Ωρα να συστηθουμε και εμεις...

vasilhstefarikhs

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2015
100
130
32
Μετα απο σχεδον 5 μηνες στο forum νομιζω ειναι και η δικια μας ωρας να σας συστηθουμε...

Αρχικα θα σας πω λιγα πραγματα για μενα και μετα θα περασουμε στην επισιμη καλεσμενη της βραδιας..χοχοχο!!!
Ειμαι ο Βασιλης ειμαι 23 ετων και εργαζομαι ως σερβιτορος...Εχω την τυχη(ατυχια) να μενω μονος μ εδω και 1,5 χρονο...
Απο μικρος ειχα παθος με τα σκυλακια αλλα δυστηχως ποτε δεν ειχα καποιο δικο μου διοτι η μανα μου παροτι δεν τα αντηπαθει δεν ηθελε ποτε σκυλο μεσα στο σπιτι...
Γυρω στα 14 μου ειχα την πρωτη μου μικρη επαφη με σκυλο οταν αγορασμε ενα οικοπεδο στην περιοχη του ωροπου...
Ο κυριος λοιπον που μας πουλησε το οικοπεδο ειχε δυο σκυλια(ημιαιμα) στο σπιτι του για "φυλαξη"(ασχολιαστο)!!
Τοτε λοιπον γνωρισα τον ρεξ...Ο ρεξ ηταν ενα πανεμορφο σκυλακι που αγαπηθεικαμε απο την πρωτη στιγμη...
Ο ρεξ απο τοτε και για τα επομενα 3 χρονια εγινε η μεγαλητερη μου αγαπη...Παροτι τον εβλεπα μονο οταν πηγεναμε στο εξωχικο καθε φορα ο ρεξ ακολουθουσε κατα ποδας το αυτοκινητο απο το σπιτι του αφεντικου του μεχρι το δικο μας...Καθοτανε μαζι μας μεχρι να φυγουμε μερα νυχτα και οταν φευγαμε γυριζε παλι εκει...
Ο ρεξ λοιπον ηταν ο σκυλος που εκανε την μανα μ να αγαπησε τα σκυλια...(παροτι παρεμενε στην αποψη δεν θελω να παρω τετοια ευφυνη..μπλα μπλα μπλα)
Μια μερα λοιπον εχουμε κατεβει στο εξωχικο...φτανουμε στο σπιτι του κυριου για να ερθει ο ρεξ μαζι μας...
Ο εν λογο κυριος ομως απουσιαζε και ειχε δεσει το ρεξ στην αλυσιδα του...Το δευτερο σκυλι που ειχε ηταν παρα πολυ αγριο και επιθετηκο αλλα επισης δεν ηταν εκεινη την στιγμη το σπιτι...
Εγω απο την αλλη ειχα φαγωθει να παω παρουμε τον ρεξ...Και εν τελη ο πατερας μου για να μην ακουει την γκρινια μου με ανεβασε και πηδηξα μεσα απο το συρματοπλεγμα(μεγα λαθος)...
Μετα απο 5 λεπτα λοιπον εμφανιζετε το μαυρο σκυλι που ειχε βγει απο μια τρυπα στο συρματοπλεγμα...
Με το που με βλεπει αρχιζει να τρεχει για να μπει μεσα γαβγιζωντας σαν τρελος...
Τοτε ειδα τον χαρο με τ ματια μου...Ερχοτανε πραγματικα για να με ξεσκισει...
Ο ρεξ ομως ηταν εκει...Στεκεται μπροστα στην τρυπα απο το συσματοπλεγμα..σηκωνει τριχα...και αρχιζει να του γρυλιζει ασταματητα και να μην τον αφηνει να περασει μεσα...
Το ενα σκυλι προστατευε την περιοχη του..και το αλλο τον φιλο του..
Ηταν η μερα που λατρεψα του σκυλους και ειδα ποσο ομορφα πλασματα ειναι αυτα τα μικρα τετραποδα...

Ουφ παω εγω...

