Χτύπησε το ποδαράκι του!

kpao

Member
16 Φεβρουαρίου 2016
18
2
35
ναι μαλλον θα περιμενω το απογευμα να τον παω με το δικο μας και ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο

kpao

Member
16 Φεβρουαρίου 2016
18
2
35
μηπως μπορει καπιος να μουπει πως μπορω να καταλαβω στο περιπου πως ειναι να εχει το σκυλι ρηξη χιαστου (τι συμπτωματα εχει στο ποδαρακι )

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
λογω ηλικιας,το πιο πιθανο ειναι κατι αρθρητικο..
Χμμμμ...δεν νομίζω ότι σε περίπτωση αρθριτικών, θα ήταν τέτοιο το σύμπτωμα. Ξαφνικός οξύς πόνος. Και το άλμα, θα ήταν κάπως ψιλοανέφικτο :unsure:
Plus που, η ηλικία των 8 ετών, θεωρείται γήρας, σε αρκετά μεγαλόσωμες φυλές. Ο δικός σου, πόσα κιλά είναι kpao;
...ξαφνικα ενω κανει ενα αλμα να πιασει το μπαλακι οταν και οταν παταει εδαφος βγαζει μια κραγη πονου και απο τοτε κουτσενει ...

• Like
Reactions: johnk

kpao

Member
16 Φεβρουαρίου 2016
18
2
35
Χμμμμ...δεν νομίζω ότι σε περίπτωση αρθριτικών, θα ήταν τέτοιο το σύμπτωμα. Ξαφνικός οξύς πόνος. Και το άλμα, θα ήταν κάπως ψιλοανέφικτο :unsure:
Plus που, η ηλικία των 8 ετών, θεωρείται γήρας, σε αρκετά μεγαλόσωμες φυλές. Ο δικός σου, πόσα κιλά είναι kpao;[/QUOT τα εχει τα κιλακια του 43 και μ ειπε ογιατρος να του ξεκινησω απο αυριο κιολας τον πηγα τελικα αν και δεν μου τον πολυ εψαξε ( μου εκανε εντυπωση)του ειπα τη εγινε και μου ειπε τραυματιστηκε στον τενοντα και οτι απλα θελει ξεκουραση και με τον καιρο θα ειναι καλυτερα τον βλεπω και το παταει καλυτερα τωρα ψιλωκουτσενει αλλα οχι οπως το πρωι

kpao

Member
16 Φεβρουαρίου 2016
18
2
35
τα εχει τα κιλακια του 43 και μ ειπε ογιατρος να του ξεκινησω απο αυριο κιολας τον πηγα τελικα αν και δεν μου τον πολυ εψαξε ( μου εκανε εντυπωση)του ειπα τη εγινε και μου ειπε τραυματιστηκε στον τενοντα και οτι απλα θελει ξεκουραση και με τον καιρο θα ειναι καλυτερα τον βλεπω και το παταει καλυτερα τωρα ψιλωκουτσενει αλλα οχι οπως το πρωι ειναι καλυτερα

• Like
Reactions: mareco

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
μαρια,πιο πιθανο ηταν το αρθρητικο απο την ρηξη χιαστου,μπιλιβ μι!!!!

αρα ο σκυλακος πηγαινει προς το καλυτερο!μια χαρα!επισης το νουμερο για τα κιλα δεν λεει τιποτα απο μονο του.συνολικα δες το ζωο.

• Like
Reactions: kpao