Χρειάζομαι βοήθεια και δικηγόρο


evirules

Member
18 Ιουλίου 2019
8
9
39
Καλησπέρα σε όλους. Χρειάζομαι βοήθεια από όποιον ξέρει και μπορεί. Είχα ένα κουτάβι 5 μηνών τον Cooper και πηγαίναμε για μπάνιο. Από το πουθενά εμφανίζεται ένα πιτ μπουλ και τον αρπάζει μπροστά στα μάτια μου και δαγκώνει και τον κουνάει με μανία στον αέρα. Ήμασταν σε κατοικημένη περιοχή οπότε είχε κόσμο και τρέξανε όλοι να χωρίσουν τα σκυλιά. Όταν τα χωρίσαμε τον πήγα τρέχοντας σε κλινική όπου έπαθε ανακοπή 2 φορές αλλά επανήλθε όμως σήμερα το πρωί δεν άντεξε και πέθανε. Ο Cooper ήταν 5 μηνών λουκανικάκι και το πρώτο μου σκυλάκι. Και να γράψω ότι είμαι διαλυμένη δεν αρκεί να περιγράψει την κατάσταση μου.

Αλλά στο θέμα μας. Όσο ακόμα ζούσε το σκυλάκι και πάλευε στην κλινική, πήγα στο τμήμα της περιοχής και έκανα μήνυση κατά αγνώστου για την επίθεση που δεχτήκαμε. Θέλω να το προχωρήσω νομικά και χρειάζομαι κάποιον καλό δικηγόρο για θέματα δικαιωμάτων ζώων. Αν δεν μπορείτε να μιλήσετε δημόσια για να μην κάνετε διαφήμιση στείλτε μου μήνυμα.

Ο κουταβάκος μου ήταν 5 μηνών λουκανικάκι και δεν είχε καμία ελπίδα που του όρμησε το πιτ μπουλ. Ήμασταν βόλτα με στηθόλουρο και λουράκι και περπατούσε δίπλα μου. Το πιτ μπουλ δεν είχε καν κολάρο... Δεν ήταν αδέσποτο, ανήκει σε κάποιον εκεί στην περιοχή όπως έμαθα μετά.

Δεν μπορώ να το αφήσω έτσι. Έχασα το σκυλάκι μου μπροστά στα μάτια μου. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει σας παρακαλώ.
 

Attachments

  • Sad
Reactions: spyv


Zodi

Well-Known Member
25 Απριλίου 2017
179
173
44
Δεν γνωρίζω σχετικά με αυτο κάτι να πω, μόνο εύχομαι να το ξεπεράσεις το γρηγορότερο.
Καλή δύναμη!
 




Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.847
ΑΘΗΝΑ
Λυπαμαι παρα πολυ για την απωλεια...ευχομαι να βρεις την δυναμη να το προχωρησεις το θεμα νομικα, να βρεθει και να τιμωρηθει ο υπαιτιος. Αν μπορεις να μας ενημερωσεις για την εξελιξη της ιστοριας, θα ειναι χρησιμο για ολους. Και παλι συλλυπητηρια...
 
  • Like
Reactions: TARA


Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.703
3.861
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Αν σου είπαν πως είναι της περιοχής, μάθε ποιανού είναι και καν'του μήνυση. Με μηνύσεις κατ' αγνώστων δεν βγαίνει τίποτα.

Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου, δεν μπορώ καν να το φανταστώ..
 


GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.815
5.047
patra
grdane.blogspot.com
καλησπέρα..
θα χρειαστείς μάρτυρες από παρόντα άτομα , ειδικά αυτά που βοήθησαν την συγκεκριμένη στιγμή...
πλήρες ιστορικό επιβεβαιωμένο και υπογεγραμμένο από την κλινική που περίθαλψε μέχρι τελευταίας στιγμής τον κούταβο σου
συγκεκριμένη και λεπτομερή περιγραφή του σκύλου... φωτογραφία θα βοηθούσε πολύ..
άλλους μάρτυρες που να βεβαιώνουν ότι ο συγκεκριμένος σκύλος ανήκει στον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη... κατά προτίμηση αυτοί που στο βεβαίωσαν...
εφόσον έχεις όλα αυτά τα στοιχεία και τους συγκεκριμένους μάρτυρες απευθύνσου σε ένα δικηγόρο να σε κατατοπίσει για τις επόμενες κινήσεις σου...
 


spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.557
5.969
Πειραιάς
λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου... κανε ενα κοπο και ενημερωσε μας για ο,τι νεωτερο υπαρξει.
 


jannisb

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2017
67
11
50
Αθήνα
κι εμενα μου εχει συμβει αυτό στη περιοχη Χαλκούτσι λιγο πιο βορεια απο το αζουλ. το ιδιο σεναριο αγριεμενο λαμπραντορ σκυλι του παραλιακου μπαρ το εχει για φυλαξη αλλα κυκλοφορει ελευθερα. ειδε το δικο μου απλα ο δικος μου μικροσωμος μεν , αλλα φοβιτσιαρης και γρηγορος του ξεφυγε τη τελευταια στιγμη.του εκοψε 4-5 εκατοστα απο την ουριτσα του...
εκνευριζομαι οποτε διαβαζω τετοια περιστατικα.
οσο για το νομικο κομματι ,οταν κυκλοφορεις με το σκυλο εξω πρεπει να τον κρατας απο το λουρι και να ειναι κρεμασμενη πανω στο λουρι η κονκαρδα για το αντιλυσσικό εμβόλιο.
οποιαδηποτε ζημια κανει ο σκυλος ειναι υπευθυνος ο ιδιοκτητης.
υπαρχει εισαγγελεας ζωων στην Ευελπιδων.
αν πας στην αστυνομια ενω υπαρχει νομος που ρυθμιζει τα παντα εδω και καιρο , οι αστυνομικοι
δεν ξερουν ολοι ή κανουν πως δε ξερουν.
εδω θα σου προτεινα να επικοινωνησεις με την φιλοζωικη της περιοχης σου , οπου συνηθως ξερουν τα περιστατικα , και μπορουν να σε καθοδηγησουν.
να σου πω επισης οτι τα αδεσποτα που παρακολοθουνται απο την φιλοζωικη εχουν πορτοκαλι φοσφοριζε αντικουνουπικα κολαρα για να τα ξεχωριζουν .
στο λεω μηπως σου πει οπως στη δικη μου περιπτωση οτι το ταιζει η φιλοζωικη