Γειά σας θα ήθελα να αγοράσω ένα κουτάβι που να γίνεται εως 10 κιλά. Θα προτιμούσα ένα dachshund.
Ξέρει κανείς κανένα εκτροφέα dachshund για να αγοράσω ένα κουτάβι.
Ξέρει κανείς κανένα εκτροφέα dachshund για να αγοράσω ένα κουτάβι.
Επέλεξα αυτήν την ράτσα μετά από ψάξιμο για μικρόσωμα σκυλιά . Πάντως εγώ ψάχνω για ένα μικρόσωμο σκυλί εως 10 κιλά για διαμέρισμα. Αν έχεις καμία άλλη ράτσα να μου προτήνεις ευχαρίστως να την ακούσω. *ευχαριστώ για την πληροφορία για τα εκτροφεία.Τηλεφωνησε στον ΚΟΕ (κυνολογικος ομιλος Ελλαδος), να σου δωσουν στοιχεια εκτροφεων.
Γιατι αυτη τη ρατσα; Τι ειναι αυτο που ξεχωρισες κ γι' αυτο την επελεξες;![]()
Θέλω μέχρι 10 κιλά γιατί το θέλω να το παίρνω μαζί μου στα ταξίδια.Δεν εχω να σου προτεινω καποια ρατσα, απλα ρωτησα απο περιεργεια.
Παντως μη στηριζεις την επιλογη σου σε κιλα-διαμερισμα. Ειχα σκυλο 60+ κιλων κ τωρα εχω 40+ κιλων κ ζω σε γκαρσονιερα 40τμ.
Αν τωρα ειναι ο πρωτος σου σκυλος κ φοβασαι οτι δε θα μπορεις να το διαχειριστεις, ειναι αλλο θεμα. Το οτι ειναι μικροσωμο ομως ενα σκυλι δε σημαινει οτι ειναι κ απολυτα διαχειρισιμο (βλ. τζακ ρασελ-πολυυυ ενεργητικο σκυλι).
Αναεξαρτητου μεγεθους τα σκυλια θελουν καθημερινη ασκηση κ βολτα. Απλα οταν γυρνατε κουρασμενοι απο τη βολτα, το μεγαλοσωμο θα πιανει 8 πλακακια, το μικροσωμο 4. Σιγα!
Κ για να ευλογισουμε τα γένια μας, μεγαλο σκυλι=μεγαλες αγκαλιες!!!![]()
Γιώργο, αν θέλεις να ταξιδεύεις με αεροπλάνο, το σκυλάκι πρέπει να είναι κάπου στα 7,5 κιλά.Θέλω μέχρι 10 κιλά γιατί το θέλω να το παίρνω μαζί μου στα ταξίδια.
Καλά δεν με αφορά και τόσο για τα αεροπλάνα αλλά θέλω να με βοηθήσετε να βρω την κατάλληλη ράτσα όπου για να είναι σε διαμέρισμα, να είναι παιχνιδιάρικο και στοργικό και να είναι μικρόσωμοΓιώργο, αν θέλεις να ταξιδεύεις με αεροπλάνο, το σκυλάκι πρέπει να είναι κάπου στα 7,5 κιλά.
Στην καμπίνα δέχονται μόνο όταν το σκυλί μαζί με το τσαντάκι ζυγίζει 8 κιλά.