Καλησπέρα, ήθελα να ζήτήσω μερικές συμβουλές. Ο σκύλος μου είναι golden ρretriever 3χρονών και απο τον Νοεμβριο ξεκίνησε μια έντονη διάρροια. Ξεκινήσαμε αρχικά συντηριτικά με νηστεία-> μετα ρύζι κοτόπουλο και σταδιακα γυρισαμε στην τροφή του. Ενώ έδειχνε να έχει στρώσει μετά απο μία εβδομάδα έκανε πάλι, μαζι με εμετό, οπότε και επισκευτήκαμε την κτηνιατρο. Πήραμε κλινική τροφή για 1 μήνα και peptronorm. Όσο είχε την κλινική ήταν καλά, κάνοντας σταδιακή αλλαγή για να γυρίσουμε στην κανονική τροφή ξεκίνησε ξανά τα ίδια. Η κτηνίατρος είπε πως παρουσιάζει κάποια αλλεργία στην τροφή, κι έτσι πήραμε την hills sensitive. Ξεκίνησε καλά με αυτή αλλα πρίν τελειώσει το σακί μέσα Φλεβάρη είχαμε ξανά διάρροιες με αίμα αυτή την φορά. Να σημειώσω οτι σε αυτη τη φάση η μαμά μου του έδωσε κι ένα κομμάτι αρνί απο το πιάτο της. Αποφάσισα να πάρω μία δευτερη γώμη, πήγα σε 2ο κτηνιατρο ο οποίος του εκανε 3 ενεσεις του εδωσε παλι Peptronorm, κλινική τροφή grastrointestinal και προβιοτικά για να δούμε πως θα πάει. Στις 3 εβδομάδες πάλι διάρροιες και ακολουθούμε την ίδια συνταγή. Αρχίζει να γίνεται καλά και ερχόμαστε στην παρούσα φάση που αρχίζω και βλέπω πως κάτι πάει στραβά πάλι, δεν τρώει όλο το φαγητό και αυτό που τρώει το τρώει με δυσκολία, και σημερα είχαμε πάλι διάρροια και μετά απο 1 λεπτό διάρροια σαν νερό με αίμα. Πήρα την πρωτοβουλία και ζήτησα απο τον κτηνιατρο να κάνουμε εξετάσεις γιατί αγχώθηκα και συμφώνησε. Το ερώτημά μου είναι το εξής: είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία με τον σκύλο του; και αν ναι ήταν κάτι σοβαρο και πώς το αντιμετωπίσατε; Επισης η διάθεση του είναι καλή ήσυχος στο σπίτι και δραστηριιος στην βόλτα δεν έχει αλλάξει κάτι.