Ωτίτιδα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Πάντως, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο συγκεκριμένος γιατρός, έχει την νάρκωση σαν εύκολη λύση.
Μπορεί να το απαιτούσε η συγκεκριμένη κατάσταση και να αναγκάστηκε να λάβει μέτρα.
lenaki124, έχε τον νου σου, την επόμενη φορά. Αλλωστε, εσύ ξέρεις τον σκύλο σου καλύτερα και μπορείς να κρίνεις αν ο γιατρός ήταν υπερβολικός ή όχι και μπορούσε να κάνει την δουλειά του, χωρίς να ναρκώσει το σκυλάκι σου. Αν καταλάβεις, ότι ισχύει κάτι τέτοιο, όντως καλύτερα να ψάξεις για άλλον γιατρό.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
μου προεκυψε κ αλλο προβλημα τωρα γμτ!!!:mad: πρεπει να επαθε μεγαλο σοκ απο το πρωι και τωρα δεν καθεται με τπτ να του βαλω τις σταγονες του, ενω παλια καθοταν να του καθαρισω τα αυτια. προσπαθησα τοσες φορες και δεν τα καταφερα, αφου στο τελος με δαγκωσε :eek: και δεν με αφηνε να τον πλησιασω!!! ειναι και 40 κιλα σκυλος δεν μπορω να τον κρατησω. τι να κανω? αν και δεν μ φαινεται καλη ιδεα, να τις βαλω στον υπνο του?? να του βαλω φιμοτρο? δεν θελω να του δημιουργησω φοβιες... :(

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Όταν κοιμάται ο σκύλος δεν κάνουμε τίποτα!

Κάτσε οκλαδόν πάρε λίγο σαλαμάκι και κανε τον να έρθει σε σένα!
Προφανώς το σοκ που έπαθε στον κτηνίατρο του έμεινε!

Δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις...ήρεμα!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
προσπαθω τοσες ωρες να τον πλησιασω με παιχνιδια, με φαγητο και δεν γινεται τπτ!!! καταλαβαινει τις σταγονες, μου γαβγιζει και με δακγωνει, δεν τον αναγνωριζω!!! δεν προσπαθω αλλο γιατι ειναι νευρικος κ δεν μπορει να ηρεμησει. μηπως να ρωτησω το γιατρο αν υπαρχει εναλλακτικη λυση? μηπως αντιβιωση απο το στομα.. ειναι απαραιτητες οι σταγονες??

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
μου προεκυψε κ αλλο προβλημα τωρα γμτ!!!:mad: πρεπει να επαθε μεγαλο σοκ απο το πρωι και τωρα δεν καθεται με τπτ να του βαλω τις σταγονες του, ενω παλια καθοταν να του καθαρισω τα αυτια. προσπαθησα τοσες φορες και δεν τα καταφερα, αφου στο τελος με δαγκωσε :eek: και δεν με αφηνε να τον πλησιασω!!! ειναι και 40 κιλα σκυλος δεν μπορω να τον κρατησω. τι να κανω? αν και δεν μ φαινεται καλη ιδεα, να τις βαλω στον υπνο του?? να του βαλω φιμοτρο? δεν θελω να του δημιουργησω φοβιες... :(
προσπαθω τοσες ωρες να τον πλησιασω με παιχνιδια, με φαγητο και δεν γινεται τπτ!!! καταλαβαινει τις σταγονες, μου γαβγιζει και με δακγωνει, δεν τον αναγνωριζω!!! δεν προσπαθω αλλο γιατι ειναι νευρικος κ δεν μπορει να ηρεμησει. μηπως να ρωτησω το γιατρο αν υπαρχει εναλλακτικη λυση? μηπως αντιβιωση απο το στομα.. ειναι απαραιτητες οι σταγονες??
40 kila σκυλακος, ο οποιος ειναι ανεξελεγκτος στο σπιτι του μεσα απο το αφεντικο του.....
φανταστειτε τον στο ιατρειο να προσπαθει να δαγκωσει τον κτηνιατρο και το λενακι να μην ειναι σε θεση να συγκρατησει τον σκυλακο
ειτε φιμωτρο και δεσιμο με ζουρλομανδυα... ειτε ναρκωση....
εσεις τι θα κανατε? τι θα δημιουργουσε λιγοτερα προβληματα...?
μην τοσο ευκολα κρινουμε τον οποιοδηποτε αν δεν εχουμε συνολικη εικονα....

