Ψάχνω ελβετικό ποιμενικό!

Μαρι

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2014
29
1
Αθήνα
Καλημέρα σε όλους,
ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό ένα λευκό ελβετικό ποιμενικό, χωρίς αποτέλεσμα, γιατί από ότι βλέπω είναι αρκετά δυσεύρετη φυλή. Το μόνο που έχω βρει μέχρι τώρα είναι έναν ενδιάμεσο εισαγωγέα στη Παλλήνη, ο οποίος έχει επαφές με εκτροφείς του εξωτερικού, ο οποίος μου είπε ότι προς το παρόν, δεν υπάρχει ούτε εγκυμοσύνη. Ξέρει κανείς να μου δώσει στοιχεία από κάποιον εκτροφέα στην Ελλάδα? να έρθω εγώ σε επαφή μαζί του? Μου πήρε πολύ καιρό να αποφασίσω να ξαναπάρω σκύλο και μετά από πολύ έρευνα κατέληξα στη συγκεκριμένη φυλή, δε θέλω να εγκαταλείψω τώρα!
Ευχαριστώ!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
672
Νεα σμυρνη
Και γιατι δεν επικοινωνεις εσυ κατευθειαν με εκτροφεις του εξωτερικου και θα αφησεις καποιον αγνωστο να το κανει?

Μαρι

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2014
29
1
Αθήνα
Και γιατι δεν επικοινωνεις εσυ κατευθειαν με εκτροφεις του εξωτερικου και θα αφησεις καποιον αγνωστο να το κανει?
Επειδή δεν ξέρω κανέναν, από το να μπω στο google, να βάλω ''εκτροφείς ελβετικών ποιμενικών'' και να διαλέξω στη τύχη, πόσο μάλλον στο εξωτερικό, που θα μου είναι και δύσκολο να πάω να το δω από κοντά, σκέφτηκα μήπως κάποιος με εμπειρία, μου συστήσει έναν σοβαρό επαγγελματία.

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Kαι πολυ καλα κανεις. Καλως ορισες. Ειμαι σιγουρος οτι εδω μπορεις να βρεις χρησιμες συμβουλες προς αυτη την κατευθυνση. Καλο ψαξιμο και υπομονη

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Καλημέρα σε όλους,
ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό ένα λευκό ελβετικό ποιμενικό, χωρίς αποτέλεσμα, γιατί από ότι βλέπω είναι αρκετά δυσεύρετη φυλή. Το μόνο που έχω βρει μέχρι τώρα είναι έναν ενδιάμεσο εισαγωγέα στη Παλλήνη, ο οποίος έχει επαφές με εκτροφείς του εξωτερικού, ο οποίος μου είπε ότι προς το παρόν, δεν υπάρχει ούτε εγκυμοσύνη. Ξέρει κανείς να μου δώσει στοιχεία από κάποιον εκτροφέα στην Ελλάδα? να έρθω εγώ σε επαφή μαζί του? Μου πήρε πολύ καιρό να αποφασίσω να ξαναπάρω σκύλο και μετά από πολύ έρευνα κατέληξα στη συγκεκριμένη φυλή, δε θέλω να εγκαταλείψω τώρα!
Ευχαριστώ!
Προσωπικά δε θα εμπιστευόμουν ενδιάμεσους για την τύχη του σκυλάκου μου!Αφού το έχετε πάρει απόφαση ψάξτε το όσο καλύτερα μπορείτε.Απ'όσο έχω δει εδώ υπάρχει πάντα η επιλογή για εκτροφεία του εξωτερικού που θα μπορείτε να ελέγξετε προσωπικά τον εκτροφέα και τις συνθήκες που επικρατούν και θα είστε σίγουροι για όλα από πρώτο χέρι!Έχουμε δει άπειρες περιπτώσεις εξαπάτησης από "καλοθελητές" ενδιάμεσους κι εδώ μέσα αλλά και παντού.Πάντως εύχομαι καλή τύχη στην αναζήτηση κι όλα να πάνε καλά.

