Καλημέρα! Με λένε Σοφία και ψάχνω να βρω να υιοθετήσω κοκονάκι κουταβάκι. Το θέμα είναι πως η οικογένειά μου έχει κάποιες ιδιαιτερότητες: έχω δύο κοριτσάκια, το ένα εκ των οποίων έχει αυτισμό. Είναι πολύ ήρεμο παιδί, δεν έχει ξεσπάσματα θυμού κλπ κλπ, και οι θεραπευτές της μου συνέστησαν να φέρω στην οικογένειά μας ένα σκυλάκι συντροφιάς, θεωρώντας πως η συναναστροφή με το σκύλο μόνο καλό μπορεί να της κάνει, και στην ίδια και στη δίδυμη αδερφή της. Δυστυχώς εγώ είμαι άνεργη και δεν μπορώ να αγοράσω, οπότε αναγκαστικά στρέφομαι αποκλειστικά στην υιοθεσία. Το κουταβάκι θα πρέπει να έχει κι εκείνο κάποια στοιχεία χαρακτήρα που να επιτρέπουν τη συμβίωση και τη σχέση ανάμεσά τους να είναι υγιής, αγαπημένη και χωρίς να ενοχλείται είτε ο ένας, είτε ο άλλος (π.χ. αν το σκυλάκι είναι υπερ-κινητικό ή γαυγίζει υπερβολικά πολύ, αυτό θα τινάξει τη μικρή στον αέρα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συμβιώσουν). Έχω ψάξει, αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι. Θα μπορούσε κάποιο από τα μέλη σας εδώ να με βοηθήσει ή να με κατευθύνει; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!