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
40 kila σκυλακος, ο οποιος ειναι ανεξελεγκτος στο σπιτι του μεσα απο το αφεντικο του.....
φανταστειτε τον στο ιατρειο να προσπαθει να δαγκωσει τον κτηνιατρο και το λενακι να μην ειναι σε θεση να συγκρατησει τον σκυλακο
ειτε φιμωτρο και δεσιμο με ζουρλομανδυα... ειτε ναρκωση....
εσεις τι θα κανατε? τι θα δημιουργουσε λιγοτερα προβληματα...?
μην τοσο ευκολα κρινουμε τον οποιοδηποτε αν δεν εχουμε συνολικη εικονα....
δεν ειπα πως ο κτηνιατρος δεν εκανε καλα που τον ναρκωσε γιατι πολυ πιθανο να μην καθοταν διαφορετικα. απλα ειπα οτι ανησυχω λιγο με αυτο το ηρεμιστικο και δεν ξερω μηπως παθει τπτ αν καθε φορα που παμε στον κτηνιατρο χρειαζεται ενεση... ο Diego μπορει να ειναι αρκετα ζωηρος αλλα ποτε δεν ηταν επιθετικος ουτε καν σε ξενους. εχθες μου το εκανε πρωτη φορα αυτο, μαλλον φοβηθηκε παρα πολυ στον γιατρο και νομιζε πως θα τον πονεσω... :( τι να πω δεν ξερω... παντως απο χθες ειναι γενικα σε υπερενταση, ενω παιζαμε κανονικα το πρωι και νομιζα πως ηρεμισε, οταν ειδε να κραταω τις σταγονες μου αγριεψε παλι.

mareco ευχαριστω για τα θεματα που βρηκες

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
λενακι δεν σε κατηγορω αλλα αν ποναει το σκυλι λογικο ειναι να μην ξερει οτι με τις σταγονες θα του περασει...
οποτε δεν θελει και φυλαει το σημειο που τον ποναει.....
λογικο να επιτιθεται και να θελει να δαγκωσει τον κτηνιατρο.......
τωρα αυτο που σε ενδιαφερει περισσοτερο ειναι να μπορεσεις να του κανεις την φαρμακευτικη αγωγη...
απο την αλλη πρεπει αμεσως μετα να σε βοηθησει ενας εκπαιδευτης...
δεν θεωρω σωστο να σου αγριευει.... ειδικα εσενα...
κι εγω ειχα θεμα με τον αλντο και τις σταγονες... αλλα τον βουτηξα κατω τον κρατουσα με το περιλαιμιο και του εβαζα τισ σταγονες στο αυτι...δεν σκεφτηκε να μου αγριεψει...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Φίλε grdane
έχεις και την απαραίτητη σωματοδομή και το ψυχικό σθένος να πείσεις τον σκύλο -τον κάθε σκύλο σου
και βέβαια έχεις κάνει σε όλα τα σκυλιά σου απο νωρίς την απαραίτητη """εκπαιδευση""" να "κάθονται" όταν "πρέπει"
:)

Δύσκολα τα πράγματα ,τώρα δα, για την φίλη μας

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
ναι σε αυτο εχεισ δικιο
αλλωστε γι αυτο ειπαμε να επισκεφτει μετα εκπαιδευτη... να την βοηθησει στο θεμα αγριαδας τουλαχιστον..

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
κι εγώ με το δύσκολα αυτό εννοώ
ότι τώρα που πρέπει να βάλει σταγόνες....ΤΙ?

ας ακούσω κάποια πρόταση που δεν περιλαμβάνει ηρεμιστικό γιατί κι εγώ κατά είμαι ...αλλά......το σκυλί υποφέρει

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
και μετά πολύ καλόπιασμα και κέρασμα

επίσης
κάποτε
μου είχαν δώσει μιά αλοιφή με μακρύ σωληνάριο για ωτίτιδα
δεν θυμάμαι το όνομα
ήταν ανθρώπινο σκευασμα
το σκυλί ήταν αδέσποτο και όχι πολύ φιλικό
τελικά το έπεισα με τα χίλια ζόρια και η αλοιφή είχε τόσο άμεσο αποτέλεσμα που το σκυλί απο την δευτερη φορά μόλις την έβλεπε στηνόταν μόνο του να του βάλω
τελικά με άκουγε τόοοοοοσο πολύ και δεν ξεκόλλαγε απο πάνω μου με τίποτα που αναγκαστικά το υιοθέτησα για πάντα-και ήταν το πιο "ρομπότ" σκυλί που είχα ποτέ.....
Καλά να είσαι ρε Ρίτα :) αναπαύσου τώρα....