Ωρα για την μικρη πριγκιπισσα τωρα...
Το ονομα της ειναι Princy...Ειναι 8 μηνων τζακ ρασελλ...
Ο τροπος απο κτησης της δεν ηταν ο σωστος οπως εχω αναφερει και σε αλλα θεματα μου εδω στο φορουμ και οι περισσοτεροι γνωριζετε..ελπιζω!!! χαχα
Η Princy ειναι ενα πανεξυπνο μικρο πυραβλακι οπως το λεω εγω...Ειναι καχυποπτη με τους ανθρωπους...αλλα αν σε μαθει λιγο θα ερχετε να σου τραβαει τα ρουχα για να της δωσεις προσοχη και να παιξετε...
Βγενουμε δυο μεγαλες βολτες μεσα στην μερα οταν εργαζομαι και 4 οταν εχω ρεπο...
Η βολτα μας περιεχει χαλαρο περπατημα στην αρχη μεχρι να κανουμε της αναγκες μας...μετα ελαφρυ τρεξιμο και τελος παμε σε ενα κλειστο γηπεδακι μπασκετ εδω στην γειτονια οπου παιζουμε με το μπαλακι μας και το σχοινι μας και κανουμε και λιγη εκπαιδευση...
Μεχρι στιγμης εχουμε μαθει τα εξης... "κατσε","μεινε","ξαπλωσε","σβουρα","κοιτα με" και την αγαπημενη μου γιατι εχει πλακα το "ψηλα τα χερια" οταν στην σημαδευω με το χερι-μπιστολι...
Η μικρη ειναι 24 ωες στο 24 ωρο σην τσιτα και ειναι λιγες οι φορες που καθετε ηρεμη...
Δεν σας κρυβω οτι πολλες φορες αγανακτω με την τοση ενεργεια...Μπορει ν γυρισω απο την δουλεια 12 το βραδυ...Να βγουμε 1¨30 ωρα βολτα..να παιξουμε και στο σπιτι αλλο ενα μισαωρο και μετα να μ δαγκωνει τα χερια και να γρυλιζει για να συνεχισουμε...
Παρολλα αυτα ειναι κατι που θα το ξανακανα με ποιο σωστες βασεις βεβαια οσο αναφορα την αποκτηση της...
Μεχρι στιγμης ειναι ενα υγιεστατο σκυλι που δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα υγειας...(φτου φτου φτου)
Εχουμε μαθει την τουαλετα μας...το χονδρο στο 100%..τα τσισα αμα λυπει ο μπαμπας στην δουλεια τα ομολαμε και στην πανα καμια φορα...Αλλα ελπιζω σιγα σιγα να μεγαλωσουμε και να εχουμε μεφαλητερη εγκρατεια...
Αυτα απο εμας...Ελπιζω να μην σας κουρασαμε με τοπικ μαμουθ..

Εδω ειναι και μερικες φοτο...Γιατι ως γνωστον μια εικονα-χιλιες λεξεις...
12274602_10206300731651404_1764574801097837670_n.jpg 12309806_10206345710335843_4724399651734872627_o.jpg 12321343_10207074084624745_6963322705642953805_n.jpg 12553066_10206628289680150_1977833843180074055_n.jpg

Attachments

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
Kαλώς τους !!!!
Βασίλη μια και είναι και ο πρώτος σου σκύλος, να έχεις το νου σου στον επερχόμενο οίστρο της μικρής ...

• Like
Reactions: vasilhstefarikhs

vasilhstefarikhs

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2015
100
130
32
@Jdrm Ποιο τρελοκομειο δεν γινετε πιστεψε με...
@dimitris-skg Εχουμε περασει τον πρωτο μας οιστρο στους 6 μηνες..Μας εφυγε κανα 50αρικο για να περνουμε βρακακια περιοδου γιατι η κυρια τα εσκιζε αλλα την παλεψαμε!!

vasilhstefarikhs

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2015
100
130
32
ναι ειναι μεσα στο προγραμμα..περιμενω να ερθει και ο δευτερος οιστρος της μικρης και θα προχωρησουμε και στην στειρωση..Εφοσον ζει αποκλειστικα εντος σπιτιου η περιοδος ειναι δυσκολη..
Και στην κυρια δεν αρεσουν τα βρακια!!Τα βγαζει και τα σκιζει...

Jdrim

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2016
153
100
49
ναι ειναι μεσα στο προγραμμα..περιμενω να ερθει και ο δευτερος οιστρος της μικρης και θα προχωρησουμε και στην στειρωση..Εφοσον ζει αποκλειστικα εντος σπιτιου η περιοδος ειναι δυσκολη..
Και στην κυρια δεν αρεσουν τα βρακια!!Τα βγαζει και τα σκιζει...
Καλησπέρα,
Τη στείρωση δε θα την κάνεις γιατί ειναι δύσκολος ο οίστρος στο σπίτι. Πρέπει να την κάνεις ( εάν δε σκέφτεσαι να τη ζευγαρωσεις ) γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμφανίσει πυομήτρα, ψευδοκύηση και άλλα χειρότερα... Συνήθως γίνεται 2 μήνες μετα τον πρώτο οίστρο.
Μετα τη στείρωση θα πρέπει να προσέξεις την ποσότητα της τροφής, γιατί θα αλλάξει ο μεταβολισμός της και εάν τρώει την ίδια ποσότητα θα πάρει βάρος. Επίσης προσοχή και στην περιεκτικότητα σε αλάτι.