Μαρι

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2014
29
1
Αθήνα
Επειδή δεν υπάρχει.
η αλήθεια είναι ότι και στον κυνοφιλικό όμιλο Ελλάδας που πήρα, μου είπαν ότι δεν ξέρουν κανέναν εκτροφέα στην Ελλάδα! Άρα η μόνη λύση είναι να έρθω σε επαφή με έναν από αυτούς στο εξωτερικό και όταν θα έχουν γέννα, να κάνω ένα ταξίδι για να το δω από κοντά?

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
672
Νεα σμυρνη
Ναι απο εκει θα παρει και ενα μελος εδω κουταβι οταν θα ζευγαρωσουν απο οσο ξερω , εστειλα εχτες λινκ αλλα δεν επιασε τοπο ,

υπαρχει και αγκραφα κατι κεννελ καπου στην θεσσαλια , ειπα σε αλλο θεμα προς απαντηση της θεματοθετριας οτι ειδα ενα κουταβι του που κατεβηκε στην τελευταια εκθεση , απο εκει και περα επειδη δεν θελω να φανει σα διαφημιση πρεπει λιγο να το ψαξει απο μονη της

Last edited:

Μαρι

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2014
29
1
Αθήνα
Προσωπικά δε θα εμπιστευόμουν ενδιάμεσους για την τύχη του σκυλάκου μου!Αφού το έχετε πάρει απόφαση ψάξτε το όσο καλύτερα μπορείτε.Απ'όσο έχω δει εδώ υπάρχει πάντα η επιλογή για εκτροφεία του εξωτερικού που θα μπορείτε να ελέγξετε προσωπικά τον εκτροφέα και τις συνθήκες που επικρατούν και θα είστε σίγουροι για όλα από πρώτο χέρι!Έχουμε δει άπειρες περιπτώσεις εξαπάτησης από "καλοθελητές" ενδιάμεσους κι εδώ μέσα αλλά και παντού.Πάντως εύχομαι καλή τύχη στην αναζήτηση κι όλα να πάνε καλά.
Έχετε δίκιο ότι από πρώτο χέρι είναι πάντα καλύτερα και για αυτό το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να έρθω σε επαφή με τον κυνοφιλικό όμιλο Ελλάδος για να μου δώσει κάποιες κατευθύνσεις, αλλά δυστυχώς δεν ευδοκίμησε η προσπάθεια. Ανέφερα έναν εισαγωγέα-ενδιάμεσο, γιατί μου τον σύστησε άνθρωπος που εμπιστεύομαι σαν σοβαρό επαγγελματία, αλλά και αυτή η προσπάθεια δεν απέδωσε.
Όλη μου τη ζωή είχα σκύλο, αλλά πάντα αδεσποτάκια, είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στη διαδικασία να υιοθετήσω σκυλί ράτσας. Δε μπορούσα λοιπόν να φανταστώ ότι για να υιοθετήσω το σκυλάκι που μ'αρεσει, θα πρέπει να κάνω ταξίδι στο εξωτερικό, αλλά μάλλον θα πρέπει να το βάλω κι αυτό στο πρόγραμμα!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
672
Νεα σμυρνη
Μπορει να χρειαστει να πας εξω μπορει και οχι , απλα εφοσον θες σκυλο καθαροαιμο μη το αποκλεισεις το ταξιδι οπου και αν ειναι , δηλαδη μην συμβιβαστεις με μια λυση επειδη ειναι κοντα σου , μιλα με οσους περισσοτερους εκτροφεις μπορεις , ενημερωσου ομως πρωτα , δες στο ΒΒΙ στις εκθεσεις του ποια εκτροφεια εχουν συμμετοχες ποιοι εχουν διακρισεις κτλπ κτλπ , απο εκει και περα καλο ψαξιμο και μην κανεις βιαστικες κινησεις

