Όχι αν τα έχεις τα λεφτά για κανονικό εκτροφέα. Αλλιώς πάρε το μεγάλο που θα σου έρθει και τσάμπα. Κι εγώ δυο χρονών το πήρα και ήξερε την τουαλέτα του σχολαστικά. Άλλωστε ό,τι και να πάρεις δεν πρόκειται με τίποτα να σου βγει Μουφ, ούτε φυσικά κανενός άλλου! Θα ήταν λοιπόν λογικό εγώ να ήθελα κουτάβι όταν υπήρχε το υπέροχο Μουφ? Σκέψου κι αυτό. Το ενήλικο θα σου βγει καταπληκτικό και θα ζήσεις σημαντικότατες στιγμές κι ας μην συμπεριλαμβάνουν αυτές το μάζεμα κακακίων.ο κοε μου είπε για την νταγκινη!!!ρε κορίτσια δεν είχα ξανά σκυλάκι και θα ήθελα να το πάρω μικρό και να μαζεύω τσισια και κακακια απο παντού.θέλω να το ζήσω και αυτο!μαζοχισμος ε;;;;χαχαχαχα
αυτο καλη μου Σταματία δεν είναι αγενια;το ότι εσείς μπορεινα γνωριζεστε περισσοτερο καιρο,δε σημαίνει ότι μπορείτε να στηνετε στον τοίχο κάθε καινούριο μέλος που προσπαθεί να εημερωθει και ψάχνεται.sara δεν κοιμασαι ακομα χαρας στο κουραγιο σου οταν δεν ακουμε αυτα που θελουμε ζοριζομαστε
πρωτον απο ολα ειμαι και εγω καινουργιο μελος δευτερον ειναι σημαντικο να εχεις βοηθεια απο ανθρωπους που γνωριζουν καποια πραγματα παραπανω για να μην πεφτεις σε λουμπες και τριτον κανενας δεν υποχρεωνη κανεναν και για τιποτα .Κανενας δεν στηνεται στον τοιχο δεν ειναι εκτελεστικο αποσπασμα εδω Απλα οταν ρωτας πρεπει να μπορεις να εχεις και τα αυτια ανοιχτα για να ακους κιολαςαυτο καλη μου Σταματία δεν είναι αγενια;το ότι εσείς μπορεινα γνωριζεστε περισσοτερο καιρο,δε σημαίνει ότι μπορείτε να στηνετε στον τοίχο κάθε καινούριο μέλος που προσπαθεί να εημερωθει και ψάχνεται.
δεν με πηραζει να ακούω πράγματα που δεν μου αρέσουν και δεν μου χαιδεψε κανείς τα αυτακια.μήπως εσείς εναντιωνεστε και αμυνεστε κάθε φορά που λέγεται κατι,πέρα των δικών σας γνώσεων;
κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να συμφωνεί με όλους!κανένας όμως δεν μπορει και να διαφωνεί συνεχεια επειδή δεν μπορει να δεχτεί ότι ίσως και να κάνει λάθος!κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να σπαταλησει τον πολύτιμο του χρονο για να βοηθήσει κόσμο!το φόρουμ εκτος πολλών άλλων,χρησιμεύει και στο να ανταλασσονται απόψεις των μελών.όχι για να καταδικάζονται όταν αυτές οι απόψεις δεν συμπίπτουν με κάποιες άλλες!σίγουρα έχω μάθει πολλα απ´ολους εδω μέσα.μην παρουσιάζεστε σαν δάσκαλοι που τα ξέρετε όλα και οι υπόλοιποι είναι τα μαθητουδια σας!γνωρίζω τη ράτσα,έχω διαβάσει γι αυτήν και είμαι σε θέση να συζητησω με όλους!ούτε απερριψα κανέναν ούτε κοκορευτικα για τίποτα!συγνώμη αν δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι ενδιαφερομαι και συζητω και ενστερνιζομαι πολλές φορές κάποιες απόψεις.ίσως το λάθος να είναι δικο μου!τι να πωΚανείς δε σου είπε ότι λες βλακείες, οπότε μη βάζεις λόγια σε ανθρώπους που παίρνουν από το χρόνο τους να σε βοηθήσουν. Μαλτεζοειδές πας να πάρεις από ΒΥΒ και σου έχουν γράψει όλοι γιατί ακριβώς. Αν δε θέλεις τις γνώμες των άλλων, μην τις ζητάς. Δεν είναι δυνατόν να συμφωνούν μαζί σου όταν κάνεις λάθος και επιμένεις.
ποια ειναι η μονη εκτροφεας maltese εγκεκριμενη απο τον ΚΟΕ στην Ελλαδα για να το μαθω και εγω?είναι η Μονή εκτροφεας μαλτεζ στην ελλαδα που είναι εγκεκριμένη απο τον κοε και δηλώνει όλες τις γεννας κτλ.