Χώροι Εστίασης


sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
@ Noop καλά που το διευκρίνισες ότι δεν έχεις ταραχτεί γιατί με τόσα θαυμαστικά είχα τρομάξει λίγο :p

Ότι το σκυλάκι σου και το παιδάκι σου είναι όπως το μάθεις είναι άλλη συζήτηση, και για άλλο θέμα. Στα της εστίασης, ο νόμος δεν είναι δυνατόν να κάνει εξαιρέσεις σε χαρακτήρα ή κοντότριχα ή υποαλλεργικά ή λιγότερο... τριχοβόλα! Όπως δε μπορεί να κάνει εξαιρέσεις ανάμεσα στους εξωτερικούς χώρου σε κεντρικά σημεία όπου πάλι οι θαμώνες είναι κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο όπως θα ήταν και στον εσωτερικό χώρο, με τον εξωτερικό χώρο καντίνας στο βουνό που έχει ένα τραπέζι όλο κι όλο. Και κάπως έτσι απλά τα απογορεύει όλα.
Οι περισσότεροι καταστηματάρχες κάνουν τα στραβά μάτια, οπότε και με λίγο πιο 'στρατηγική" επιλογή ώρας/καταστήματος συνήθως βολεύεται η κατάσταση.
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.103
10.055
Athens
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι από περιέργεια, έτσι επειδή γίνεται κουβέντα..
Σε ...ποιο εστιατόριο θα μπαίνει ο σκύλος; Με ή χωρίς ιδιοκτήτη;
:unsure:
 


11 Ιουνίου 2021
9
38
Να καθίσεις έξω. Αν έχεις πάει με αυτοκίνητο, παρκάρεις κοντά και αφήνεις το σκύλο στο αυτοκίνητο. Αν έχει ζέστη, αφήνεις ανοιχτά παράθυρα/κλιματισμό και τρως πάρα πολύ ΓΡΗΓΟΡΑ.



Όχι, γιατί να επιτρέπονται; Και άντε πες στις διακοπές έχει ένα νόημα, πείνασες και πρέπει να φας. Στο ικεα γιατί;; Εκεί που βγάζεις βόλτα το σκύλο, θυμήθηκες ότι χρειάζεσαι επειγόντως κι ένα καναπέ;
Δεν βλέπω κάτι κακό με τον σκύλο στο ΙΚΕΑ άνετα θα τον είχα μαζί να μου δώσει γνώμη ποιο γραφείο να αγοράσω :LOL::LOL:
 
  • Haha
Reactions: sis and Aliki V.


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.608
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3