Ψυχοσωματικά...

sofikaa

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2007
53
0
Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό,
έχετε προσέξει τα σκυλάκια σας κατά διαστήματα να γίνονται κατά φαντασίαν ασθενείς? Π.χ. η Φαίδρα έχει ένα πρόβλημα κολίτιδας το οποίο όμως ως δια μαγείας εμφανίζεται 99% όταν λείπω στην δουλεία. Πάρα πολλές φορές το μεσσημέρι κάνει διάρροιες τρελές και μετά απο δύο ώρες τα κόπρανα της είναι φυσιολογικότατα. Επίσης ο σκύλος της αδελφής σχεδόν κάθε φορά που θα πάει στο πανεπιστήμιο κάνει εμμετούς, αν για μια βδομάδα π.χ. δεν πάει το σκυλί είναι μια χαρά. Είναι πολύ περίεργο...

Skylos

Well-Known Member
16 Δεκεμβρίου 2006
397
0
Συμβαίνουν αυτά που λες. Τις ίδιες επιπτώσεις που έχει το άγχος στους ανθρώπους έχει και στα ζώα.

kostvl18

Well-Known Member
2 Ιουνίου 2007
51
0
Μυτιλήνη οεο
Συμφωνώ ότι:
Συμβαίνουν αυτά που λες. Τις ίδιες επιπτώσεις που έχει το άγχος στους ανθρώπους έχει και στα ζώα.
Όπως επίσης όταν ο ιδιοκτήτης του σκύλου νιώσει νευρικότητα,το σκυλί θα είναι στην "τσίτα"(το έγραψα σωστά?) και θα εκδηλώνει σημάδια επιθετικότητας.

sofikaa

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2007
53
0
΄Κάποια στιγμή είχα φάει πολύ μεγάλη φρίκη με την προετοιμασία του γάμου, ο σύντροφος μου ήταν στην δουλεία και πάτησα τα κλάματα... Η μικρή μου κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο και παρόλα αυτά με άκουσε ήρθε και ξάπλωσε επάνω μου και άρχισε να κλαίει και αυτή και να μου γλείφει τα δάκρυα...

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Το βάζω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα.

Η Μπλάκυ μερικές φορές κατά τη βόλτα της κάνει ότι κουτσαίνει.

Πιο συγκεκριμένα, εκεί που τρέχει μέσα στην καλή χαρά, ξαφνικά σηκώνει το ένα από τα μπροστινά της ποδαράκια, γυρνάει και με κοιτάει με μισοκακόμοιρο ύφος και αρχίζει να κουτσαίνει.

Με το που αρχίσω και της τρίβω το πόδι, το πατάει κανονικά και μετά από λίγα βήματα ξανά τα ίδια.

Πριν μια βδομάδα το έκανε για 6 ώρες. Σημειωτέον ότι το κάνει περίπου φορά το μήνα, εδώ και 4 χρόνια.

Έχω ελέγξει την πατούσα της, αλλά ποτέ δεν έχει μπει κάτι μέσα που πιθανώς να την ενοχλεί.

Μέχρι τώρα πίστευα ότι κάνει σκέρτσα. Είναι δυνατόν να είναι κάτι πιο σοβαρό? Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εγώ θα απέκλεια ενδεχόμενο πρόβλημα υγείας. Έχει γίνει ακτινογραφία? Ο κτηνίατρος τι έχει πει?

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Στον κτηνίατρο μια φορά το είχα αναφέρει, το κοίταξε λίγο, αλλά το ζώο ήταν μια χαρά.

Δεν κάναμε εξέταση, αν και εξαρχής δεν είχα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Θα την ξαναπάω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr