Χρειάζομαι τη βοήθεια σας...


STELLAKI

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2008
96
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Γειά σας!
Δύο θέματα με απασχολούν και πιστεύω πως εσείς ως πιο έμπειροι θα γνωρίζετε.
1. τον τελευταίο μήνα ο μικρός μου έχει αρχίσει να μαδάει ΠΟΛΥ! Είμαι σίγουρη οτι φταίει η τροφή του όμως δεν ξέρω ποιά να πάρω, αφού ο κτηνίατρος μου προτείνει μια μάρκα που σε αυτό το φόρουμ διάβασα οτι είναι μάπα. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια καλή μάρκα? Το παγκ μου είναι 4 μηνών και 4,5 κιλά.
2. κατά τη τελευταία μας επίσκεψη στον γιατρό, έμαθα οτι ο μικρός μου έχει ωτίτιδα. Δεν μπορούμε όμως να του δώσουμε φάρμακα ακόμη γιατί κάνει εμβόλια και θα αποδυναμωθούν. Μήπως ξέρετε να μου πείτε, αν πονάει; Και αν ναι, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για τον ανακουφήσω?
Σας ευχαριστώ!
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Παντος αν ειχα εγω σκυλακι 5 μηνων που μαδαει υπερβολικα, θα εψαχνα πρωτα για κατι δερματικο.
Εμενα το μυαλο μου παει κατευθειαν σε Demodex αλλα και σε μυκητες.

Επισης απορω με την σταση του κτινατρου σου- δεν κανει τιποτα για την οτιτιδα??? Δεν μπορει να ειναι σοβαρος!
Βασικα τα βλεπει λιγο "διαστρεβλομενα" νομιζω- ενα σκυλι δεν πρεπει να κανει εμβολια, αν δειν ειναι απολυτος υγιες- αρα δεν κανει να εμβολιαστει, οταν εχει οτιτιδα!
Θα επρεπε να κοιταξει πρωτα αυτο το θεμα.

Δεν πας σε κανεναν αλλων κτινιατρο????
 




Marin

Well-Known Member
1 Απριλίου 2007
124
22
Athen
Γιατί δε δίνει κάποιο φάρμακο για να βάζεις μέχρι να μπορεί να πάρει αντιβίωση? Υπάρχουν πολλά γιαυτό το σκοπό Surolan, Oridermil, θα έπρεπε να δώσει πιστεύω κάτι ανάλογα με το στάδιο για να ανακουφιστεί το ζώο.

Μαρίνα
 






Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μηνύματα
899.801
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr