Χρωστική ουσία στα δόντια από την τροφή;


milgr

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
163
9
Θεσσαλονίκη
Καλημέρα ξέρει κάποιος να μου πει, αν υπάρχει περίπτωση από την ξηρά τροφή να δημιουργείται χρωστική ουσία στα δόντια ???
 






milgr

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
163
9
Θεσσαλονίκη
Καλημέρα...
Τι εννοείς χρωστική?
Όπως όταν πιάνει πέτρα?
Ή να αλλάξει χρώμα?
πετρα οχι ακριβως... γινονται καφε, και με το βουρτσισμα δεν φευγει ευκολα(νομιζεις οτι πινει καφε με τσιγαρο)
 
















fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Βασικα και εμενα το εχει αυτο,αλλα εγω την βρηκα οποτε δε ξερω τι ετρωγε....με τον καιρο(κοκαλα,παιχιδια κτλ)το καφε εφυγε αλλα εχει μεινει σαν χρωμα κιτρινο πανω σε καποια δοντια που ηταν πολυ καφε!!Αυτο δε φευγει με τον καθαρισμο το προσπαθησαμε και ειδε η γιατρο οτι δε φευγει...εμενα μου ειπε οτι ειναι απο κακη διατροφη και ισως να της ειχανε δωσει καποια βαρια αντιβιωση οταν ηταν μικρη που να επηρεσε τα δοντια!!
Επισης μου ειπε αν θελω να μου συστησει κτηνιατρο-οδοντιατρο να μου και εκεινος μια γνωμη και ισως καποια λευκανση των δοντιων!!
Ακομα το σκεφτομαι ισως παω για γνωμη αλλα αν δε ειναι απαρετητο(για την υγεια της)φυσικα και δε θα εκανα λευκανση....δε με πειραζει καθολου αυτο το κιτρινο!!
Η γιατρος μας,ειπε οτι δε θεωρει αναγκεο να παμε και αφου εχουμε δει παρα πολυ βελτιωση!
 


katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
H Zαιρα μου αργησε να αλλαξει τους πανω κυνοδοντες,μολις πριν 25-30 μερες της βγηκαν απο μονοι τους , και επειδη οι κυνοδοντες ηταν πολυ κολλητοι μαζευαν βρωμια ,οσο κ να τα καθαριζα αποχρωματιστηκαν, προς τη μερια των ουλων εχει ενα καφεκιτρινο χρωμα ,αλλα ο γιατρος ειπε δεν ειναι αναγκη να γινει καθαρισμος .