Ωτίτιδα

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Επειδη τα κοκερ εχουν μεγαλη ευπαθεια στα αυτια εδω κ χρονια οι αγγλοι κοκεραδες εχουν σωθει με αυτο
http://www.thornitearpowder.com/
ειναι απολυτα ασφαλες.... Αρκει πολυ μικρη ποσοτητα πουδριτσας στο αυτι για προληψη κ θεραπεια...
Οποτε ξεκινουν να μυριζουν καπως της βαζω κ ποτε δεν εφτασε να γινει ωτιτιδα...
Το συστηνω γιατι πολλες φορες σε φιλους μου αγγλους επανερχονταν η παθηση ενω με αυτο δεν ξαναεμφανιστηκε...
Αν καποιος ενδιαφερεται να βαλω το site που το αγορασα εγω.
Νομιζω αυτου του ειδους οι πουδρες ειναι για σκυλια μακρυτριχα που και στα αφτια τους εχουν
αρκετες τριχες και αυτο τα βοηθαει να απομακρυνθει η τριχα. Για κοντοτριχα δεν θα το
συστηνα.

vasok

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
91
0
trikala
και εμεισ παιρναμε μια μικρη ωτιτιδα αυτεσ τισ μερεσ πηγαμε στον κτηνιατρο και εκανε μια ηρεμηστικη στον σκυλακο μου γιατι δεν γινοταν αλλιωσ με τιποτα προσπαθησε αλλα δυστηχοσ....επρεπε να του καθαρισει το αυτι και να του δει και το τυμπανο...αλλα οπωσ λεσ και μενα για να του ριξω και γω τισ σταγονεσ (surolan)δεν μπορεισ να φανταστεισ τι τραβαμε....και ετσι τισ ριχνω οταν ειναι ετοιμοσ για υπνο και χαλαρωνει...και ετοιμοσ ουτε δαγκωνει ουτε αγριευει....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Ψάχνοντας γενικώς στο ιντερνετ, βρήκα αυτό.
Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και καλή ιδέα, για τέτοιες δύσκολες περιπτώσεις.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Πριν λίγες μέρες καθάρισα τα αφτιά τους, ο Έλβις είχε πολύ μαύρο μέσα , έβαλα το epiotic ως συνήθως, το άφησα λίγο τινάχτηκε, και μετά το σκούπισα..Από εκείνη την μέρα σαν να έκανα κακό αντί για καλό, τινάζει το κεφάλι του συνέχεια και σήμερα τον έπιασα να μουγκρίζει καθώς έξυνε το αφτί του...
Θα βγάλω διαρκείας στον κτηνίατρο, δεν λέει αλλιώς..

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Το αφτάκι βρομοκοπάει; Είναι φυσικό να τινάζει το κεφάλι του μετά από το epi-otic. Περιμένε λίγες μέρες. Αν δεν βρομάει το αφτί εννοώ, γιατί αλλιώς πας για ωτίτιδα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Το αφτάκι βρομοκοπάει; Είναι φυσικό να τινάζει το κεφάλι του μετά από το epi-otic. Περιμένε λίγες μέρες. Αν δεν βρομάει το αφτί εννοώ, γιατί αλλιώς πας για ωτίτιδα.
Άρχισα surolan από χθες Έλενα.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Καλησπέρα σας!!!
Παρατήρησα σήμερα το πρωί ότι η μικρή έχει βγάλει κάτι σαν κύστη?στο εσωτερικό μέρος του αυτιού, στο πτερύγιο περίπου...επίσης δείχνει να την ενοχλεί γιατί ξύνεται αυτές τις μέρες.έχει βγάλει και λίγο αιματάκι.
Το απόγευμα θα την δει και ο γιατρός! Αλλά έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι?
Να 'ναι καμιά ωτίτιδα??

εντιτ. Καλό μήνα σε όλους!!! :)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Μόλις ήρθαμε απ' τον γιατρό μας ο οποίος με έβρισε γιατί έτσι όπως του τα είπα στο τηλέφωνο τρόμαξε γιατί νόμιζε πως είναι ωτοαιμάτωμα...:-\" :nerv:
Τελικά δεν είναι τίποτα!Μάλλον προκλήθηκε απ' το ξύσιμο! Θα βάζουμε για λίγες μέρες τοπικά kemacomb και θα επανέλθει!!:D

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Ο Ντιεγκο πάλι τα ίδια.. Πάλι ωτίτιδα, ξύσιμο στ αυτιά, τιναγμα στο κεφάλι και γκρίνια ταυτόχρονα. Πριν λίγο οπως κουνησε το κεφάλι του έβγαλε και κάτι κομμάτια απο μέσα. Προσπαθώ να του τα καθαρίζω όσο γίνεται γιατί δεν είναι κ το πιο εύκολο σκυλί στον κόσμο, αλλά έχω απελπιστεί με αυτό το θέμα. Κ κυρίως τον λυπάμαι γιατί υποφέρει συνέχεια! Λες κ δεν περνάει ποτέ η ωτίτιδα, δεν ξερω τι αλλο να του κάνω.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Λοιπόν πρόσφατα είδα κάπου να χρησιμοποιούν listerine (αυτο για τα δόντια) για να καθαρίσουν τα αυτιά και να απαλλάξουν τα σκυλια απο ωτιτιδα. Επειδή αυτο εχει βακτηριοκτονο μέσα κάνει πολυ καλη δουλεια, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους. Τώρα κατα πόσο είναι σωστο και δεν εχει παρενέργειες δεν γνωρίζω.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
έχουμε ξανά ωτίτιδα όπως μας ενημέρωσε ο γιατρός μας ,αν και δεν μύριζε ούτε κόκκινο ήταν(λόγω ότι δεν είχε πολύ καιρό μας είπε).άντε πάλι να βάλω το δάκτυλο μου μέσα στο αυτί της!:(

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Λοιπόν πρόσφατα είδα κάπου να χρησιμοποιούν listerine (αυτο για τα δόντια) για να καθαρίσουν τα αυτιά και να απαλλάξουν τα σκυλια απο ωτιτιδα. Επειδή αυτο εχει βακτηριοκτονο μέσα κάνει πολυ καλη δουλεια, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους. Τώρα κατα πόσο είναι σωστο και δεν εχει παρενέργειες δεν γνωρίζω.
πού το είδες ; Εννοώ ... απο κάποιον"εμπειρικά" ;

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Donzouan πες μου την γνωμη σου αν θελεις και για το παρακατω εμπειρικο γιατροσοφι που εχω ακουσει ως προληψη για ωτιτιδες και λοιπες φλεγμονες του αυτιου.

Μερικες σταγονες καθαρο οινοπνευμα μεσα στο αυτι και καλο μασαζ της περιοχης, καθως και καθαρισμα του πτερυγιου με βαμβακι βουτηγμενο στο οινοπνευμα.

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
O Rock ακολούθησε εδώ και 6 μέρες μια θεραπεία για την ωτίτιδα. Το πρόβλημά μου είναι ότι το τρίχωμα στο αυτί του λόγω των φαρμάκων έχει γκριζάρει λες και είναι βρώμικο-τί εννοώ- Επειδή οι σταγόνες είναι σαν λαδάκι, το τρίχωμά του κάτσιασε και σκούρινε σαν να έχει βάψει ένα πράγμα. Ελπίζω με το μπάνιο να φύγει αλλά δεν είναι ο καιρός του να τον μπανιαρίσω ακόμα. Απλά φοβάμαι μήπως μείνει έτσι σκούρο το τρίχωμά του εκεί..