Ψωρίαση;

ΝΙΚΟΣ LAB

Active Member
20 Απριλίου 2011
39
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Για σας, ειχα παει στον κτηνιατρο την προηγουμενη εβδομαδα και του εκανα τα εμβολια μαζι με μια ενεση για ψωριαση, και μου ειπε οτι θα περασει με την ενεση αλλα το ζητημα ειναι οτι στην αρχη φευγανε και τωρα αρχισε να ξαναβγαζει και ειναι σαν κακαδι με πληγη. Σιγουρα ειναι ψωριαση ή βλακειες ελεγε γιατι δεν φοραγε γυαλια να φανταστειτε μου εγραψε στο βιβλιαριο υγειας οτι ειναι θηλυκο.
Οσο μπορειτε πειτε γνωμες να δω τι θα κανω....αν και θα τον παω παλι να δω τι πεζει.

06072011100..jpg06072011104..jpg06072011101..jpg06072011099..jpg

Last edited:

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Αντε σε εναν γιατρο που ξερει να ξεχωριζει αν ο σκυλος ειναι αρσενικος η θηλυκος.;)

ΝΙΚΟΣ LAB

Active Member
20 Απριλίου 2011
39
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Πηγα σημερα σε εναν απο πετ σοπ και μου ειπε καλη η ενεση αλλα τωρα θελει τακτικο μπανιο με μπεταντιν σαμπουαν και πηρα κατι αμπουλες για ψιρες αλλα και για διαφωρα ειδη ψωριασης οπως για την σαρκοπτικη ψωριαση.Και μου ειπε καθε 15 μερες αυτην την αμπουλα για κανα 2 μηνες και θα ειναι μια χαρα!!!:D

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Πηρε καποιος απο τους δυο ξυσμα να το εξετασει η ο ενας δεν εβλεπε και ο αλλος ηθελε να πουλησει τις αμπουλες?

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Ξέρω ποιον λες εγω δεν τον εμπιστεύομαι και πιστεύω οτι μονο χρήματα θέλει,,, αν μπορείς πήγαινε στο Σπ. Μπέλλο 2ας Μεραρχίας κοντά στο Σκλαβενίτη ... είναι πολύ καλός

ΝΙΚΟΣ LAB

Active Member
20 Απριλίου 2011
39
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αυτος που μου ειπε αυτα τα πραματα ηταν κτηνιατρος του πετ σοπ, τωρα δεν ξερω θα τον παω κιολας στον μπελλο αν δω τι παιζει γενικοτερα.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Θα σου ελεγα να διαλεγεις κτηνιατρο που δεν εχει η δεν δουλευει σε pet shop.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Αυτος που μου ειπε αυτα τα πραματα ηταν κτηνιατρος του πετ σοπ, τωρα δεν ξερω θα τον παω κιολας στον μπελλο αν δω τι παιζει γενικοτερα.
στο cosmo zoo? μια φορα πήγα επειδή δεν έβρισκα άλλο κα μου είπε οτι η Λουνα έχει ωτίτιδα ενω δεν έχει , έβαζε ενα τσιπάκι σε σκυλάκι πολύ πολύ μικρο που και καλα είχε έρθει απο Ουγγαρία ( με δούλευε μεσα στ μούτρα )
μου έλεγε οτι το σκυλί μου θα αρρωστήσει επειδή φιλοξενώ αδέσποτα και άλλα τέτοια ωραία ...

koukotsou

Member
25 Ιουνίου 2011
16
0
ΚΕΡΚΥΡΑ
Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω εαν η ψωριαση ειναι μονο οπως στις παρα πανω φωτογραφιες.Ολα αυτα γιατι τη μικρη μου (6 1/2 εβδομαδων)την Δευτερα την πηγα για το πρωτο της εμβολιο και ο κτηνιατρος παρατηρησε καποιες παρομοιες αλιωσεις στο τριχωμα της χωρις τα κακαδια ομως,μου ειπε οτι μαλον ειναι μυκητες ι να της βαλω bedadine και να τα παρακολουθω εαν πολαπλασιαστουν να παρει φαρμακο για μυκητες.Οταν μετα απο 2 μερες ανακαλυψα αλλες 2 αλλοιωσεις ζητησα απο τον συνεργατη του κτηνιατρου μου (αυτος απουσιαζε) να μου δωσει το φαρμακο,αυτος ομως προτεινε να συνεχισω λιγες ημερες ακομη με bedadine και αν δεν δω βελτιωση να παω τη μικρη εκει για να παρουν ξυσμα να δουν εαν ειναι μυκητας η' ψωριαση.Δεν εχω καμια εμπειρια με σκυλακια ,ειναι λογικο να φοβαμαι τοσο πολυ για κατι σαν αυτο?

veteriarian

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
140
0
εμενα οι παραπανω φωτο δεν μου φαινονται για ψωρα (sarcoptes).
αλλα απο μακρια δεν μπορω να βοηθησω. βεβαια αν κανει θεραπεια για ψωρα και δεν περασει (αν την εκανε σωστα) θα σημαινει οτι σιγουρα δεν ειναι ψωρα.lol

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Για ποιον λογο ταλαιπωρεισαι και χαλας χρηματα πηγαινοντας πρωτα σε 2-3 ασχετους κτηνιατρους και δεν πηγαινεις κατευθειαν σε καποιον καλο?Αν δεν υπαρχει στην περιοχη σου,που δεν το νομιζω,αξιζει να πας και λιγο πιο μακρια απο το να ταλαιπωρεισαι και να βγαινουν λαθος διαγνωσεις για τον σκυλο.Εγω δεν θα πηγαινα σε κτηνιατρο του πετ σοπ,το πολυ πολυ να επαιρνα την γνωμη του,μεχρι εκει,αλλα και παλι θα ηταν χασιμο χρονου.Δεν χρειαζεται να παθεις για να μαθεις...

Last edited: