άμα έχεις εργασιακό...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εισαι σιγουρος οτι θες να εχεις ενα μπουλμαστιφ να προσπαθει να σου καθαρησει το σπιτι? δεν νομιζω οτι θα μεινει τιποτα ορθιο!!!!!!
Ειδικά, άμα χοροπηδάει "χαριτωμένα" πάνω στη βιβλιοθήκη!!!:D
δεν είναι μπουλμαστιφ...:cool:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ααααα... για τη μαμά ήταν η τσιπούρα και το τσίπουρο...
θα τον έχετε στρώσει μέχρι την πίτα, για να μη ξεφτιλιστούμε?
Είπαμε για το κορίτσι η τσιπούρα! είπαμε εκπαιδεύουμε μεν είμαστε καλομαθημένα δε!
Μέχρι την πίτα θα πηγαίνει και στο περίπτερο να σου παίρνει τσιγάρα!

Εισαι σιγουρος οτι θες να εχεις ενα μπουλμαστιφ να προσπαθει να σου καθαρησει το σπιτι? δεν νομιζω οτι θα μεινει τιποτα ορθιο!!!!!!
Μπουρμπουλάκι είναι το φαντασματάκι και θα καθαρίζει το σπίτι ω σαν πρίμα μπαλαρίνα με κινήσεις μπαλέτου!!!!!!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
iPad εχω ,ξέρω οτι δεν υποστηρίζει flach αλλα μέχρι τώρα έβγαζε τουλάχιστον εικονίδιο αν και δεν έπαιζε ,τώρα τπτ,

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
...ούτε εγώ βλέπω τίποτα.
Έχω flash κανονικά.
τουλάχιστον το Link κάποιος με "σπασμένο" σύνδεσμο για copy-paste και για μας τους αόματους!:).

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
άντε.... δείτε και εσείς την Μαίρα.... :p από youtube ελπίζω να σας το παίζει!!!!

[video=youtube;PztO-OvzRyg]http://www.youtube.com/watch?v=PztO-OvzRyg[/video]

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
δεν εχει μωρε τιποτα το εντυπωσιακο το βιντεακι , απλα εναν σκυλο που φτιαχνει πρωινο σκουπιζει βαζει ηλεκτρικη σκουπα, βαζει μουσικη στο σι ντι , φερνει την εφημεριδα , κουβαλαει τα ψωνια στο αφεντικο του στο σουπερμαρκετ , φερνει τα γραμματα απο εξω, βγαζει τα σκουπιδια , δινει την πετσετα στο αφεντικο του για να σκουπιστει μετα το μπανιο , εκτος απο αυτα δεν εχει τιποτα αλλο ενδιαφερον , ποιος σκυλος αλλωστε δεν τα κανει ολα αυτα και αλλα τοσααα :p