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Σε εμάς δεν έπιασε, πάντα μετά από τις σταγόνες έχει κέρασμα και με ακολουθεί με χαρά, όταν όμως πρέπει ξανά να βάλουμε σταγόνες παει στη γωνιτσα του με κατεβασμένα αφτιά...

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
το πρωι τελικα καταφερα και του εβαλα το Surolan. εκατσε ησυχα και με αφησε δεν αντισταθηκε πολυ γιατι ειναι αρκετα παχυρευστο και δεν τον ενοχλει ιδιαιτερα. αυτο ομως που δεν με αφηνει να του βαλω με τπτ ειναι το καθαριστικο, που ειναι σαν νερο και οταν μπαινει στο αυτι του τον τρελαινει.. ειναι πολυ δυνατος, πραγματικα ειναι αδυνατο να του το βαλουμε, σταματησαμε τα παρακαλια και προσπαθουσαν οι γονεις μου να τον κρατανε για να του το βαλω εγω και δεν μπορουσαμε να τον βαλουμε κατω. φοβαται παρα πολυ. μετα πηγα να τον χαιδεψω και ετρεμε και χτυπουσε πολυ γρηγορα η καρδια του. δεν μπορω να καταλαβω, παλια καθοταν να του τα καθαρισω. δεν του ηταν ευχαριστο, αντιστεκοταν, αλλα δεν εκανε ετσι!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
To Surolan ναι είναι παχύρρευστο πολύ και ακόμα και τον πιο υπομονετικό σκύλο να έχει κάποιος μέχρι να πέσουν αυτές οι 5 σταγόνες την πίστη σου βγάζει και μέχρι να φτάσουν καλά στο ακουστικό πόρο άστα βράστα!

Εγώ είπα τον κτηνίατρο μου να μου δώσει άλλο σκεύασμα γιατί το Surolan με δυσκόλεψε και μου έδωσε ένα που περιλαμβάνει μαζί με θεραπεία εξωτερικής ωτίτιδας και άλλες ωτικές παθήσεις που είναι με αντλία!
Φσουυυτ πατάς μια φορά και πάει η ποσότητα σε όλο το πτερύγιο και καταλήγει στον πόρο!

Δεν το θυμάμαι όμως το προϊόν,θα το ρωτήσω και θα το αναφέρω!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
To Surolan ναι είναι παχύρρευστο πολύ και ακόμα και τον πιο υπομονετικό σκύλο να έχει κάποιος μέχρι να πέσουν αυτές οι 5 σταγόνες την πίστη σου βγάζει και μέχρι να φτάσουν καλά στο ακουστικό πόρο άστα βράστα!

Εγώ είπα τον κτηνίατρο μου να μου δώσει άλλο σκεύασμα γιατί το Surolan με δυσκόλεψε και μου έδωσε ένα που περιλαμβάνει μαζί με θεραπεία εξωτερικής ωτίτιδας και άλλες ωτικές παθήσεις που είναι με αντλία!
Φσουυυτ πατάς μια φορά και πάει η ποσότητα σε όλο το πτερύγιο και καταλήγει στον πόρο!

Δεν το θυμάμαι όμως το προϊόν,θα το ρωτήσω και θα το αναφέρω!
αν μπορουσες να μαθεις θα με υποχρεωνες! να ρωτησω κ γω τον δικο μου αν κανει για την περιπτωση του και να το αγορασω αν ειναι.θελω να τελειωνουμε με την θεραπεια οσο το δυνατον πιο ανωδυνα και γι αυτον κ για εμας.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Μόλις επικοινώνησα με τον κτηνίατρο!

Το προϊόν είναι το Easotic!

Είναι για ωτίτιδα μόνο, αλλεργικής, μυκητιακής ή βακτηριακής αιτιολογίας!

Προσοχή! Θα πρέπει να ρωτήσεις όμως πρώτα τον κτηνίατρο σου αν ενδείκνυται για το πρόβλημα το δικό σου!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Μόλις επικοινώνησα με τον κτηνίατρο!

Το προϊόν είναι το Easotic!

Είναι για ωτίτιδα μόνο, αλλεργικής, μυκητιακής ή βακτηριακής αιτιολογίας!

Προσοχή! Θα πρέπει να ρωτήσεις όμως πρώτα τον κτηνίατρο σου αν ενδείκνυται για το πρόβλημα το δικό σου!
Σ ευχαριστω παρα παρα πολυ!!! :) ναι βεβαια θα μιλησω πρωτα με τον δικο μας γιατρο να δω αν κανει για την περιπτωση μας, και αν ειναι θα το παρω κ αυτο να δω μηπως βολευει καλυτερα. κ παλι ευχαριστω!