Ωορρηξια

IannisTheo

New Member
14 Μαρτίου 2017
3
10
58
Καλησπερα σας.Εχω ενα σκυλάκι ημίαιμο γκριφόν 9μηνών.Απο τον Μαιο (6μηνων) που μας ήρθε η πρώτη ωορρηξια δεν λεει να επανέλθει σε φυσιολογική κατάσταση.Ο γιατρός μας είπε να πάρουμε galastop (το πιουμε ολο) και εαν δεν σταματήσει το Σεμπτέβριο να κάνουμε στείρωση.Με ανησυχει οτι θα κανουμε στείρωση έχοντας Ωορρηξια; Μηπως μας δημιουργησει και άλλο πρόβλημα;
ευχαριστώ

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
3 μηνες οιστρο? Και εμενα στο 1ο οιστρο της (7,5 μηνων της ηρθε) εκανε αρκετο καιρο να επανελθει (περιπου 40 ημερες) και επαθε και ουρολοιμωξη αλλα μετα την θεραπεια ολα οκ. Βγαζει γαλα και εχει αιμα 3 μηνες?

Luiza

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2015
49
69
3 μήνες οίστρος δε παίζει.Στη δικιά μου πχ μέχρι να "καθαρίσει" τελείως κρατούσε λίγο παραπάνω από 1,5 μήνα και πάλι μου φαινόταν πολύ.Οργανισμός από οργανισμό διαφέρει φυσικά,αλλά συνήθως στο μήνα πάνω-κάτω τελειώνει.Το galastop δίνεται για να κοπεί το γάλα που παράγει στην ψευδοκύηση.Αν είστε σε αυτή την περίπτωση η στείρωση είναι μονόδρομος,για ιατρικούς λόγους,αν δε γίνει,κάθε φορά μετά τον οίστρο της θα ακολουθεί θεραπεία για τα συμπτώματα (γάλα,μαστίτιδες κ.α.),συν ότι περνάτε/περνάει τώρα (αλλαγές στο χαρακτήρα,γκρίνια,κλάμα κλπ).Καλό είναι να τα πείτε με τον κτηνίατρό σας αυτά.Η διάγνωση ποιά ήταν?

IannisTheo

New Member
14 Μαρτίου 2017
3
10
58
οταν ήρθε η περιοδο είχαμε αίμα που σταμάτησε στο μήνα.Συνεχίζει να ειναι πρισμενει. Η διάγνωση είναι συνεχόμενες ωορρηξίες - μαστίτιδα , δεν βγάζει γαλα.
Ναι οπωσδηποτε θα παμε γιατρό.

Last edited: