Ψαχνουμε σπιτακι για την Χιονατη μας.

Status
Κλειδωμένο θέμα

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
926
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Η ιστορία της είναι εδώ

http://www.dogforum.gr/v3/γενικά.θέματα-14/ηθικό.δίλλημα-26124/

Βοηθήστε μας να βρούμε μία οικογένεια για την αξιολάτρευτη Χιονάτη!
Την φιλοξενούσαν σε ένα συνεργείο αυτοκίνητων αλλά δυστυχώς δεν μπορούν πλέον να της παρέχουν ούτε τα βασικά…
Είναι πολύ φιλική, καλόβολη και χαδιάρα, υγιέστατη και εμβολιασμένη.
Μπορούμε φυσικά να συνεισφέρουμε σε ότι χρειαστεί αρκεί να βρεθεί άμεσα ένα σπίτι για την Χιονάτη μας.

Ενδιαφερόμαστε και για προσωρινή φιλοξενία μέχρι να βρεθεί μόνιμο σπιτάκι.

Φωτος

και μια με τον Σπαικ

τηλ επικοινωνιας
6944 82 87 89

Ευχαριστούμε.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Εκδηλώσε κανένας ενδιαφέρον για την κουκλίτσα;

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
926
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Παιδια SOS.
Για σοβαρους προσωπικους λογους δεν μπορω να την κρατησω αλλο την κουκλα!
Τι λυσεις υπαρχουν?

Κοινοποιω συνεχως,σημερα εκτυπωσα και αφισουλες απο την δουλεια να κολησω στην γειτονια και τα περιξ.
Ειλικρινα εχουν στενεψει τα περιθωρια!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αν δεν έχεις κάποιον φίλο ή συγγενή που να μπορεί να βοηθήσει με τη φιλοξενία της, πήγαινε την σε μια πανσιόν. Διάλεξε κάποια που να έχει δυνατότητα χρέωσης ανά εβδομάδα ή ανά μήνα, με χαμηλότερη χρέωση για αδέσποτα.

Βάλε αγγελίες παντού, όσες φορές χρειαστεί μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος να την υιοθετήσει. Για σκυλάκι άσπρο, νεαρό και μικρόσωμο δεν θα αργήσει πολύ να εμφανιστεί κάποιος. Δες εδώ που μπορείς να βάλεις αγγελίες.

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
926
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Εχω αγχωθει βρε xotikouli γιατι δεν το χειριστικα και γω καλα. Μου ελεγε καποιος ναι την θελω,εκλεινα την πορτα σε καποιον αλλον και τελικα με γειωνε ο πρωτος.
Μετα η κοπελα που την φιλοξενουσε και εκεινη στην αρχη (που ηταν αδιαθετη) τωρα δεν μπορει ξανα.Και δεν ξερω αν θα μπορεσει και στο μελλον.
Πανσιον ειναι μια καλη λυση αλλα ρε γμτ δεν μου περισσευουν οπως και σε πολλους φανταζομαι.(ειδικα τωρα με τα καινουρια εξοδα που προεκυψαν)!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μην κλείνεις πόρτες μέχρι όχι απλά να πάει σπίτι της, αλλά να περάσει και ένα διάστημα στο οποίο θα φανεί αν θα παραμείνει εκεί. Λέγε τους ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος αλλά δεν έχει γίνει ακόμα η υιοθεσία και κράτα τους για λίγο σε αναμονή.

Είναι πολύ συχνό να εξαφανίζονται άνθρωποι που δηλώνουν ενδιαφέρον, ακόμα και λίγο πριν το τελευταίο βήμα της υιοθεσίας. Που μου θυμίζει... γι'αυτόν ακριβώς το λόγο, δημιούργησε πάνω από ένα βήματα. Όχι ήρθατε, την είδατε, την πήρατε. Γιατί αν είναι από αυτούς που θα είχε δεύτερες σκέψεις και θα εξαφανιζόταν στην πορεία, ή θα στην ξαναφέρει πίσω άμεσα ή δεν ξέρεις που θα καταλήξει μόλις αλλάξει γνώμη.

Οπωσδήποτε τσιπάκι και υπεύθυνη δήλωση ή/και συμβόλαιο υιοθεσίας.

Και ξαναβάλε αγγελίες, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθεί κάποιος για τέτοιο σκυλάκι. Βάλε σε adespoto, interpet, παρατρίχα, aggeliopolis και χρυσή ευκαιρία. Πρόσθεσε στην περιγραφή κιλά και ηλικία.

Μην σε πιάνει απελπισία χωρίς λόγο. Θα βρει εύκολα οικογένεια.

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
926
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Το εχω παρει εγωιστικα με την σκατουλα να της βρω καλο σπιτακι!!
Αν ημουν μονο εγω θα εμενε ΗΔΗ σε μενα και δεν θα γραφαμε τωρα εδω περα.
Αλλα..
Τελος παντων δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Αλλα τωρα συντρεχει λογος ανωτερας βιας και δικος μου (επεμβαση) και της γυναικας μου.
Θα παω το απογευμα σπιτακι μετα την δουλεια και θα ψαξω αναλυτικα ολα τα sites που μου ειπες.
Χ.Ε εβαλα αγγελια μονο στο νετ.Σκεφτομαι να το βαλω και στην φυλλαδα. Αν και δεν ξερω τι σοι ιδιοκτητες θα τυχουν αυτοι που ψαχνουν απο εφημεριδες.

Ολα αυτα βεβαια ειναι για την υιοθεσια.
Η φιλοξενια με τρελαινει τωρα γιατι σπιτι δεν μπορει να μεινει αλλο. Αντε μεχρι το ΣΚ αυτο με το ζορι!

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
926
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Την εχει αυτον τον καιρο μια φιλη στην γειτονια που την φιλοξενει επειδη ειχα ενα χειρουργειο εγω να κανω τελος Μαιου.
Εχουν ενδιαφερθει αρκετοι. Το μονο 'ασχημο' ειναι οτι η κουκλα εχει θεματακια με τα μικρα παιδακια.
Νομιζω μεχρι και την επομενη εβδομαδα το θεμα θα κλεισει ευχαριστα.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Περαστικά.......θα εξακολουθεί δλδ να μένει μέχρι τότε εκεί ε? Άντε να βρει το σπίτι της και αυτή !!!

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
926
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Η αληθεια ειναι πως η κοπελα που την εχει τωρα εχει δεθει πολυ μαζι της.Το ιδιο και η μικρουλα.Αλλα λογω ανωτερας βιας δεν μπορει να την κρατησει. Ψηνεται ομως να την παρει η οικογενεια του φιλου της.Οποτε θα μεινει στην οικογενεια!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.909
20.294
ASFE θα σου ξαναπώ...συμβόλαιο υιοθεσίας και microchip.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.909
20.294
Μπράβο σου.
Και το συμβόλαιο με γνήσιο υπογραφής έτσι;
Και το τσιπ, να το καταχωρήσουν.

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
926
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
update απο την μικρη. Θα το ποσταρα χθες αλλα με τα ασχημα νεα το ξεχασα.

Η μικρη Χιονατη ειναι απο προχθες στο νεο της σπιτακι.
Θελω να ευχαριστησω για την παραλληλη φιλοξενια και γενικα για την βοηθεια που προσεφερε η γειτονισσα Θεοδωρα Κ. και φυσικα την Μανια (Chabella) για τις κοινοποιησεις και για τα ραντεβου που κανονιζε με διαφορους ενδιαφερομενους.

Θα εγκλιματιστει η μικρη στο νεο της χωρο και μετα απο κανενα 10ημερο θα κανονισουμε τα του τσιπ και στειρωσης.

Καλη ζωουλα να χει η Χιονατουλα,αα και το νεο της ονομα ειναι Μιλου!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.308
Μέλη
20.069
Νεότερο μέλος
rachelrowallan