Ψευδοκυηση

anetost

Active Member
8 Ιανουαρίου 2010
32
0
athens
Εχω ενα μιν πιν 7 μηνων κ στισ 27 του προηγουμενου μηνα του ηρθε περιοδος.μεχρι τωρα ειναι πρησμενη κ ανησυχησα.τη πηγα στο γιατρο,μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο κ οτι εχει ψευδοκυηση κ λιγο γαλατακι στα στηθη.Δε μου εδωσε τιποτα κ μου ειπε θα της περασει.να ανησυχω??εχω ακουσει διαφορα.Θα ηθελα τη γνωμη σας

anetost

Active Member
8 Ιανουαρίου 2010
32
0
athens
Θα δω τι θα γινει κ στην επομενη περιοδο κ βλεπουμε.Ολοι λενε για στειρωση αλλα ο γιατροσ μου ειναι αρνητικοσ σε αυτο.θα δειξει

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Εμεις περάσαμε προσφατα (πριν τη στείρωση) μια ψευδοκυήση χωρίς φαρμακευτική αγωγη.

Περα απο το πρηξιμο των μαστών μπορεί να παρατηρήσεις και μεγαλύτερη ενεργητικότητα
και καποια αλλαγη συμπεριφορας στη σκυλίτσα σου αυτες τις μερες όπως για παραδειγμα το να θέλει να κρύβει τα παιχνίδια της, μιας και απ'ότι μου είπε ο κτηνίατρος μου, νομίζει ότι κυοφορεί.

Είναι κάτι που "περναει μονο του" τις περισσοτερες φορες αφου απορροφάται απο τον οργανισμο.
Κατα τη γνώμη μου, αφου στο είπε και ο κτηνίατρος, κανε υπομονη και θα περασει.
Αν τη δεις να στρεσαρεται πολύ, μίλησε μαζι του, να σου χορηγησει φαρμακευτικη αγωγη για να περασει πιο σύντομα.
Είμαι της αποψης να μην "πολυφορτωνουμε" τα σκυλιά με φαρμακα εφοσον έχει γίνει η σωστή διάγνωση και το "προβλημα" μπορει να περασει.

Αλλά για αυτό :

ΘΟλοι λενε για στειρωση αλλα ο γιατροσ μου ειναι αρνητικοσ σε αυτο.
συμφωνω με την ΤΑΡΑ

πήγαινε σε άλλον γιατρό.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Είναι κάτι που "περναει μονο του" τις περισσοτερες φορες αφου απορροφάται απο τον οργανισμο.
πως αυτο θα περασει μονο του ? το γνωριζεις οτι ο αμμεσος κινδυνος ειναι η μαστιτιδα και κατ επεκταση τα νεοπλασματα μαστων ?

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
H ψευδοκύηση, απ'οσο με ενημερωσε ο γιατρος μου, είναι μια φυσιολογική αντίδραση που εξομαλύνεται μετα απο 2 με 3 εβδομαδες.
Δεν με έχει ενημερωσει ότι ο άμεσος κίνδυνος είναι η μαστίτιδα και κατ'επεκταση τα νεοπλάσματα μαστών.
Ποσες πιθανότητες υπάρχουν όμως να γίνει κάτι τετοιο;
Θελω να πω ότι ακομα και μια πληγη για παραδειγμα που φαινεται σχεδον ακινδυνη αν δεν παρακολουθείται μπορει να δημιουργησει σοβαρο προβλημα.
Το ίδιο και η ψευοδοκύηση.

cgri1976

Well-Known Member
αγαπητε - η aggeliki222,
να πας και σε δευτερο γιατρο.... και εγω ετσι την επαθα και η γιατρος που εχω τωρα αμεσως μου χορηγησε galastop ετσι ωστε να "φυγει" το γαλα απο τις θηλες. Επισης η δικια μου ακομα ειναι πρησμενη στο πιπι της και μολις σημερα την πηγα στην γιατρο της να παρει δειγμα για να δουμε αν παει παλι να αδιαθετησει και γενικα να δουμε σε πιο σημειο της οιστρου ειναι... διοτι πρεπει να της κανω στειρωση αλλα πρεπει πρωτα να εχει ξεπριστει...εχει δικιο η krina γιατι αυτο μου ειχε πει η γιατρος μου για την lucy.... μην περιμενεις ουτε μερα... δεν θελω να σε τρομοκρατησω αλλα καλυτερα να τρεξεις τωρα που ειναι νωρις, παρα αργοτερα για τα χειροτερα...

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Μα δεν έχουμε ψευδοκύηση.
Ειχαμε πριν τη στειρωση (4 μήνες πριν) και περασε φυσιολογικά.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Δεν διαβασες καλα το ποστ ή εννοείς ότι ακομα και αφου έχει επανελθει απο την ψευδοκύηση και έχει γίνει και η στείρωση υπαρχει ακομα κίνδυνος ;;

cgri1976

Well-Known Member
Δεν διαβασες καλα το ποστ ή εννοείς ότι ακομα και αφου έχει επανελθει απο την ψευδοκύηση και έχει γίνει και η στείρωση υπαρχει ακομα κίνδυνος ;;

sorry μπερδεψα τα nick names απο κεκτημενη ταχυτητα.... ηθελα να πω anetost και οχι αγγελικι222

cgri1976

Well-Known Member
Εχω ενα μιν πιν 7 μηνων κ στισ 27 του προηγουμενου μηνα του ηρθε περιοδος.μεχρι τωρα ειναι πρησμενη κ ανησυχησα.τη πηγα στο γιατρο,μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο κ οτι εχει ψευδοκυηση κ λιγο γαλατακι στα στηθη.Δε μου εδωσε τιποτα κ μου ειπε θα της περασει.να ανησυχω??εχω ακουσει διαφορα.Θα ηθελα τη γνωμη σας
αγαπητε - η anetost
να πας και σε δευτερο γιατρο.... και εγω ετσι την επαθα και η γιατρος που εχω τωρα αμεσως μου χορηγησε galastop ετσι ωστε να "φυγει" το γαλα απο τις θηλες. Επισης η δικια μου ακομα ειναι πρησμενη στο πιπι της και μολις σημερα την πηγα στην γιατρο της να παρει δειγμα για να δουμε αν παει παλι να αδιαθετησει και γενικα να δουμε σε πιο σημειο της οιστρου ειναι... διοτι πρεπει να της κανω στειρωση αλλα πρεπει πρωτα να εχει ξεπριστει...εχει δικιο η krina γιατι αυτο μου ειχε πει η γιατρος μου για την lucy.... μην περιμενεις ουτε μερα... δεν θελω να σε τρομοκρατησω αλλα καλυτερα να τρεξεις τωρα που ειναι νωρις, παρα αργοτερα για τα χειροτερα...