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Ανέφερα έναν εισαγωγέα-ενδιάμεσο, γιατί μου τον σύστησε άνθρωπος που εμπιστεύομαι σαν σοβαρό επαγγελματία, αλλά και αυτή η προσπάθεια δεν απέδωσε.
Και το όνομα του επαγγελματία είναι;
Όλη μου τη ζωή είχα σκύλο, αλλά πάντα αδεσποτάκια, είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στη διαδικασία να υιοθετήσω σκυλί ράτσας. Δε μπορούσα λοιπόν να φανταστώ ότι για να υιοθετήσω το σκυλάκι που μ'αρεσει, θα πρέπει να κάνω ταξίδι στο εξωτερικό, αλλά μάλλον θα πρέπει να το βάλω κι αυτό στο πρόγραμμα!
Θα αγοράσεις εννοείς;

Μαρι

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2014
29
1
Αθήνα
Και το όνομα του επαγγελματία είναι;

Θα αγοράσεις εννοείς;
Δεν έχει σημασία τώρα πως τον λένε το χριστιανό, ούτως ή άλλως δε θα τον χρησιμοποιήσω, οπότε είναι ή δεν είναι αξιόπιστος δεν με ενδιαφέρει πια, απλά τον ανέφερα για την απάντηση που μου έδωσε, ότι δεν υπάρχουν εγκυμοσύνες.
Από τη στιγμή που τώρα ψάχνω καθαρόαιμο, προφανώς εννοώ ότι θα το αγοράσω. Η λέξη υιοθεσία προέρχεται από την εποχή που είχα αδεσποτάκια και ισχύει ακόμα με την ρομαντική έννοια, ότι δηλαδή θέλω να αποκτήσω νέο μέλος στην οικογένεια μου και όχι να κάνω μια αγορά όπως θα έκανα σε ένα καταναλωτικό προιόν.

theos462

Member
12 Φεβρουαρίου 2014
21
0
γεια σου Μαρι,μπηκα τυχαια σε αυτη την σελιδα,και ειδα οτι ζητας λευκο ελβετικο,ετσι εκανα εγγραφη για να σε ενημερωσω σχετικα.Εχω διαβασει απειρες σελιδες στα γερμανικα,γιατι πριν λιγα χρονια ηρθα απο εκει, και το ονειρο μου ηταν να παρω ενα. Κατεληξα σε μια γερμανιδα που το κανει με πολυ αγαπη για τα σκυλια της, τα οποια εχουν πολλες διακρισεις , και απο τον Νοεμβριο εχω ενα πανεμορφο λευκο ελβετικο λυκοσκυλο,που εχουμε παθει πλακα και εμεις και οσοι τον βλεπουν. Αν ενδιαφερεσε για να μην κουραζω εδω,πες μου πως θελεις να τα πουμε.

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Καλώς ήλθες theos :) Λύσε μου μια απορία,στα γερμανικά που διάβασες τα λένε λυκόσκυλα;

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
672
Νεα σμυρνη
εχουν ορθια αυτια αρα ειναι λυκοσκυλα !! οπως μου ειπε ενας τυπος στον δρομο εχω ιαπωνικο λυκοσκυλο

γεια σου Μαρι,μπηκα τυχαια σε αυτη την σελιδα,και ειδα οτι ζητας λευκο ελβετικο,ετσι εκανα εγγραφη για να σε ενημερωσω σχετικα.Εχω διαβασει απειρες σελιδες στα γερμανικα,γιατι πριν λιγα χρονια ηρθα απο εκει, και το ονειρο μου ηταν να παρω ενα. Κατεληξα σε μια γερμανιδα που το κανει με πολυ αγαπη για τα σκυλια της, τα οποια εχουν πολλες διακρισεις , και απο τον Νοεμβριο εχω ενα πανεμορφο λευκο ελβετικο λυκοσκυλο,που εχουμε παθει πλακα και εμεις και οσοι τον βλεπουν. Αν ενδιαφερεσε για να μην κουραζω εδω,πες μου πως θελεις να τα πουμε.

να γινω καχυποπτος?? η' μπααααααα

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr