Ωτοδηκτική ψώρα

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
τα ξερω απ΄'έξω γιατι η luna το εχει χομπυ ωτιτιδες κτλ.....αυτον τον καιρο εχει παλι:mad:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
ευχαριστουμε,
η μεγαλη οχι ,ειχε κολλησει ομως ο γατουλης γιατι κοιμοντουσαν μαζι,
βαζω dexoryl αλλα λαδωνεται ολο της το κεφαλι:(

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
οχι Κατια η λουνα εχει ευαισθησια απο την ωρα που την πηρα στα χερια μου.......
ασε που ο γατος παει τωρα....την κολλησε ή οχι ....

3 φορες παθαμε ....και δεν κολλησε κανεις μας
και πιστεψε με κοιμουνται στην κυριολεξια επανω μας :p

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μια τελευταία ερώτηση. Εγώ έρχομαι καθημερινά σε επαφή με σκύλο που έχει πάθει αυτό το πράγμα. Κάνει θεραπεία.
Υπάρχει περίπτωση να το κολλήσει το δικό μου σκυλί ή κάποια κουτάβια με τα οποία κάνω παρέα τελευταία, από μένα? (τα ρούχα π.χ).
Σόρρυ για την ηλίθια ερώτηση.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πρεπει να παει η ψωρα στα ρουχα και να μεταδοθει στο σκυλι..
ουτε οι ψυλλοι καλα καλα δεν το κανουν..

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Επειδη περασαμε και απ αυτο το σταδιο...η οτοδεκτικη ψωρα ξερω οτι κολλαει απο σκυλι σε σκυλι...
Ετσι ειχε κολλησει και η δικια μου απο τη γεννα..και ειχαν ολα τα αδερφακια οτοδεκτικη ψωρα!
Χρειαζεται ενα καθαριστικο αυτιων αν υπαρχει προβλημα σε καθημερινη βαση και ενα φαρμακο ανα τρεις μερες για περιπου 1,5 μηνα..
Αυτα μας ειχε δωσει ο γιατρος τοτε...
Μου ειδε δειξει τη ψωρα και στο μικροσκοπιο απο το δειγμα που ειχε παρει η μικρη..σαν τρωκτικο ηταν.χεχεχε!!!

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, παραθέτω εδώ την απορία μου. Όπως έχω ήδη αναφέρει, το σκυλί που πήρα έχει ψωρίαση. Η κτηνίατρος μου έδωσε σιρόπι για 20 μέρες, λέγοντάς μου ότι καλύτερα να δίνω σιρόπι, παρά να της κάνουμε ενέσεις, γιατί μόλις την πήρα και μπορεί να της κακοφανεί κλπ κλπ. Η θεραπεία τελείωσε, άρχισε να βγάζει δειλά δειλά τριχούλες και περιμένουμε υπομονετικά να γίνει τελείως καλά.

Της προάλλες στη βόλτα συναντήσαμε μια κυρία που είχε και αυτή chow chow παλιότερα και είχε και εκείνο ψωρίαση και μου είπε ότι μόνο με αντιβίωση θα γίνει τελείως καλά και με ο,τιδήποτε άλλο θα υποτροπιάζει συνέχεια. Ισχύει κάτι τέτοιο? Με έβαλε σε σκέψεις.

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, παραθέτω εδώ την απορία μου. Όπως έχω ήδη αναφέρει, το σκυλί που πήρα έχει ψωρίαση. Η κτηνίατρος μου έδωσε σιρόπι για 20 μέρες, λέγοντάς μου ότι καλύτερα να δίνω σιρόπι, παρά να της κάνουμε ενέσεις, γιατί μόλις την πήρα και μπορεί να της κακοφανεί κλπ κλπ. Η θεραπεία τελείωσε, άρχισε να βγάζει δειλά δειλά τριχούλες και περιμένουμε υπομονετικά να γίνει τελείως καλά.

Της προάλλες στη βόλτα συναντήσαμε μια κυρία που είχε και αυτή chow chow παλιότερα και είχε και εκείνο ψωρίαση και μου είπε ότι μόνο με αντιβίωση θα γίνει τελείως καλά και με ο,τιδήποτε άλλο θα υποτροπιάζει συνέχεια. Ισχύει κάτι τέτοιο? Με έβαλε σε σκέψεις.
Αλλη ασθενεια η ψωριαση που εχει το σκυλι σου και αλλο η οτοδεκτικη ψωρα...
Στη δικη σου περιπτωση καλα εκανε ο γιατρος και σου εδωσε σιροπι..
Η οτοδεκτικη χωρα εμφανιζεται μεσα στα αυτια του σκυλου και χρειαζεται ειδικο φαρμακο που το βαζεις στα αυτια..
Περαστικα σου..μην ανυσηχεις..ακολουθα οτι σου ειπε ο γιατρος σου!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr