αιματουρια -εμετος sos!!!

blueberritsa

Member
7 Μαρτίου 2012
5
0
άλιμος
Καλημέρα , σήμερα το πρωί η σκυλίτσα μου (μινι πινσερ 7 ετών ) ήταν πολύ ανήσυχη , και μου έκανε τσισάκια μέσα παρατήρησα λοιπόν ότι στο τέλος έκανε αίμα . Το θέμα είναι ότι για ένα πεντάλεπτο μέτα όπου έβρισκε κατούρούσε αλλά αντι για ούρα το περισσότερο ήταν αίμα , μετα απο ενα δεκάλεπτο έκανε και εμετό και στη πορεία και τα κακακια της . Μολις ηρέμησε την πήγα για βόλτα και μου έκανε εντύπωση οτι έκανε συνέχεια την κίνηση να κάνει τσισάκια αλλά δεν έκανε . Υπόψιν οτι ποτέ δεν τα έκανε μέχρι τώρα μέσα, δεν είναι κοντα σε περίοδο οίστρου . Θα πάμε σε γιατρό το απόγευμα , αλλά η ανησυχία είναι μεγάλη και θέλω μια γνώμη μέχρι να ανοίξει το κτηνιατρείο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Ουρολοίμωξη μου μυρίζει. Μην τρελλαίνεσαι.
Φρόντισε να την πας στον γιατρό, αγκαλιά και ακατούρητη, μηπως χρειαστεί να της πάρει ούρα.
Οπωσδήποτε να κάνετε καλλιέργεια.

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Ίσως και ουρόλιθος .

Να πάτε στον Κτηνίατρο πρώτα ο Θεός , και να κάνετε ότι σας προτείνει .

blueberritsa

Member
7 Μαρτίου 2012
5
0
άλιμος
πριν λιγο γυρίσαμε , δεν της πήρε ούρα , την ψηλάφισε και είπε ότι μάλλον είναι ουρολοίμωξη , μας έδωσε αντιβίωση <<clavubactin>>, για 5 μέρες και να ξαναπάμε .

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
:confused:

Kαφρίλα , την τύχη μου μέσα ... Μπορεί να έχει ενα κάποιο κόστος το οποίο δεν εχω ιδέα πόσο είναι , αλλα μια καλλιέργεια δεν θα ήταν λαθασμένη ή ανούσια ... Τα αντιβιοτικά δεν είναι καραμέλες !