Χτύπημα – Πέσιμο

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Περαστικά κι από μένα!

Οι ακτίνες αυτές είναι με την Ζήνα ξύπνια;
Όπως και να έχει βγάζω το καπέλο στους κτηνιάτρους που μπορούν να κάνουν διάγνωση σε τέτοιο μπάχαλο.....

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ναι, ειναι ξυπνια. Συχνα τα σκυλια τα ναρκωνουν για ακτινογραφια, αλλά την Ζηνα την κρατουσα εγω και στα δικα μου χερια δεν αντιστεκεται. Με εμπιστευεται περισσοτερο απο οποιονδηποτε.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλημερα

Η Ζηνα είναι σημερα καπως καλυτερα. Εξακολουθει να είναι φοβισμενη με την ουρα κατω από τα σκελια, αλλά όχι τοσο υπερβολικα οσο χθες.
Παλι πηδηξε από το κρεβατι παρολο που της εχω ένα σκαμπό για σκαλοπατι και στην προσγειωση ειδα ότι ζοριστηκε.

Η γιατρος ειπε ότι παυσιπονα και αντιφλεγμονωδη θα δωσουμε μονο αν ποναει πολύ. Αλλιως μπορει να την πειραξουν στο στομαχι και μπορει αν σταματησει προσωρινα να ποναει λογω των φαρμακων, να αρχισει παλι τις ταρζανιές. Επισης δεν είναι ο,τι καλυτερο με τα χαπια που παιρνει λογω της παρελθοντος με την λεϊσμανιωση.

Πιθανοτατα, κρινοντας από την χθεσικη παρατηρηση, χτυπησε στον ωμο και τα πλευρα και όχι σε καποια αρθρωση του ποδιου. Πώς τα καταφερε είναι άλλο θεμα, αγνωστο.

Υπαρχει περιπτωση να την πλακωσαμε στον υπνο μας το βραδυ και να την ζουληξαμε. Η γιατρος ειπε ότι είναι συνηθισμενο με τα μινι σκυλακια που κοιμουνται στο ανθρωπινο κρεβατι. Επισης, συχνα πολλοι καθονται πανω τους στον καναπε επειδη δεν τα ειδαν.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Καλα νεα λοιπον.. Συντομαι να γινει εντελως καλα ευχομαι!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
90 κιλα. Η Ζηνα είναι πιο κατω από 3. Δεν εχω καθησει ποτέ πανω της παντως. Κατά καιρους την εχουμε ζουληξει στο κρεβατι αλλά αμεσως εσκουζε και μας ξυπνουσε.

Δοικιμασα τα παντα για να της δωσω λιγο θαρρος αλλά επανερχεται με πολύ αργο ρυθμο.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Παιδια, χρειαζομαι μια δευτερη γνωμη αμεσα!

Η Ζηνα ειναι σαφως καλυτερα αλλά δειχνει ότι ποναει, απλά λιγοτερο από χθες και ειναι αρκετα πιο ευδιαθετη.

Ξαναπηγα στο κτηνιατρειο και ηταν ο γιατρος και όχι η γιατρος. Σχεδον επεμενε να κανουμε αντιφλεγμονωδη ενεση, και μια συτομη θεραπεια με αντιφλεγμονωδη χαπια για λιγες μερες, μια και η ιστορια με τους εμετους περασε, ενώ η γιατρος χθες ειχε άλλη γνωμη. Φυσικα χθες ηταν χθες.

Καταληξαμε να δουμε πώς θα παει και αυριο τοω πρωι βλεπουμε. Αξιζει όμως να ποναει εστω και λιγο. Το μονο που φοβαμαι είναι μηπως δεν της κατσει καλα η ενεση και τον τελευταιο καιρο από τρυπηματα για εξετασεις και φαρμακα άλλο τιποτα.

Τι να κανω?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αφού δείχνει βελτίωση απο χτές, και ο πόνος δεν είναι αφόρητος, εγώ νομίζω οτι θα περίμενα τουλάχιστον μια δυο μέρες ακόμα να δω πως πάει.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Aν ο πόνος δεν την εμποδίζει και έβλεπα και σημάδια σαφούς βελτίωσης από μέρα σε μέρα, συνυπολογίζοντας και την κατάστασή της, εγώ δεν θα έδινα τίποτα.....

Αλλά όπως λέω πάντα ο γιατρός είναι αυτός που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο γιατί αυτός βλέπει το σκυλί μπροστά του....

Το παραπάνω θεωρησέ το ως αφορμή για προβληματισμό και συζήτηση με τον γιατρό!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ευχαριστω παιδια.
Φοιβο, εγινε ηδη αναλογη συζητηση προβληματισμων με τον γιατρο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Αρη, αφού:

Η Ζηνα ειναι σαφως καλυτερα αλλά δειχνει ότι ποναει, απλά λιγοτερο από χθες και ειναι αρκετα πιο ευδιαθετη.
Γιατί τρελλαίνεσαι έτσι;
Χειρότερος από μένα είσαι. Θα σου έλεγα να κάνεις λίγη υπομονή μια-δυο μέρες, το ΣΚ ας πούμε και από Δευτέρα βλέποντας και κάνοντας, με ηρεμία.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μαρία, είναι τοσο μικρη και ευθραστη και περασε τοσα πολλα τελευταια, που ποναω κι εγω μαζι της.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Καταλαβαίνω, πίστεψέ με, αλλά νομίζω ότι συγκρίνεις τα μεγέθη Ηρα/Ζήνα, ενώ δεν πρέπει. Μικρή ok αλλά αυτή είναι η φύση της. Νομίζω ότι το σκαρί της μια χαρά αντιμετωπίζει τον κόσμο και τους κινδύνους του. Βέβαια, αν συνεχώς την ποδοπατάτε και κάθεστε πάνω της, μάλλον θα έχει όντως κάποια προβληματάκια :D Σίγουρα όμως δεν συμβαίνει αυτό. Ασε δυό μερούλες να περάσουν και θα δεις στην πορεία πως θα το χειριστείς.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Η Ζηνα είναι σημερα ακομα καλυτερα, αν και όχι εντελως καλα, και κοιμηθηκε παρα πολύ. Ακομα είναι προσεκτικη και αυτό είναι καλο. Χαιρομαι που τελικα δεν την φορτωσαμε με φαρμακα.
Να στε καλα!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ας ανανεωσω το θεμα για τελευταια φορα.
Το ΣΚ πηγαμε στο κτημα οπου η Ζηνα επενηλθε τελειως και ακομα «χειρότερα».
Κουτούρντισε τελειως, ετρεχε πανω κατω συνεχεια, εκανε ολη μερα ταρζανιές κι εγω παρολη τη δουλεια που ειχα προσπαθουσα να την συγκρατω αλλά ματαια.