Ψάχνω μαλτεζάκι

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τα σκυλάκι που βγαίνουν πιο μικρά αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας?
π.χ ένα μαλτεζ 1,5 κιλό ή ένα τσιουάουα 800 γραμμαρια έχουν προβλήματα υγείας? (συνήθως εννοώ όχι πάντα, ειμαι σιγουρη οτι θα υπάρχουν και εξαιρέσεις)

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
και εγώ έψαχνα για μαλινουά ρε παιδιά και ξαφνικά έγραψαν πολλά άτομα να πάρο γερμανικό και ότι δεν μου κάνει το μαλινουά και διαφορα άλλα.. σου λένε τα παιδιά ότι η κυρια που λες μάλλον δεν είναι ότι καλλίτερο.αλλα από την στιγμή που η επομενη επιλογή σου είναι pet,τότε πάρε από την κυρια και καλορίζικο..εγώ μετά χαράς σήμερα έκλεισα το μαλινουά μου που από αγγελία ξεκίνησε και τελικά είναι ένα πολύ καλο εκτροφείο..
Μπορεις να μου πεις το ονομα του εκτροφειου που πηρες το μαλινουα σου

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
συνηθως αντιμετωπίζουν, και καποιος λόγος τα εκανε να γεννηθούν τόσο μικρόσωμα, και περισότερο εαν μετα τη γέννηση εξακολουθούν να μην αναπτύσονται και παραμένουν ώς δείγματα, με αυτή τη λογική ενας νανος θα ειναι ο τέλειος και αυτός πρέπει να αναπαραχθεί, και τίποτα δεν έχω με άτομα που γεννήθηκαν και δεν αναπτύχθηκαν σωστά.

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Υπάρχουν περιπτώσεις που στο βωμό του κέρδους κάνουν αφαίμαξη σε κουτάβια για να μην αναπτυχθούν και να δωθούν ως μικρόσωμα, με όποια προβλήματα αυτά θα έχουν αργότερα, σίγουρα υπάρχουν κοπέλες εδώ και καταλαβαίνουν τι εννοώ και ας μου πούν αν θα κάνανε αυτό σε παιδιά τους

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Καποτε πρέπει να καταλάβουμε τι ειναι σκύλος συντροφίας, σαφώς και υπάρχουν μικρόσωμα, αλλα τόσο ώστε νό μην μπορουν να συντροφευσουν τον ανθρωπο που τα φροντίζει στη βόλτα του? παράκαλώ όποιον θέλει να έλεθει και να δει πόσα χιλιόμετρα μπορει να κάνει ενας σκύλος συντροφίας μαζί με τον σύντροφό του- ανθρωπο - και εννοώ πραγματικό σκύλο συντροφιας, και μετά να δούμε εαν ενα φλυτζάνι του τσαγιού μπορεί να το κάνει αυτό, και μετα συζητάμε εαν αυτό το δείγμα είναι πραγματικός σκύλος συντροφιάς η όχι, και σαφώς μπορεί και να έχει μακρυ τρίχωμα που να φτάνει στο δάπεδο και να είναι μαζεμένο και να είναι και χαρούμενο γιατί παει βόλτα στο δάσος και χαίρεται, και ταυτόχρονα χαίρεται όταν το ριχωμά του είναι ελευθερο σε περιβάλον που δε έχει σταμναγκαθια, τα οποια είναι νοστιμότατα στη σαλάτα , αλλα επιβλαβέστατα στο τριχωμα το οποίο δεν είναι σωστα προστατευμένο εναντι αυτών

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
δεν ξέρω τι να πω ρε παιδιά τις πόπης γίνετε σε αυτή τι χωρα που ζούμε!!υπάρχουν δεν υπάρχουν mini maltese εγώ είδα ένα σκυλάκι το οποιο χωράει στην τσέπη μου η ιδιοκτήτρια είναι ευχαριστημένη από την αγορά τις οποτε!!