• Like

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.669
11.091
Athens
Καλησπέρα,
Μετα τη στείρωση θα πρέπει να προσέξεις την ποσότητα της τροφής, γιατί θα αλλάξει ο μεταβολισμός της και εάν τρώει την ίδια ποσότητα θα πάρει βάρος. Επίσης προσοχή και στην περιεκτικότητα σε αλάτι.
Δεν είναι απόλυτο ότι θα συμβεί πάντα - πχ οι δικές μου δεν πήραν γραμμάριο μετά τη στείρωση. Αλλά βέβαια να έχει κανείς το νου του μετά.
Το τζακ που να προλάβει να παχύνει... βάζει ποτέ κώλο κάτω? :LOL:

• Like

Jdrim

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2016
153
100
49
Δεν είναι απόλυτο ότι θα συμβεί πάντα - πχ οι δικές μου δεν πήραν γραμμάριο μετά τη στείρωση. Αλλά βέβαια να έχει κανείς το νου του μετά.
Το τζακ που να προλάβει να παχύνει... βάζει ποτέ κώλο κάτω? :LOL:
Θέλει λιγο προσοχή... αλλά το jack καίει και που κοιμάται ...

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Συμφωνώ με @vrmode !
Ούτε η δική μου πήρε βάρος μετά τη στείρωση. Τροφή τρώει την ίδια που έτρωγε και πριν και τα γραμμάρια τροφής έμειναν ίδια. Ίσα ίσα έχασε και 1.5 κιλό που της το έβαλαν οι γονείς μου (προ στείρωσης) από τους μεζέδες.
Να χαίρεσαι το κορίτσι σου! Είναι μία κούκλα! :)

• Like

Jdrim

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2016
153
100
49
Συμφωνώ με @vrmode !
Ούτε η δική μου πήρε βάρος μετά τη στείρωση. Τροφή τρώει την ίδια που έτρωγε και πριν και τα γραμμάρια τροφής έμειναν ίδια. Ίσα ίσα έχασε και 1.5 κιλό που της το έβαλαν οι γονείς μου (προ στείρωσης) από τους μεζέδες.
Να χαίρεσαι το κορίτσι σου! Είναι μία κούκλα! :)
Ενδιαφέρον... 2 στα 2.... !
Έχετε αλλάξει τροφή ; Έχετε εντείνει τις βόλτες ;

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.669
11.091
Athens
Ενδιαφέρον... 2 στα 2.... !
Έχετε αλλάξει τροφή ; Έχετε εντείνει τις βόλτες ;
Εγώ όχι, απλώς πρόσεχα να βάζω σωστή μερίδα για λίγο καιρό μετά. Είχα ένα άγχος και τις "μετρούσα" με το μάτι και με τη ζυγαριά αλλά τελικά όλα οκ - καμία δεν πάχυνε.

• Like
Reactions: Jdrim

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
@Jdrim οι βόλτες είναι 3-4 μέσα στην ημέρα μισάωρες +στο κήπο για κατούρημα αν γκρινιάζει πολύ. Παίζει και με τον κοντό όμως μέσα στο σπίτι, οπότε καίει και εκεί. Πριν την υιοθεσία του κοντού, κοιμόταν περισσότερο, αλλά και πάλι κιλό δεν έβαλε.

Τροφή δεν έχω αλλάξει, ούτε μάρκα, ούτε κωδικό και στα γραμμάρια μείναμε στάσιμοι, όπως και πριν την στείρωση.

• Like

vasilhstefarikhs

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2015
100
130
32
@Jdrim Αυτο με τα βρακια το ανεφαρα για πλακα..Τα ιδια με σενα μου ειπε και ο κτηνιατρος οταν την πηγα οταν της ηρθε ο οιστρος δλδη να κανω την στειρωση μετα το περας του οιστρου αλλα δεν ηθελα να την βαλω σε τετοια διαδικασια μολις στους 6 μηνες της ζωης της...
Ουτε τριχουλες του "πιου" της δεν ειχε βγαλει ακομα...
Οποτε αποφασισα να το αναβαλω μεχρι τον δευτερο οιστρο που θα λογικα θα της ερθει καπου στον χρονο και θα εχει αναπτυχθει λιγο περισσοτερο!!

• Like
Reactions: Jdrim