το κουμπί quote γίνεται αυτόματα. Με αυτόν το τρόπο δεν κουράζουμε τα υπόλοιπα μέλη του forum και γινόμαστε κατανοητοί.
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
32.909
Μηνύματα
891.757
Μέλη
19.767
Νεότερο μέλος
yiannis85